+1 yılKendilerine güvenen ve eğlenceli kadınları sever. - Fikir alışverişinde bulunabileceği ve kendisini anlayabilen kişileri sever. - Macera yaşamayı seven kadınları tercih eder. - Kendi hareketli dünyasına uyum sağlayabilecek olan kadınları sever. Yay Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır? Terazi, İkizler ve Kova burcu kadınları yay burcu erkeklerin ilgisini çekebilir. Kendisinin özgür olmasına yardımcı olabilecek, bağımsızlığa düşkün kadınlar hoşlarına gidebilir. Dürüst, samimi ve gerçekçi kadınlar ilgilerini çekerler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin burcun ne mesela. O da önemli.
Ama soruna gelirsek; yay erkeğinin en önemli özelliği sandırılmak. Aslansin, kapansın de, sırtını sivazla, patron sensin de hareketlerinle çok hoşuna gider. Özgürlüğüne çok düşkün olduğu için ara sıra rahat bırakman gerekli, kişisel alanına saygı duymalisin, libidosu yüksek olduğu için heycani sever. Gereksiz yerlerde gereksiz heyecanlara bayılır.02 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atamıyorum size
Soran+1 yılEkledim
+1 yılBenim burcum koç yükselenim yay. Enerji dolu ve hareketli birisi isen şansın olabilir. Çok yönlü olman, her şarta göre uyum sağlaman ve monoton olmaman gerekiyor. Mizmiz kadınları hiç sevmem şöyle böyle denemelisin daha çok şey yazacağım da yeterli kabataslak bunlar
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki şu an aramız limoni eskisi gibi aramıyor ne yapmalıyım
Koç+1 yılBunu böyle olmasını kim istedi.. sensen nedeni ne? O ise eğer ki uzun süreli bir limonilikse ayrılığa zemin hazırlıyor olabilir çünkü bir kadını affettirmek kolaydır
Soran+1 yılBen hassas olduğu konuda yanlış konuştum ve beni yanlış anladı ve kafamda soru işaretleri var oda zamanla geçer gördükce dedi ama işte o günden sonra aramız limoni
Koç+1 yılYani tam olarak nasıl bir konu ve tam olarak nasıl hissettirdiğini bilemediğimden yorum yapamam bu konuda kendini affettirmesi gereken kişi sensin seviyorsan üzerine düşmen gerek
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYay burcuyum ama burçla alakası yok bu işlerin.
Herkesin karakteri , zevkleri , kriterleri farklıdır.
Yay burcuyuz diye tek bir kalıptan çıkmadık10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılYay burcu erkeği kin gütmez ama hakaret eder ya da geri dönüşü olmayan bir hata yaparsan geçmiş olsun.. bunların dışında yay erkeği bir ilişkide ayrılığı en son düşünen burçtur.. çok duygusal bir onkadar da özgürlüğüne düşkün olurlarlar... çok sıkıya gelmezler..
15 Yorumla
Soran+1 yılYa şimdi biraz aramız limoni ve ben konuşurken biraz yanlış konuştum ve hassas olduğu konuda şimdide mesafeli sizce nasıl davranmalıyım bilemedim eskisi gibi aramaz yazmaz oldu yazıyor ama eskisi gibi değil sizce nasıl davranmalıyım
Oğlak+1 yılBen sana bir şey söyleyeyim mi.. işin zor.. yay erkeğinin bam teline dokunursan asla affetmezler..
Soran+1 yılŞu var konuşuyoruz haber veriyor nereye gitse ondan yana sıkıntı yok ama sorun eskisi gibi olalım üstüme düşmesi için nasıl davranmalıyım
Oğlak+1 yılYüz yüze görüşün siz.. güzel. bir konuşma yap... böyle olmaz.
Soran+1 yılAyenn yüz yüze daha iyi olur demi kendimi anlatırım
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖzgür bırak samimi neşeli ol hoşuna gitmeyen şeyler varsa trip atarak cezalandırarak değil de açık açık söyle yay burçları negatifliğe kavgaya gereksiz tartışmalara gelemez anında soğur ya da sinirlenir çeker gider
14 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki aramız limoni nasill davranmalıyım bana karşı mesafeli ben hataliyim
Cevap sahibi+1 yılAra konuş espri yap ortamı yumuşat eğer küsmeye devam ediyorsa kendini iyi hissettiğinde konuşalım de üzerine gitme fazla
Soran+1 yılTamm canım teşekkür ederim ama
Cevap sahibi+1 yılRica ederim balımm
Koşturacaksın kolay elde ettiği insandan sıkılır
40 Yorumla
+1 yılbacim oncelikle yay burcunu gordgun an kacicaksin orada hic tavsiye etmem. bence mahvetme kendini
32 Yorumla
Soran+1 yılşu an hayatımda kendisi
Başak+1 yılgecmis olsun o zaman
+1 yılAllah yardımcın olsun bee içim acıdı valla.
