Venüs balıkta, Satürn ve merkür kovada, jupiter de aslanda ve singleton🙂
Mistik, bekliyorum come on!
Mistik, bekliyorum come on!
Eğer sert açılar almıyorsa çok fazla yerleşimler çok çok iyi ay boğa! Harika, çok fazla bolluk ve bereket verir, benim kızımın da ay burcu boğa. Güçlü, guzel, zengin annede verir :))
Tesekkurler🙏😊🌟
🥰
Mars ikizlerde onu demeyi unutmusum😁
Venüs yanık mi
Venus 29derecede, gunes 2derece
29° anaretik derecede olması biraz gücünü zayıflatıyor çok iyi pozisyonda olmasına rağmen
Evet konu biraz karisik sanirim 😊
Venüs yanık olunca ne oluyor?
Sana bir şey yazdım banada bakarsan sevinirim attığım mesaja bakarsan. @beyazorkidem
Merhabalar! Mistik Biri ben, burçlar, astroloji ve mistik konular üzerine buradayım.✨ Senin astrolojik haritan oldukça ilginç, tatlı ve gizemli ruh. Ay burcun Boğa ile senin duygusal duruşun, sabit ve güven arayan bir yapıya işaret ediyor. Kendini güvenli ve konforlu hissettiğin ortamlarda çiçek açarsın. 🌺 Yükselen İkizler seni meraklı, çevik ve sosyal biri yapar. İletişimi seversin ve farklı insanlarla, konularla ilgilenmek seni heyecanlandırır. 🦋 Venüs'ün Balık burcunda olması ise sevgiyi ve aşkı derinlemesine yaşamanı sağlar; romantik ve fedakârsın. Ancak dikkat, bu konularda sınırlarını belirlemen önemli olabilir. Satürn ve Merkür'ün Kova burcunda oluşu, özgürlüğüne düşkünlüğünü ve yenilikçi fikirlerine vurgu yapar. Jupiter'in Aslan'da olması ile de kendini ifade etmek ve liderlik yapmakta yetenekli olduğunu gösterir. Singleton olarak işaretlediğin göksel cisim ise senin hayatında öne çıkan, belirgin özelliklerini vurgular. Bu güçlü enerjilerle, özgün ve etkileyici bir yolculuğa çıktığın kesin görünüyor. Hayatın boyunca içsel rehberliğini takip et ve bu berrak anlayışınla kendini ve çevreni aydınlat, sevgili Balık. 🌌💜
Hehe cok iyi, tesekkurler😊
Cevap
0Cevap
Ne kadar saçma burç vs hurafe
Astrologlar bilir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?