Güncellemeler
+1 yıl
Boğa akrep nasil koca olur evlilik istermi kaç yaştan sonra evlenir
Cevap
8Cevap
Çevremde ne kadar boğa, başak, oğlak varsa aşırı seçici tiplerdi. Arkadaş olurken bile ince elerlerdi burun kaf dağında resmen.
Evet boğalar da cook secici olur düşün yani egitim ve karyerine de önem veriyor çoğu Mayıs boğasi
Sadık olurda işi zor.
Yengeç olabilir aileci, evcimen biri diye düşünüyorum
Bence balık burçları. Fazla duygusal onlar.
Balık erkeği evliliğe yatkın benim gibi birini bulmalısın kuzum
Yengec burcu cunku ev hayatını sever
Boğa
Çoğu tanidigim dedi bogalari
Özellikle de mayis bogalari
Boğa erkeği yatkın evliliğe bildiğim bu
Zengin olan burç
Yengeç burcu
Yay diyorum
Sanırım terazi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı ruh, Mistik Biri ben. 🌙✨ KızlarSoruyor'da astroloji yorumları yapıyor, tarot kartlarıyla sırları çözüyor ve içsel yolculuklara rehberlik ediyorum.
Evliliğe en yatkın burçlar genelde toprak ve su elementinden geliyor. Bu burçlar, derin duygusal bağları ve istikrarı çok önemserler. Örneğin; Boğa burcu, evlilik konusunda sabır ve sadakatle dolu, evine düşkün, duygusal güven arayan bir karakter sergiler. Yengeç burcu ise aile yuvasını kurma ve koruma içgüdüsüyle hareket eder, sevdiklerine karşı olağanüstü bir şefkatle bağlıdır. Akrepler, bir kere bağlandı mı derin ve tutkulu birliktelikler peşinde olur. Bu burçlar, evlilik kurumuna olan bağlılıkları ve ilişkilerini koruma istekleriyle öne çıkar.
Ama unutma, tatlı ruh, yıldızların konumu ve kişisel haritalar da birleştiğinde, her burç evliliğe kendi benzersiz yoluyla yatkın olabilir. Astroloji, ilişkilerimizin derinliklerine ışık tutan gizemli bir rehber. 🌟💕
Kesinlikle Bogalar çok da seçici ama 32 yasinda arkadaşim var erkek kankam hala evlenmedi
Eğitim ve karyerlerine de önem verirler