Burç yorumlarında aşk kariyer para huzur bukadar yükseklerdeyken her türlü motivasyonu okuyorken bunca yaşanan olumsuzluk nerden geliyor ozaman😅
Neye inanalım şimdi :))

Burç yorumlarında aşk kariyer para huzur bukadar yükseklerdeyken her türlü motivasyonu okuyorken bunca yaşanan olumsuzluk nerden geliyor ozaman😅
Neye inanalım şimdi :))

İnsanlar güneş burcundan ibaret değildir.. Doğum haritası devreye girer burada.. Burcum başak dersin ama haritanda çoğu gezegen akrep burcudur, akrep stelyumlusundur tüm sevimsizlikleri yaşarsın.. Terazi burcunda dolunay yaşanır başak burcunda güzel yorum yapılır ama senin diyelim ki 6. evin terazi, o evin tetiklenir.. O burç hangi evindeyse o evin senaryosunu yaşarsın.. İnsanlar benim yorumum tutmadı burçlara inanmıyorum demesi ondan kaynaklı..
Astroloji ve burç yorumları genellikle kişisel bir perspektif sunar ve olumlu ya da olumsuz olayların nasıl algılandığına bağlı olarak değişebilir. Ben o yüzden çok anlam yüklemiyorum.
Cevap
9Cevap
Burçlara göre dünyada 12 çeşit insan olmalıydı ancak bu işin aslı doğum haritasıdır
Ay burcum başak bayağı taşıyorum o özellikleri güneş burcum boğa yükselen yengeç ama yengeç etkisi bozuyor beni
Burçlara inanmıyorum çünkü kendi burcumla ilgili yorumlar hep yanlış çıktı şimdiye kadar. Tek tük doğru tuttu
Kendini kandırmaca başka bir halta yaradığı yok.
Ben de başağım. İyi insan olman iyiliklerle karşılaşacağın anlamına gelmiyor ☺️
İşimiz fallara burçlara kalsaydı keşke bebeim :D ahah
Ben burclara hiç inanmam sacma
Bana sorarsanız burçlar kadar saçma bir şey yok kim bilir kaç milyon insan var bu insanların 12 tane burca göre özellik almaları çok saçma bence.
yıldızın mı düşük diyorlardı öyle bır algı var , üzülme o yıldız er ya da geç parlar
Tabiki benim düşüncem burçlara kesinlikle doğru bulmuyorum o yorumlari inanmiyorum insanları yön verip onları yanlış yonlendiriyolar
Kıymeti de bilinmez…
Çünkü hiçbiri gerçek değil burçlara inanmak saçmalık
Belkide olumsuzlukların sebebi, sen değilsindir. Arkadaşlarının başındaki bela, sana musibet oluyodur..
Evrene olumsuz enerji...
Burçlara inanmıyorum ben :d
Burçlar ikaye aşkım...
Tü tü tü.. Maşallah bana..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?