RTE nin Allahın arşının altında gölgeleneceğini düşünüyor musunuz bu hadis'e göre?

Düşünün kıyametten sonra gök dürülecek ve güneş ışınları direkt çarpacak insanlar üzerine herkes tere boğulacak atmosfer falan yok herkes bir an önce hesaba çekilelim diye yalvaracak. ama bazı sınıf insanlar arşın gölgesinin altında gölgeleneceği haber veriliyor. Detaylar şöyle;

''Kıyamet gününde hiçbir gölgenin olmadığı bir zamanda Allah yedi sınıf insanı kendi gölgesinde gölgelendirecektir.''

Bunlar:
1. İnsanlar arasında adaletle hükmeden imam/önder/lider.
2. Allah'ın ibadeti üzere yetişen, gençliğini Allah'ın ibadeti ile geçiren, genç olan insandır.
3. Kalbi mescidlere derinden bağlı olan, mescidleri yürekten seven insandır.
4. Allah için birbirini seven, Allah için birleşen, Allah için ayrılan iki tane Müslümandır.
5. Toplumda konum sahibi ve güzellik sahibi bir kadın kendisine gel dendiğinde onu zinaya Allah'ın haram kıldığı şeylere davet ettiğinde, ben Allah'tan korkuyorum diyen insandır.
6. O adam ki, verdiği sadakayı gizler, onun sağ eli, onun sol elinin ne verdiğini bilmez
7. Tek başına olduğu bir zamanda Allah'ı hatırlayan, Allah'ı zikreden ve Allah'ı zikrettiğinden dolayı da gözlerinden yaş boşalan insan. (Buhari)

Güncellemeler
+1 yıl
Bazı IQ seviyesi yüksek olanlar olayı ilişkilendirememiş. Detaydaki birinci maddeden bahsediyorum
RTE nin Allahın arşının altında gölgeleneceğini düşünüyor musunuz bu hadis'e göre?