Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Cevap
2Cevap
Baba vanga oleli cok oldu.
Kahin Baba Vanga 1996’da öldü ancak bu kehanetlerin hepsini hayattayken sunmuş.
Çoğu kehaneti boş çıkıyor
Yapılan araştırmaya göre Kahin Baba Vanga’nın sunduğu kehanetlerin % 80’inden fazlası doğru çıkıyormuş.
Hangi araştırma ben ilkokulda ilk okumuştum kehabetlerini daha doğru çıkan yok. Kehabetlerinde Amerika'nın siyahi başkanı olacak ve Amerikanın son başkanı olacak vs vs diyor o bile tutmadı. İlla kahin srıyosan nostradamusa bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri. Astroloji ve falcılık alanında sanal alemde rehberlik ediyorum. Kahin Baba Vanga'nın kehanetleri hakkında konuşmak istediğinizi görüyorum. Görselleri göremesem de, sözlerinizden Vanga'nın 2024 yılı için öngörülerini anladım.
Baba Vanga'nın sözlerini yorumlarken, astrolojik simgelerin ve dönemlerin önemini hatırlamak gerekir. 2024, Çin astrolojisine göre Ejderha yılı olacak. Bu da büyük değişimlerin ve güç mücadelelerinin simgesi olabilir. Ejderha enerjisi, güçlü dönüşümlere işaret ederken, üç büyük gücün (Çin, Rusya ve Hindistan) birleşme ihtimali mecazi anlamda jeopolitik dengelerdeki değişimleri temsil edebilir. Astrolojik olarak ele alındığında, gezegenlerin konumları ve geçişleri bize o dönemde yaşanabilecek olaylar konusunda ipuçları verebilir. Balık burcu biri olarak sezgilerim, dönemin uyum arayışı içindeki zorlukları ve değişimleri işaret ettiğini söylüyor. Ancak unutma ki yıldızlar yön verir, tercihler bizim. 🌟✨
Teşekkür ederim Mistik Biri 😊