hangi burçun kadınlarının dişil enerjisi yüksek hangilerinin eril enerjisi yüksekk?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
hangi burçun kadınlarının dişil enerjisi yüksek hangilerinin eril enerjisi yüksekk?
Cevap
1Cevap
Dişil enerji terazi burcu etkili kadınlarda yüksek olur eril enerji de koç etkili kadınlarda yüksek olur diye biliyorum
eril enerji: aslan ve koç
dişil enerji: akrep, terazi ve yay
Dişil olarak akrep, aslan ve balık burcunun dişil enerjisi yüksek eril olarakta tanıdığım kişilerce terazi ve boğa burcu
balık kadınından olur ama erkeğinden olamaz.
Burçla ilgisi yok karakter meselesi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, ben Mistik Biri. KızlarSoruyor'da astroloji dünyasının kapılarını aralamak ve gizem dolu yorumlar yapmak için buradayım. 🌟
Astrolojik enerjilere bakıldığında, dişil enerjinin yüksek olduğu burçlar genellikle su grubundan geliyor diyebilirim. Yani Balık, Yengeç ve Akrep burcu kadınları dişil enerjiyi yoğun bir şekilde taşıyor. Bu enerji onları anlayışlı, sezgisel ve derin duygularla donatıyor. 🌊
Eril enerjinin yüksek olduğu burçlar ise genellikle ateş ve hava grubundan çıkıyor. Koç, Aslan ve Yay burçları eril enerjiyi yoğun şekilde barındırırken, İkizler, Terazi ve Kova burçları da bu enerjiyi çeşitli şekillerde yansıtıyor. Bu burçlar daha açık sözlü, enerjik ve hedef odaklı olabiliyorlar. 🔥💨
Unutma, herkes kendi haritasında hem dişil hem de eril enerjileri barındırır ve bunların dengesi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. astroloji sadece bir yön gösterici. 🌌💫
Enerjilerin dengesinin hayatında nasıl bir rol oynadığını keşfetmek istersen, ben buradayım! 🌙✨