yükselen kişiyi büyük ölçüde etkiler, detaylı yorum yapılabilmesi için tüm gezegenlerin konumu lazım.
ancak genel bir yorum yapılacak olursa; balıktan dolayı maneviyat eğilimli, fiziksel anlamda yuvarlak yüz hatlarına sahip, kilo almaya meyilli, bağımlılığa meyilli, duygusal, hayalgücü kuvvetli, yay; maneviyata eğilimli, saygılı, eğlenceli, açıksözlü ve bazen patavatsız, samimi denebilir.
bu arada dünyayı dolaşmak gibi bir hayalin kesin vardır.
Abi valla tam beni anlatıyorsun şu an arkadaş canlısı gezmeyi severim hiç duygusal değilim ani sinir otlamaları var bide bende dengezizlik diyelim ama merhametliyim yani kötü değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yükselen kişiyi büyük ölçüde etkiler,
detaylı yorum yapılabilmesi için tüm gezegenlerin konumu lazım.
ancak genel bir yorum yapılacak olursa; balıktan dolayı maneviyat eğilimli, fiziksel anlamda yuvarlak yüz hatlarına sahip, kilo almaya meyilli, bağımlılığa meyilli, duygusal, hayalgücü kuvvetli,
yay; maneviyata eğilimli, saygılı, eğlenceli, açıksözlü ve bazen patavatsız, samimi denebilir.
bu arada dünyayı dolaşmak gibi bir hayalin kesin vardır.
Abi valla tam beni anlatıyorsun şu an arkadaş canlısı gezmeyi severim hiç duygusal değilim ani sinir otlamaları var bide bende dengezizlik diyelim ama merhametliyim yani kötü değilim
Aldanmayın böyle şeylere ya 😄 İyi birisi olmak istersen olursun dostum bu sana bağlı burçla falan ilgisi yok böyle şeylerin.
Ben kendi burcumu dipine kadar yaşıyorum😑hiç mutlu olmadı
Burcun ne cannn
Başak
Annemde başak çok detaya düşer hiç anlaşmam çok takar
Evet evet
İyi bir insansın, merhametli, arkadaş canlısı
Senin burcun ne ablammm
Balık
Bence harika bir insansin
Eyvallahh baba 😅
Hiç anlamıyorum ya
sen adamsın