Aşık etmesi kolayda elde tutması zor.12 Yorumla
Soran+1 yılİşte fikir verin şu an aramız limoni üşütme eskisi gibi aramıyor napa bilirim
Kova+1 yılBırak gitsin umursama anca ozaman döner. Dönmezse de s. ktir et zaten
+1 yılYay erkeğinin ya değerini bileceksin ya da hiç hayatına girmeyeceksin.
016 Yorumla
Soran+1 yılYa ben biliyorum ama şuanda aramız limoni bana karşı mesafeli eskiden olsa 40 kere aradı şimdi eh işte sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıuım seviyorum
Terazi+1 yılSevmeye devam et 👍 zarar vermek için mutlak güç gerekir onun dışında sevgi her şeyin üstesinden gelir. Fakat olmuyorsada sevgini boş yere harcama
Soran+1 yılYazıyor arıyor ama yinede limoni aramız bunula ilgili daha fazla üstüme düşmesini istiyorum eskisi gibi sevsin diye sizce bana önereceğiniz bir şey var mı
Terazi+1 yılÖnerdim ya okumadın mı?
Terazi+1 yılSevmeye devam et olmuyorsa zorlama dedim ya
Soran+1 yılYa zaten denedim ama bir aydır böyle bu kıskandırmak ya da işte ne bilim ne işe yarar
Terazi+1 yılYay burcuna taktik yapılmaz.
Terazi+1 yılSevdiğini eskisi gibi olmak istediğini olmuyorsa arkadaş olarak devam edelim de
Terazi+1 yılNe kadar zamandır berabersiniz ve beraberlik ne kadar derin?
Soran+1 yılAnladım desene çıldıracağım ozaman
Terazi+1 yılBeraber yaşıyorsanız biraz sabret düzeltirsin.
Soran+1 yılİstemiyorsan zorlamayalım dedim oda zamanla düzelir kafama soru işaretleri var dedi onlar gördükçe geçer dedi ben hassas olduğu konuda yanlış anladı beni
Terazi+1 yılTamam o zaman düzelir dediyse zamana bırak ama sen ona karşı hep sevecen ol ve ona nasıl olması gerektiğini öğret.
Terazi+1 yılSenin ona nasıl olduğunu gördükçe oda samimi ve sıcak olur.
Soran+1 yılTeşekkür ederim işte insanı yoruyor böyle bir durum
Terazi+1 yılO yüzden olmuyorsa zorlama dedim 👍
+1 yılİlgisi var mı ilgisi, iletişimin ne durumda?
09 Yorumla
Soran+1 yılVar şu an hayatımda ama aramız limoni ve biraz mesafeli sizce nasıl davranmalıyım
Koç+1 yılNeden?
Soran+1 yılSebeb hassas olduğu konuda yanlış konuştum yanlış anladı beni ve ondan dolayı böylemi yapacaksın diye ve ben öyle biri değilim diyorum oda görmem lazım diyor ve mesafeli sürekli arayan adam yok yani eskisi gibi olmak için ne yapmalıyım
Koç+1 yılKonuş tekrar yüz yüze
Soran+1 yılYa biz birde uzak mesafe ilişkisi ben ankar o İstanbul
Koç+1 yılOf of off
Soran+1 yılYa of işte
Koç+1 yılUzak mesafe sıkıntı
Soran+1 yılİşte şuanda öyle bir durumdayım haber veriyor nereye giderse ama işte eskisi gibi değil sizce davranmalıyım elimden geldiği kadar aradım yazdım ama yinede mesafeli
Taniyacan sevdiklerini ögrencen ona göre hareket edecen
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım şu an hayatım da aramız biraz limoni bana karşı mesafeli hasas olduğu konuda beni yanlış anladı nasıl davranmalıyım sizce eskisi gibi olması için
Yay burcu mu? 😅 Her yay burcu başka telden çalar bundan sebep bilmiyorum. 😄 Yay burcu... Ah konuşamayacağım 😂
00 Yorumla
+1 yılKendiniz olup tanışıp ilişki yaşarsanız faydası olur sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki şuanda kendisiyle aramız limoni bana karşı sizce nasıl düzelir eskiden 10 kere arardi şimdi eh işte arıyor ama ben hassas olduğu konuda yanlış anladı beni ve mesafeli sizce nasıl davranmalıyım düzelir
Koç+1 yılKarşısına çıkıp konuşun o bir erkek baka türlüsünden anlamaz zaten,
Çok zor değil yayları etkilemek enerjin yüksek olsun gezmeyi sev yeter
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki şuanda aramız biraz limoni bana karşı mesafeli bende. Kaynaklı sizce nasıl davranmalıyım eskisi gibi arayıp sormuyor
Soran+1 yılBizim uzak mesafe birde o İstanbul ben Ankara
Soran+1 yıl1aydir yapıyorum ama yinede görüşmedigimjz için mesafe li
Soran+1 yılÖyle değil yazıyor ama işte eskisi gibi yazmıyor nereye gitse haber veriyor
bende yayım manittansa baya baya ilgi diyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz aramız limoni bu ara iyice şımardi sanki hatalı ben olduğum için alttan çok alıyorum ve şımardi gibi sen nasıl davranmalıyım
