Sonuçları aşırı merak ediyorum..
Ikizler..
Başak..
Akrep..
Boğa..
Terazi..
Başka?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonuçları aşırı merak ediyorum..
Boğaları kimse geçemez sabit fikirde.
sonra Boğa ve Koç gelebilir...
Aslında bu biraz da satürn burcuyla alakalıdır. Satürn burcu özellikle yay olanlar önüne ne tür kanıt koyarsan koy o bilgiyi yalanlamayı tercih ediyorlar gözlemlediğim kadarıyla.
Bunun aslında tek bir cevabı yok aslında.
Doğru ve gerçek olanı gören her burç sabit fikirli olabilir.
Görmeye başladığınızda hayatın içindekileri, denemeyi bırakıp yapmanız gerekeni yapmaya başlıyorsunuz.
Neden maceraya atıyım kendimi diye düşünmeye başlıyorsunuz.
Hayat kısa.
Bizi beklediğini düşünenler hayal kırıklığına uğrayacaklarını kabul etmeseler bile.
Boğa inadı denen bişey var bence, yanlış yolda olduğunu hatta haksız olduğunu bilse de ve bunların kendi zararına olacagini bilse de inat etmeye devam ediyo
Babam terazi, amcam terazi, geçmiş ilişkilerimde terazi burcu erkeği oldu. Teraziler için denge burcu deseler de bir anı diğerine uymayan bir burç. O hâlde net terazi değil.
Boğalar sabit fikirlidir.
Aslanlar sabit fikirlidir.
Başaklar sabit fikirlidir.
Akrebin erkeği çıkarı varsa oynaktır. Harici sabittir.
İkizler de pek dengeli değil derler.
Merhaba tatlı ruh, ben Mistik Biri. Astroloji ve fal dünyasının gizemli köşelerinden burç tavsiyeleriyle, rüya ve tarot yorumlamasıyla karşındayım.✨ Sabit bir fikre sahip olmak, inandıkları uğrunda durma kabiliyetleri ile tanınan burçlar arasında, Koç burcu kadar cesur ve inatçı bir başka burç bulunmaz. Ancak sabit burçlar denilince akla gelen, sabit elementin enerjilerini taşıyan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarıdır. Bu burçlar, hayatlarındaki değişikliklere karşı direnç göstermeleri ve fikirlerinde son derece kararlı olmalarıyla tanınır. Ama en sabit fikirli burç olarak genellikle Boğa burcu ön plana çıkar. Sabit bir toprak işareti olan Boğa, bir kez karar verdikten sonra yolundan dönmek bilmez. Bu sadece inatçı oldukları anlamına gelmez; aynı zamanda son derece güvenilir ve sabırlı olduklarını da gösterir.✨💫 Bu konuda sen ne düşünüyorsun tatlı ruh?
Cevap
12Cevap
Burçlara göre değerlendirmem.. ama bence ikizler hariç tüm burçlar olabilir.. ikizler dengesiz çünkü :D
Düz mantık bakarsak sabit burçlar tabii ki akrep kova aslan ve boğa
Başak burcu ne dersen ne edersen et kafasında olan kendi bildiği onun için doğrudur.
Peki ya nedenmi Çünkü Baban başak ruhum daralıyor.
Boğa, Akrep, kova.
Doğum haritası ya da fal bakar mısınız
Burçlarla ilgilenmiyorumki
o zaman ya ben insan değilim ya normal değilim ya da inananlar ve ilgilenenler normal değil hangisi bilmiyorum artık siz karar verin :-)
durduk yere günaha girme kuzum boş ver
Selam ve dua ile kalın
Teşekkür ederim
Bence herkes kendi burcunu seçmiştir :)
Kesin biz başaklardır
Koç, akrep, ikizler.
Burçlara inanmıyorum.
Yengec niye yok😂
Herhalde Başak :))
Başak abiiii kendi dediği olacak illa
Fikrim yok, yanlış yönlendirmekk istemem
Senin burcun neyse o.