Dinçer beyde fatih Altaylı'nın programına katıldığında Ekrem İmamoğlu için boğa burcu bir rakibi olsa falan muhabbeti yapmıştı sonrada murat kurum ben boğa burcuyum diye açıklama yaptı sdfg
Hahahaha senin meclis üyeliğine bağımsız mı girmek istiyorsun ya da hangi partiden girmek istiyorsun 😀 soruyor da burcundan anlayacak olup olamayacağını 😀
Yıldızların konumları yerleri falan önem arzeden şeyler olabilir ama insanın kaderini ya da geleceğini etkileyebileceğini düşünmüyorum ben, gelecek yaşananlara göre tahmin edilebilir ama yıldızlardan bu tarz şeyler çıkarılamaz bence
Google'dan astroloji hakkında bilgi edinmeye çalışınca, tıpkı bunun gibi bilgi karşımıza çıkıyor. Ona bakarsan Ruhsal-Spritüel konular da bilimsel değil ama hissediyorsun işte. He evet astroloji biraz çelişkili.
Nasıl değil gök bilimi, astroloji değil miydi, yorumlamalardan bahsetmiyorum, yıldızların gezegenlerin hareketlerini inceleyen yerlerini belirleyen bilim dalı
Onlara inanıp bütün planlarını ona göre yapan insanlar daha çok bayıyor, ben bir boğa insanıyım, aşk hayatında öfkeli miyimdir falan saçma paylaşımlar her yerde
Ülkenin kaderi yok ki siyasi faşist astrolog bunun hakkında yorum yapıyor :D makarna, kömür, gıda yardımları ise yaramıyor artık astrologları devreye soktular!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dinçer beyde fatih Altaylı'nın programına katıldığında Ekrem İmamoğlu için boğa burcu bir rakibi olsa falan muhabbeti yapmıştı sonrada murat kurum ben boğa burcuyum diye açıklama yaptı sdfg
Olay çıkma nedeni aslında absürt bırsey
Ben yay. Acaba ileri de benim kazanabilme ihtimalim var mıdır, bir sorabilsek 😅
Hahahahaha belediye meclis üyeliğini düşünebiliriz
Ama bir söylesin , ihtimal varsa , yoksa adımı kirletmeyeyim 😊
😀 Che Guevara var profilinde kirlenmez adın hahah ben sorarım ona da en son belediye meclis üyeliği diyordu
Seçim hele bir geçsin de 🤣
😂 seçim bı gelse de hızlı geçer Che Alır
✌🏻peki
Hahahaha senin meclis üyeliğine bağımsız mı girmek istiyorsun ya da hangi partiden girmek istiyorsun 😀 soruyor da burcundan anlayacak olup olamayacağını 😀
Aileme bağlıyım 😁
Kendi iraden nereye gitti ama aaa :)
Düşürdüler mpus damlarına😃
Öğüt veren çok oldu 😀 bence sen iradeni koy ortaya onlar senin peşinden gelsin ( ev ortamını karıştırmaya çalışıyorum 😀 )
Öğüt verme bana 😂
😂 ama mapus damlarına düşmüşsün
Ben bu kadını hiç sevmiyorum. Çok havadan havadan atıyor. Böyle astrolog olunmaz.
Ülkenin kaderinin astroloji ile belirlenmesi de aşırı saçma zaten
Tahmin edilir, ancak kesin yargı yapılamaz. Siyasi astrolog bence bu.
Yıldızların konumları yerleri falan önem arzeden şeyler olabilir ama insanın kaderini ya da geleceğini etkileyebileceğini düşünmüyorum ben, gelecek yaşananlara göre tahmin edilebilir ama yıldızlardan bu tarz şeyler çıkarılamaz bence
Google'dan astroloji hakkında bilgi edinmeye çalışınca, tıpkı bunun gibi bilgi karşımıza çıkıyor. Ona bakarsan Ruhsal-Spritüel konular da bilimsel değil ama hissediyorsun işte. He evet astroloji biraz çelişkili.
Bilmiyorum belki de bu konu insanlar tarafından o kadar abartıldı ki artık mide bulandırıcı olmaya başladı bende, o yüzden bu açıdan bakıyorumdur
Heh işte bende de bu oluyor. Her şeyini astrolojiye göre şekillendirmek saçmalık. Öylesine bakarsın neyse.
Zamanında burçları takip ederdim ama uzun zamandır etmiyorum artık bıraktım takip etmeyi
Ama astroloji önemli bir bilim dalı ona bir lafım yok
Bende laf olsun, torba dolsun diye bakıyorum. Baygınlık geliyor bazen
Hayır bilim dalı değil
Nasıl değil gök bilimi, astroloji değil miydi, yorumlamalardan bahsetmiyorum, yıldızların gezegenlerin hareketlerini inceleyen yerlerini belirleyen bilim dalı
Astronomi o
Onlara inanıp bütün planlarını ona göre yapan insanlar daha çok bayıyor, ben bir boğa insanıyım, aşk hayatında öfkeli miyimdir falan saçma paylaşımlar her yerde
Pardon isimleri karıştırdım özür dilerim
Hani zevkine bakılır ama fazla abartmaya gerek yok.
Ülkenin kaderi yok ki siyasi faşist astrolog bunun hakkında yorum yapıyor :D makarna, kömür, gıda yardımları ise yaramıyor artık astrologları devreye soktular!
Birde sosyal medyada algı operasyonları yapan anonim hesaplar türedi.
O hesaplar hep vardı zaten, sadece seçimlere yakın seslerini çıkarıyorlar
Çok kargaşa çıkartıyorlar.
Amaçları o zaten, karmaşa çıkarıp kaos ortamı oluşturmak
Nurayim dediyse dogdurudur
Nurayin gerçekleri mı söylüyor?
Söyler canım
Senin burcun ney?
Yay
Yay burçları kapatılsın xmdsodnxo
Aynen knk ben yay burcuyum ben ne olucam acaba
Sormak lazım onu da :) ona ne diyecek bakalım :D