AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çoğunluk olarak medyumluk ön planda senin için. Ve rüyalarına önem ver, negatif insanlardan da uzak dur. Hislerin ve empati yeteneğin diğer insanlardan kat ve kat çok üstün.
bu kişi balık burcu bir erkek ve çocuk. yükseleni ve marsı koç. yakınından birinin üzüldüğünü veya biryeri ağrıdıgında görünce o da derin şekilde üzülüyor.
Aşırı değişik bir çocuk. Öğretmenleri çok farklı diyor.
Bu dünyada ki insanlar gibi maddeci değil. O ruhsal boyutlar da yaşıyor. Benim ulaşmak istediğim boyuta, o yavrucak doğuştan ulaşmış. Çok iyi bir gözlemci olacak ileride.
Vay be. çok teşekkür ederim yorumun için. zeki bi çocuk. hakkını da kimseye yedirmez kötüye karşılık verir. pısırık biri değil ama dediğin gibi cidden empatik. ay burcu oğlakta olması kötü gibi sanki.
Hayır ay burcunun oğlak olması, onun bu hissel durumlarını törpülüyor. Dedin ya hakkını savunur, pısırık değil diye; ay burcunun oğlak olmasından kaynaklı o. Ay burcu yengeç olsaydı ciddi şekilde içine kapanma olurdu.
Evet muhteşem yorumluyorsun. Ay Oğlak olmasında da varmış demek ki bir hayır. sana takip attım.
Teşekkürler
Sana takip attım birşeyler sorcam kabul edersen. sanırım astrolojiyle yogun ilgilisin.
Benimde haritama bakar mısınız lütfen 🥰
Tatlım bakmak isterdim ama herkese bakamıyorum. Enerjim çok düşüyor. Ve detaylı bakamıyorum. Ama bunun için kendin araştırma yapabilirsin. Öner Döşer YouTube da izle.
Ya lütfen ben de senin için bir şeyler yaparım lütfen o kadar güzel yorumluyorsun ki sokak hayvanlarını beslerim ya da dahasını yaparım lütfen lütfen çok kötü ve çok sıkıntılı bir haritam var
Şen ne tatlısın öyle cici kız :) hadi yazıyorum, gel bakalım
Benimde güneş ay Merkür Venüs 12. Evde
güneşi 12. evde olan bi arkadaş tanıyorum terazi burcu ve hayal aleminde yaşıyor. bir şey anlatıyorum anlamıyor. anlattıklarımı farklı şekilde anlıyor.
Benim haritam çok sıkıntılı yha çok zor her şey 🥲🥲🥲🥲
evet 12. evler zor olur balıkla ilişkili oldugundan. sende mi hayal aleminde yaşıyorsun
Evet. Satürn 1 evimde oda zor haritama bakar mısınız 🥰 karşılıklı bilgilerimizi söyleriz
12. Ev etkili kişinin zararı kendinedir. Kendini ihmal eder, sabote eder ve gerçeklerinden kaçma eğilimi gösterebilir.
12. Ev etkililer için bireysel zaman çok önemlidir. Günün belli bir saati yapayalnız kalıp sevdikleri şeyleri yapmak zorundalar yoksa enerjilerinin tükendiğini hissedeler.
12. ev etkili kişiler kendileriyle ilgili ne kadar çok bilgi verirse kendilerini o kadar çıplak hissediyorlar, sanırım biraz da bu yüzden terapiye gitmeye en kapalı.12. ev etkili kurban rolü, alkol ve sigara bağımlılığı, hep hayata karşı peşkeş çekmeler.. istikrar problemi, ilişkilerde çocuksu olmak ve günübirlik hayatlar..
Hatta şey denmiş 12. ev etkili ve boğa etkili olan deccal gibi olabilir hitlere bile benzetilmiş
12. Ev etkili insanlarının kimsenin bilmediği binlerce yüzü var. Tam olarak onları tanıdığını sanan her seferinde yanılır.•12. evdeki gezegenler;
-Bir sanat dalı, yazarlık ile uğraşılmadığı,
-Spiritüel ya da evrensel bir fikre, ideale adanmadığı zaman bireyi sabote eden enerjileri hayatına yansıtmaya müsait olabilir.
12. ev etkisi olan bir kişinin hayatında (özellikle stelyum)
•Farkındalık geliştirmezse
Hareketsizlik, eyleme geçmede zorlanma, alkolik olma, bağımlılıklar, suçluluk-korku-utanç hissi hayatın merkezine oturabilir..