İKTİYOZİS HASTASI?

Doğuştan bu hastalığa sahibim. Çok ilginç bir hastalıktır. cildimde pul pul dokulmeler oluyor tedavisi yok vucudumun her yerinde cildim çok kuru ve kuru olduğundan gözümün tekini kaybettim. Görmüyor artık. Dışarı çıktığım anda kulakligimi takar en yüksek sesle şarkı mi dinlerim çünkü insanlar ben olsam bu tiple sokağa çıkmam, ıgrencsin, sana şunu şunu deyim yap geçer, gibi soylemlerden bıktım. yanımda bir arkadaşım olduğunda yolda yürürken çocukların laf atması beni çok mahçup ediyor. Evet farklıyim kabul ediyorum ama neden farklı bu güzellik gibi gormuyor kimse. okuduğum okullarda bir tane bile güzel anisi olmaz mı insanin benim yok hep acı.. herkesin anlatmakla bitmeyen okul anıları var benimse hastane bıktım hastane kelimesinden. Ama herseye rağmen gülüyorum tanisaniz neşeli içine kapanık değil derler ama tam tersi ben maske takan insanlardanim. dışarda mutlu huzurlu evde...
Allah sevdiği kuluna dert verirmis derler o kadar acı çektim ameliyatlar oldum hiç yanımda olduğunu hissetmedim. Sanırım dinime karşı bir soğukluk oldu. şimdi de yetmezmis gibi ailem bosaniyor ben güçlü durdukca dibe çöküyorum. Bunu yazma amacım ne bilmiyorum içimi döktüm ama. Teşekkürler kizlarsoruyor
İKTİYOZİS HASTASI?