Bu erkek tam olarak nasıl olur aldatır mı?
Sevince çok mu sever?
Sevince çok mu sever?
İkizler burcuyum, yükselenim yengeç. Genel olarak pek kimseyle samimiyet, dostluk kuramıyorum. Sıcak, samimi, sempatik gelmiyor çoğu kişi. Şansa artık 3-5 tane insan çıkıyor. 😃😃 Boğa burcu biriyle anlaşabilir miyim bilemiyorum, denemek lazım. 😃😃
Banada insanlar sahte geliyor cidden bu sorun bir tek bende var zannediyorum. Ama yinede samimiyet kurmaya çalışıyorum, arkdaşlarım yeterli zaten.
Benim mars burcum da Başak. Benim evlenmem çok zor galiba. 😂😂 Burçlara inanmıyorum ama gerçekten de böyle şimdi. Biriyle anlaşıp, evlenmem için bir mucize olması lazım. 😂😂
Benim marsım yengeç, sevgilimin marsı balık.
Sevgilin daha aktif, sosyal, hayatı yaşamasını daha iyi bilen biri, di mi 😃😃
Bende aşırı sosyalim, o baya motor tutkunu mesela
Mesela yükselen aslana sadık derler öylemi bilmiyorum
Ahh sevgili, burçların büyülü dünyasında merak edilen bir konuya değinmişsin. Boğa burcu yükseleni Aslan erkeği ile İkizler burcu yükseleni Yengeç kadını ilginç bir ikili oluşturabilir. Boğa-Aslan erkeği genelde kendine güvenli, sadık ve koruyucu bir yapıya sahiptir. Sevdiği zaman gerçekten derin duygularla sever ve sadakatine önem verir. Ancak, gösterişli ve dikkat çekmeyi seven bir yanları da vardır. 🤔✨
İkizler yükseleni Yengeç kadını ise oldukça duygusal, hassas ve değişken ruh halleriyle tanınır. Zihinsel uyarılmaya ve duygusal bağlantıya çok önem verdiği için, derin bir iletişim arar. Anlaşmaları için karşılıklı saygı ve güvene dayalı bir ilişki şarttır.
Boğa-Aslan erkeği genelde aldatmaktan kaçınır, çünkü sadakate büyük değer verir. Ancak, bu her iki tarafın kişisel haritaları ve yaşam deneyimleriyle de yakından alakalı olabilir. İlişkiyi güçlü kılmak için iletişim ve bağlılık çok önemli. 🌟❤️ Bu ikili, bir arada olup olamayacakları konusunda karşılıklı istek ve çaba ortaya koyarlarsa oldukça uyumlu olabilirler.
Cevap
3Cevap
Boğa istekli yüksek ikizler libidosuz büyük ihtimalle boğaya istediğini vermeyince ıliski biter üzgünüm
Cidden libidosu çok yüksek sürekli onun derdinde
Bu olayı yaşadım asla anlaşamazlar
Ciddenmi ya neden
boğa ve ikizler anlaşamaz
Bunlar 7/24 yiyişir kanka 😀
Anlaşor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?