akrep erkeği olarak belirtmemin sebebi gerçekten burcunu taşıyan birisi olması
ama emin olamıyorum beni arkadaş olarak mi görüyor yoksa hoşlanıyor ya da sadece yakın arkadaş mı olmak istiyor anlamıyorum?
biraz garip biri bazen ne hissettiğini neye alındığını neye öfkelendiğini bile anlamıyorum ki normalde insanları okurum sayfa sayfa bu adam yok yani imkansız
bakıyor bana kuyu gibi derin gözleriyle aklımı okur gibi sürekli
bazen iltifat ediyor bazen sinir ediyor
yanımda erkek falan olsa bir huzursuzlaşıyor kavga çıkardı bir keresinde
2 yıldır tanışıyoruz bir ara sevgilisi oldu ve komple gitti ben sevgilisi olduğunu bile sonra öğrendim
ayrıldıktan sonra yeniden geldi ama eskisi kadar yüz vermiyorum çok bozuldum böyle yapmasına
yine de eskisi gibi her bulduğu fırsatta yanıma gelir hiçbir şey konuşmasak bile otururuz öyle
ama bazen bakıyorum benden nefret ediyor gibi davranıyor bilmiyorum çorba etti aklımı
yok mu akrep'in kitabını yazan biri?
bu adam beni arkadaş olarak mı seviyor yoksa hoşlanıyor mu sizce?
derdi nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok net hoşlanıyor
seni kaybetmemek için açılmıyor
ama neden başkasıyla sevgili oldu o zaman?
yani birinden hoşlanırken başkasıyla sevgili olmanın amacı nedir ki bir de tamamen kesti birden her şeyi ben her şeyden habersizim tabi ne olduğunu da anlamadım bir şey yaptım kırıldı falan zannediyorum s**lak ben
Belki seni kıskandırmaya hedefledi belki sana aşılamayınca başka limana gitti
anladım eğer böyle yaptıysa gerçekten ilişki yaşanılabilecek biri değil belli ki
Akrep aşık olursa cenneti ayağına sermek mümkün olsa gelir ayağına serer buna emin olabilirsin
ama açılacak cesareti olmadıktan sonra ne yapayım ben saklı cenneti
Cesaret ver
Bak bende akrebim ve eskiden 18-19 yaşıma kadar acayip utangaç biriydim. Birinden hoşlandığında çekinir konuşamazdım kaybeder miyim acaba diye :)
Sonra anladım ki asıl konuşmayınca kaybediyorsun ve tarzımı değiştirdim. O daha tarzını değiştirmemiş olabilir ona yardımcı ol bu yüzden
Bilmiyorum bu dengesizlikleri güven vermiyor bana cesaret alamamasının sebebi de benim büyük ihtimalle s**lağa yatıyorum çoğu şeyde zaten genel olarak bakıldığında bir ilişki istediğim söylenemez ben arkadaşlığını seviyorum onun ama beyefendi sevgilisi olunca yüzümü bile bakmıyor sanki ayıracakmışım onları gibi
Çok kıskanır, çok kısıtlar sana hayatı cehennem eder her hareketinden şüphelenir sürekli kafasında kurar..
Akrep erkeği sevip sevmediğini bilemez, onun bilmediğinden sen nasıl emin olacaksın
bence de o da bilmiyor bir şey
Kesinlikle. Sevgi tanımı kusursuz bir ruhsal uyum. En ufak şeyi dağ edip önüne engel olarak koyar. Mesafeyi asla aradan kaldırmaz.
bu sevgi mi?
Uyum yoksa yarısı kadar ilişkiye verir kendini. Uyum varsa süper. Sevgiden ne beklediğine bak derim. Onun sana verdiği sevgi Max yüzde elli şu an için. Ve bu yüzden kendi hislerini bilemez.
Seni sokarsa seviyordur.👍🙂
ha ayı yavrusunu severken öldürür misali
Evet aynen.. Sokmasa akrep olmazdı. Dikkatli ol.😀
Çocuk bu
Değil mii? Çocuk gibi gerçekten
Burcuna takılma sal gitsin. Toksik bişi bu. Kendi de farkında değildir
anlayamazsin
açıklamaya göre bir fikrin var mı peki?