Ben bir yengeç burcu erkeği ile flört halindeyim.
Hiç tarzım olmayan bir adam kendimi kaptırdım ilk başlarda her şey güzeldi.
Baya bir zaman beni izliyomuş sonunda addım atmış baya bir hoşlanmış. Tanışdık o biraz daha geleneksel bense biraz daha kendi için yaşayan biriyim kavgalar , kıskançlıklar başladı kavga etdik ben numarasını siliyordum o silmiyordu bense yeniden özleyip addım atıyordum bana karşı hoşlantısı hala var amma eskisi gibi hissettirmiyor ne yapmalıyım bu belirsizlik beni boğuyor.
Hep bir zaman biter seni üzmekden korkuyorum diyor şimdi evlilik falan düşünmüyormuş zaten bende düşünmüyorum hedeflerim var amma yıllarca bir ilişki yürütsek nasıl olur?
Amma şimdi ki, zamanda kendini gizliyor
Hiç tarzım olmayan bir adam kendimi kaptırdım ilk başlarda her şey güzeldi.
Baya bir zaman beni izliyomuş sonunda addım atmış baya bir hoşlanmış. Tanışdık o biraz daha geleneksel bense biraz daha kendi için yaşayan biriyim kavgalar , kıskançlıklar başladı kavga etdik ben numarasını siliyordum o silmiyordu bense yeniden özleyip addım atıyordum bana karşı hoşlantısı hala var amma eskisi gibi hissettirmiyor ne yapmalıyım bu belirsizlik beni boğuyor.
Hep bir zaman biter seni üzmekden korkuyorum diyor şimdi evlilik falan düşünmüyormuş zaten bende düşünmüyorum hedeflerim var amma yıllarca bir ilişki yürütsek nasıl olur?
Amma şimdi ki, zamanda kendini gizliyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yengeçler yanyan yürümeyip direk düz yürüyosa sana seviyodur.. 🧐
Anlamadım ki, bunu?
ben de kanka boşver
Yeengecler saftır temizdir sizi severse özen gösterir
O zaman sevmiyor demek oluyor öylemi anlayım?
Şu an size nasıl davranıyor
İşleri çokmuş öyle söylüyor vakit buldukca yazıyor ses atıyor burdayım şurdayım şuraya gidiyorum sonra kaç saat yok oluyor.
Oyle olmazla ki
Bitirmelimiyim?
Tam olarak ayrılamıyoruz bende aklım onda kalıyor ayrılık lafı gelince izin vermiyor susuyor ya da kabulleniyor bende kendim ayrılıp kendimle barışıp yazıyorum sonrası boşluk şimdi zamana bıraktım.
Kabullenir yengeçler kuzum bence şans ver
Teşekkür ederim❤️
İyi bayramlar kuzum
Sizede
Gece detaylı bilgi veririm 2xpr olurum umarım 😊
Teşekkürler umarım olursunuz.
Ben yengeç burcuyum aşık olduğum kişiye bakışım değişiktir utanırım o kişinin yanında çok konuşmam
Belirsizlik de oluyor mu?
Evet bayağı yani
Devam etmelimiyim yoksa bırakıb gideyimmi?
Bırak
O kadar net yani?
Ben yengeç burcu olarak söyleyeyim ben şahsen kırıldın mı geri dönüşüm zor olur güven meselesi yengeç burcunda çok önemli senin işin yaş gibi kardeş
Güvenini sarsacak bir şey yapmadım.
O zaman neden ayrılmama izin vermiyor?
Valla kardeş bir yanımız git diyor bir yanımız kal diyor böyle dengesiz bir burçuz ama sonu olmuyor ne kadar düzgün gitse de akılda soru işareti kaldığı için sonu gelmiyor büyük ihtimalle sevgilinde aynı düşüncede
Teşekkürler kardeş.
Bende yengeçim. Söylerler
Söylemeyine söyledi amma öyle hissettirmiyor. Bende artık üstüne gitmiyorum.
yengeç dansı yapıyorsa kesin seviyordur
Dans 😂😂 her şeyle dalga geçiyor artık ne sevmesi