+1 yılyay burcu erkeği ne yapsan aşık olur şıpsevdiler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyay burçlarının bu evrenden gibtirip gitmesi gerektiğine inanıyorum şeytandan tek farkları yok
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılYay burcuyum. Sadece burç olarak değilde senin söylediklerine Uygun cevap vere bilirim.
00 YorumlaYay Burcuyum kendimi bile aldatıyorum hxjsja
03 Yorumla
Yay+1 yılNAMAMSMSMKSMSS
+1 yılSurda yay burcu var :D
https://www. instagram. com/reel/C3YDXYmszVg/? igsh=MXA5M3ZqaGFjMjZkNQ==01 Yorumlasen akışına bırak içinden geldiği gibi davran o düşer zaten
00 YorumlaSevgilim de yay burcuydu. Ruh hâli çok değişikti. Bazen çok ilgili bazen de sanki yokmuşum gibi davranıyordu. Ne yaptığını anlayamıyordum.
Beni delirtti en sonunda bitirdim.00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 481 cevap paylaştı. Yayalara güvenilmez.. Çok eşlilği severler..
22 Yorumla
Yay+1 yılDoğru bu arada
+1 yıl@Ahmet373737 kanki açıkla
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aciklasın
+1 yılBn yayim dûrust ol cok sıkma onu vede guven ver
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkmıyorum ya hiç bir şekilde ama aramız limoni sizce nasıl davranmalıyım
Oğlak+1 yılEspiri yap nebilim onun hosuna giden seyleri yap ilgini sevgini belli et seviyosan tabi..
Soran+1 yılYapmazmıyım hepsinin yapıyorum ama işte yinede eskisi gibi değil haber veriyor her zaman nereye gitse ama işte şimdi nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Oğlak+1 yılGuzel mesajlar yaz seni seviyorum filan ne bilim. yaz iste
+1 yılYay burcuyum bana sor?
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki mesaj yazsam
Soran+1 yılOrdan hızlı bir şekilde
Boğa+1 yılOk.
+1 yılBende yay burcuyum biz özel imalatız
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bana bilgi verin lütfen şuanda aramız limoni ve bana karşı mesafeli sizce nasıl davranmalıyım eskisi gibi aramıyor
+1 yılbenim üzerimde deneme yapabilirsin 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılYa hayatım da kendisi aramız biraz limoni hatalı ben olduğum için biraz alttan aldım ve biraz şımardi sanki sizce nasıl yola gelir
Yay+1 yılbiraz zaman geçmesi lazım düzelir heralde unutulunca
Soran+1 yılHım diyorsun eskisi gibi aramaz oldu bunun için zaman mi lazım peki bu arada nasıl davranmalıyım yazmalıyım
Yay+1 yılüstüne düşmeden iyi davran işte zamanla yumuşar heralde
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılSen ne burcusun
06 Yorumla
Soran+1 yılKova Burcu
Başak+1 yılKovayla yay olmaz deneme boşuna kovalar ciddi yaylar fırıldak olur
Soran+1 yılHım diyorsun ama şu an hayatımda kendisi aramız limoni sence nasıl davranmalıyım biraz ben hataliyim
Başak+1 yılAranızdaki durum kişisel durumlar nasıl davranıcağınla burçla alakası olmaz hatalıysan özür dilersin yaylar biraz kinci oluyor hata affetmiyorlar
Soran+1 yılYanlış konuştum hata bu ama yay burcu tipik kendisi
Başak+1 yılAffetmezler onlar dikkatli ol 😃
+1 yılLunapark ancak keser djdjfnd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşşırı umursamazlar ve egolular exim yaydı ben de yayım en sonda boş ver çektim
00 Yorumla@buzzz_adam anlat kanka
02 Yorumla
Oğlak+1 yılİlgilenmiyorum canoo @fesfs
+1 yılMadagaskar kertenkelesi dansini denediniz mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu etkileyemezsin çok doyumsuz ve flörtözler
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilim yay burcuyduuuuu ve aldattı eklenmediği kiz kalmıyordu kaç bence. Aşırı flörtöz umursamazzzz doyumsuz oluyorlar eminim
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun oldugunu hissettir
013 Yorumla
Soran+1 yılYa iyide aramız limoni sizce nasıl davranmalıyım seviyorum kendisini
Cevap sahibi+1 yılsakin samimi ve sahiplenici
Soran+1 yılYa öyle yapıyorum ama eskisi gibi araması için ne yapmalıyım sizce bana önereceğiniz bir şey var mı
Cevap sahibi+1 yılsevisiyomusunuz?
