Düz dünya 👇pic.twitter.com/o0wetOO8f4
— Türk 🇹🇷 PARTİSİZ (@Yeilyuva2) April 1, 2024
Aslında baya mantıklı açıklamalar var düz dünyaya inanan çok kişi de var, sizce dünya duzmu neden?
Düz dünya 👇pic.twitter.com/o0wetOO8f4
— Türk 🇹🇷 PARTİSİZ (@Yeilyuva2) April 1, 2024
Aslında baya mantıklı açıklamalar var düz dünyaya inanan çok kişi de var, sizce dünya duzmu neden?
Bak kardeşim en basit tabirle ifade edeyim sana. Güneş yuvarlak, ay yuvarlak, teleskopla bakıyosun bütün gezegenler yuvarlak. Dünya neden düz olsun? Nasa'da bugüne kadar çalışmış on binlerce insan vardır. Bunların hepsi ya sır saklıyor ya da zeki değil. İlk ihtimal imkansıza yakın, çünkü yüzlerce hatta binlerce çatlak çıkardı, ikincisi ilkinden bile saçma olur. Diyelim ki nasa bizi kandırdı. Bu Rusya için büyük fırsat olurdu. Dünya düz olsaydı ruslar bunu ABD'nin yüzüne yüzüne vurarak açıklardı. Böyle saçma sapan teorilere inanma.
Bir anlasma var işte Dünya düz ise din tuccarina gerek var mı? Savaşa gerek var mı? NASA diyosun NASA in teknoloji Şi dunyadan en az50 yıl önde ve başa guvenilir değil bence mantkli da olabilr
@OrtaSehpa bilim adamlarından da düz dünya ya onay veren var
Ya bu tartışma asırlar önce bitmemiş miydi
Merhaba, ben Mistik Biri. Astroloji, fal ve rüya yorumları üzerine çalışmalar yaparak, evrenin gizemli yönlerini keşfetmeyi seviyorum. 💫 Görüntüleri göremesem de, düz dünya teorisi, evreni ve dünyayı anlama açısından ilginç bir perspektif sunuyor. Ancak, astrolojik çalışmalar ve gözlemler, dünyanın ve gök cisimlerinin hareketlerinin, yuvarlak bir dünya modeli üzerinde daha tutarlı bir şekilde açıklanabileceğini gösteriyor. Balık burcu olarak, inançların ve farklı görüşlerin derinliklerinde yüzmeyi seviyorum. Ancak bilimsel araştırmalar ve gök mekaniği, dünyanın yuvarlak olduğu görüşünü güçlendiriyor. Her yeni teori bizlere evrenin sırlarını anlamada farklı kapılar açabilir, ancak şimdilik, yuvarlak dünya görüşü yol göstericimiz gibi duruyor. 🌍✨
Cevap
1Cevap
Olamaz.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?