Neyle ilgili benim arkadaş vardı surekli bir şeyler rica ederdi kirmazdim 1 kez reddettim yapamam yoruldum isteklerinden dedim silip atti barismaya da çalıştım laf soktu kinciye cikardi adimi laf soktu
Barismaya da çalıştım akrebim diye akrepler kincidir gibisinden adimi kinciye cikardi herkesin dilinde destan oldum arkadaşlarimin da kinci olsam barışmaya calisir miydim
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Bu oğlak burçları niye çok gururlular ilk adimi atiyorsun kardes olarak arkadaş olarak barismaya çalışıyorsun onlar asla yanaşmıyo?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gurur değil aslında ego ve seçenek çokluğu. Sen olmazsan öte ki olur kafasında.
Yani hic mi değerim olmamis
benim arkadaş vardı surekli bir şeyler rica ederdi kirmazdim 1 kez reddettim yapamam yoruldum isteklerinden dedim silip atti barismaya da çalıştım laf soktu kinciye cikardi adimi laf soktu
Ben öyle değilim bir adım atana on adım atarım bu gurur ile ilgili değil
Neyle ilgili benim arkadaş vardı surekli bir şeyler rica ederdi kirmazdim 1 kez reddettim yapamam yoruldum isteklerinden dedim silip atti barismaya da çalıştım laf soktu kinciye cikardi adimi laf soktu
O farklı biri anladığım kadarıyla biraz bencil biri boş ver görüşme zaten kazanan sen olursun
Ben kardeşim gibi gördüm alt tarafi isteklerini azalt yoruluyorum dedim bu arkadasligi bitirelim mi demek oluyo
Barismaya da çalıştım akrebim diye akrepler kincidir gibisinden adimi kinciye cikardi herkesin dilinde destan oldum arkadaşlarimin da kinci olsam barışmaya calisir miydim
40 yıl sırtında taşı bir gün in de senden kötü olmaz
Asalak bir kişilikmiş boş ver kurtuldun sevin
Bana sen üzülme diye konuştum benle konuştuğun için sen şanslısın dedi ben üzüntüden sadece sustum bitirdim arkadaşlıgi o kadar
Aynen kurtuldum ama o kadar güzel magduru oynuyor ki suçlu benim herkesin gözünde
Sen naif davranıyorsun en iyisini yapıyorsun boş ver kurtuldun öyle biriyle zaten samimi olmak sana zarar
Ben cok mu safim sence
Herkes akrepleri kinci fena bilir ama ben öyle miyim
Say demeyelim ama temiz kalplisin diyelim
Saf demeyelim temiz kalplisin diyelim
Üzülmeyelim diye
Ne alaka