Soran+1 yılMantıklı cevaplar
Soran+1 yılYok zaten uzak mesafe
Cevap sahibi+1 yılgizemli ol seni cozmeye calissin kesfettigini dusunsun. heycanlandir
Soran+1 yılYani herseyi mi biliyor ben herşeyi anlatıyorum ama yinede bir yere giderken haber veriyor mesela arkadaşlarla buluşacam dedim hiç kim diye bile sormadı yani daha çok çözemedim
Cevap sahibi+1 yılya umursamiyor ya da cok guveniyor
Soran+1 yılİşte bilmiyorum çok ilgileniyorum falan heralde ondan
Cevap sahibi+1 yılo kadar da bogma. sa o senin pesinden gelsin
Soran+1 yılİşte şimdi ben hataliyim ya biraz ilgi gösterdim
Cevap sahibi+1 yılkontrol bende olsun isterim. cok ilgiye gelemem bogmamalisin. uzak iliski cokta bisey diyemem karakterine bagli
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit seninim de yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay aq nerden bılıyon bizi
00 Yorumla
+1 yılYay kadınıyım yay erkeğinden nefret
14 Yorumla
Soran+1 yılYa işte seviyorum napiyim
Oğlak+1 yılYükseleni ne
Soran+1 yılBilmiyorum canım sormadım
Soran+1 yılşu an hayatımda ve biraz aramız limoni mesafeli ben hassas olduğu konuda yanlış anladı eskisi gibi olmak istiyorum her gün 10kere arayan adam yok yani
+1 yılYay burcuyum. Tartışırken hakaret etme
02 Yorumla
Soran+1 yılŞuanda aramız limoni ve bana karşı mesafeli birde uzak mesafe ilişkisi var aramızda eskisi gibi aramıyor
Oğlak+1 yılNe diyim ki ben bile cozemedim yaylari dusun dhxjs
+1 yılÇok kolay ama geçici
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet nasıl şu an hayatımda kendisi biraz aramız limoni nasıl davranmalıyım
Kova+1 yılİlgini kes ilgi görürse şımarır kıskandır onu
Soran+1 yılŞımardi bile ben biraz üstüme düştüm hataliyim diye ve eskisi gibi aramaz oldu
Kova+1 yılKlâsik huyumuz
Soran+1 yılİşte bana biraz bilgi verir misiniz nasıl davranmalıyım
Kova+1 yılNe ara ne sor arabada açma kıskanacağı paylaşımlar yap
Kova+1 yılArasada*
Diş gorunuş canım begenmezlerse asla şeetmezler
10 Yorumlayay erkekleri takıntılı oluyo
00 Yorumla
+1 yılmemeden
00 Yorumla
+1 yılEtkilenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgilendiği belli et ama kolay lokma olma
03 Yorumla
Soran+1 yılYa biz şuanda birlikteyiz ve aramız limoni onun için nasıl davranmalıyım
Cevap sahibi+1 yılBunun burçla ilgisi yok taktik yapma kalbinden geçtiği gibi davranma
Cevap sahibi+1 yılDavran*
zor kolaya düşmeyiz
04 Yorumla
Soran+1 yılYa peki şu an biraz aramız limoni bana karşı mesafeli sizce nasıl davranmalıyım
Soran+1 yılNasıl yani
Kova+1 yıl1 zperim yay Burcu’yla ilgili bir şey sorabilir miyim
Gizli Üye(18-24)+1 yılIsin zor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım