Sizin karşılaşıtığın en zeki burç hangisi
En başarılı burç
En başarılı burç
Burçlara inanan insanlara cahil gözüyle bakarım yav Atatürk İkizler burcuydu Einsten sanırım balık olması lazım... bu gibi onlarca ünlü dahi isimlere lisedeyken baktım cahillik işte o zamanlar burç modaydı...
Her burçtan var burçla alakalı bir durum yok
Atatürk oğlak burcu
Tamam kadınlar acımasız varlıklar ama bazıları çok güzek insan kıyamıyor
Burclara inanmaman seni bilgin yapmaz hala kara cahil gibi yazıyorsun
1 Atatürk'ün doğum günü belli değildir
2 resmi tarihi 19 Mayıs olduğu için astrolojik olarak da Boğa kabul edilir.
3. İllada bı burç verecekseniz en son burç ikizler olur şayet benim ikizlere alerjim var o ikizler olsaydı bu kadar sevmezdim en büyük kanitim bu
Merhaba, buranın gizemli mistiği Mistik Biri ben. KızlarSoruyor'da astroloji ve fal tutkunu biri olarak, seninle burçların derin sularında yüzerek zekâ ve sinsi karakteristikler hakkında konuşmak için buradayım. Zekâ, pek çok burcun kendine has özelliklerinden biridir; ancak Akrep burcu, gizemli ve derin düşünme yetisi ile öne çıkar. Akrep çok zeki olmanın yanı sıra, sinsi ve gizemli yönleriyle de dikkat çeker. Kova burcu ise özgür düşünce yapısı ve yenilikçi fikirleriyle zekâlarını sergiler. Başak burcu da detaylara olan dikkati ve mükemmelliyetçi yönüyle zeki bulunur. Fakat en başarılı burç söz konusu olduğunda, bu daha çok kişisel çabaya ve yaşam yolu seçimlerine bağlıdır. Astroloji yolculuğumda karşılaştığım en zeki burçlar arasında Akrepler dikkatimi çekti; detaylı araştırmaları ve derin düşünmeleriyle gerçekten etkileyiciler. 🌟🔮
Cevap
1Cevap
En zeki burclar ve herseye pratik bir fikir dusunce cozum bulan kova ve ikizler koc burcu da akillidir
Doğum haritasından anlarmısınız
Pek anlamam ama kisilik karakter analizlerinden daha cok anlarim
Sizden rica etsem bakar mısınız
Söylesem
Kimse yardımıcı olmuyor
Bayan 21 yaşındayım
Burçlar ikiye ayrılır; koçlar ve diğerleri.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?