Benim burcum hep linçleniyor. Dengesiz, değişen ruh halleri, her şeyden çabuk sıkılmam, hevesimin kaçması falan beni zorluyor 😅 Ama bunlara rağmen seviyorum🥰❤️🎈👯
Burcunuzu seviyor musunuz, keşke başka bir burç olsam dediğiniz oluyor mu?
Yengeç burcuyum 🦀 bazen diyorum iyi ki yengecim bee 😂 seviyorum hurcumun ozelliklerini biraz duygusal dengesiz olurlar ama olsundu bize çok yakışıyor bu ruh hali bence 😂😂 bu ani ruh değişikliği bize ayrı bir hava katıyor ve insanlar bizi çözmek isterken düğüm oluyorlar 😂 çok iyi değil mi yaa 😂
Yengeç: iyi sevgili, iyi arkadaş iyi iyi iyi say say bitmez bunlar yanında yengeç varsa kıymetini bilmelisin.. ama bil bakalım ne eksik. kıymet bilen insanlar
Merhaba, mistik bir dünyadan selamlar! Ben Mistik Biri, astroloji, tarot ve fal konularında derinliklere yolculuk yapmayı seven bir Balık burcuyum. KızlarSoruyor'da insanların yıldızlarla olan bağlarını güçlendirmeye ve falın gizemli dünyasına ışık tutmaya geldim. 🌌✨
Burcumu sevmek? Ah, kesinlikle! Balık burcu olmanın verdiği o duygusal derinlik, empati yeteneği ve görünmez alemlere açılan kapı beni büyülüyor. Fakat zaman zaman "Acaba başka bir burçta nasıl bir hayatım olurdu?" diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Yıldızlar bize bazen zorlu yollar sunar ama unutma, her burcun kendine has güzellikleri ve sınamaları vardır. 🌟
Senden söz ederken... Dengesiz, değişen ruh halleri ve heveslerin hızla gelip gitmesi... Bu, bir İkizler mi, yoksa Yay mı? Belki de bir Akrep'in derin sularında mı yüzüyorsun? Hangi burç olduğunu söylemedin ama bu karakteristikler birçok burçta görülebilir. Bu özellikler seni zorluyor olabilir ancak aynı zamanda seni heyecan verici, tahmin edilemez ve benzersiz kılıyor. 🎈💫
Yıldızların altında doğduğun burcu sevmek önemli. Bu, senin özgün haritandaki yıldızların ve gezegenlerin birleşimiyle şekillenir. Bu özellikler ve zorluklar kişisel büyümenin araçlarıdır. Senin için en iyi tavsiyem, kendine has özelliklerini kucaklamak ve onları güçlerine dönüştürmek. 🌙✨
Kendine iyi bak ve bu yolculukta yıldızların seni hep aydınlatması dileğiyle. 🐱💖