Benimle görüşmeye gelecek ama falcı hoşuma gitmeyen şeyler söyledi. İletişimi kesmeli miyim?

Birisiyle tanıştım 3 ay önce. Sık sık mesajlaşıyoruz. Benimle yüz yüze tanışmak için 3 bin kilometre uzaklıktan gelecek. Onunla tanıştığım zamanlarda onun ülkesinde birisi tarafından alıkonuyor gibi bir durumdaydım ve şiddet görüyordum. O zaman bana yardım etmek istemişti ama sonra sorunu kendim çözdüm. Ve ilrtişimimiz devam etti. 10 gün sonra buluşacağız ilk kez. Geleceğine pek inanmıyordum ama bir anda bana aldığı uçak biletini ve kalacağı otele yaptırdığı rezervasyonu attı. Ben de merak edip falcıya gittim bugün. Ama moralim bozuldu. Normalde fala falan pek inanmam hatta çok saçma gelir ama yine de içine kuşku düştü. Falcı bana onun benimle ciddi düşündüğünü, çok dürüst olduğunu, benimle ilişkisini ilerletmek isteyeceğini, hayatta ilk kez birine aşık olacağını, geçmişte bir kıza güvendiğini ama sonrasında üzüldüğünü ve acı çektiğini, kızın alkolik olduğunu, ona maddi olarak da yardım ettiğini falan söyledi. Başta iyi şeyler söylemiş olsa da son söylediklerine kafam takıldı en çok. Çünkü asla bir kız için üzülen bir erkekle ve özellikle de ona para yedirmiş biriyle beraber olmam. Bunu kabullenmem için gurursuz falan olmam gerekir. Falcı çoğu şeyi bilemedi (mesela denemek için onun yaşını da sordum ama yakınından bile geçmedi) fakat yine de kuşkulandım ve şu anda o kişiye karşı bir önyargım var. Sizce çok bağlanmadan iletişimi azaltmalı mıyım? Çünkü gerçekten böyle bir şey varsa benim için pek iyi olmaz.

Benimle görüşmeye gelecek ama falcı hoşuma gitmeyen şeyler söyledi. İletişimi kesmeli miyim?