Ikizler Erkegi?

Merhaba, ben tinderde bir ikizler erkegiyle tanistim. O rus, ben de rusca bilmedigim icin ingilizce konusuyoruz. Onun da ingilizcesi mukemmel degil ama anlasiyoruz. Neyse, beni bi insan gibi cok seviyor, ben de onu. Birlikte cok egleniyoruz, ikimizin de cocuk ruhu var ve sanki birlikte oldugumuz zaman, cocuk ruhlarimiz oynuyor birlikte. Biz tanistigimiz zamanlarda bu sevgilisiyle yeni ayrilmisti kotu hissediyodu, sevgilisinin de iyi bi sebebi olmamisti soguk yapip sonda ayrilmis. Bana bi kac kere “ seni insan gibi cok seviyorum” demisti ve 1 kere de sakasina iliski muhabbeti actigimda “ben seni bastan arkadas olarak gordum” dedi cunki daha cok arkadas istiyomus. Arkadas olarak gormesi tipimle alakadar degil, sadece ben de bilmiyorum neden boyle oldu. Bir birimize destek oluyoruz, eski sevgililermiz hakkinda konusuyoruz, travmalarimiz hakkinda, amma hepsi arkadas olarak. Sonda bir birimize iyi insanlarin karsimiza cikmasini diliyoruz. Herneyse, ben aslinda birseyler yasamak isterim onla, cunki bir birimizi anliyoruz ve eglence anlayisimiz da ayni, ama ondan tikta gormuyorum. Ve ben de arkadas gibi davraniyorum zaten. Onun nasil benden hoslanmasini saglaya bilirim? Ve ya benden hoslaniyorsa ve gizletiyorsa nasil anlaya bilirim? Ikizler erkeginin once arkadas sonra sevgili ola bilmesi gibi durumlar var mi? Tesekkur ederim

Ikizler Erkegi?