Bizim arka mahallede hep görüyorduk birbieimizi beni görünce arkadaşlarıma bir şey söylüyor aşırı bakıyordu. İki hafta sonra eve giderken arkamdan koşup merhaba adın ne dedi söyledim sevgilim var mı önce ona göre şey yapayım dedim yok sevgilim dedim instagramini verirmisin dedi ben öyle herkese vermiyorum instagramimi dedim. Tamam nasol istersen dedi. 1 hafta boyunca daha görmedim bir hafta sonra ben iş yerinde çalışırken bir tane çocuk bana gül getirdi üstünde o çocuğun ismi yazıyordu bana gül yollamisti. Çok şaşırdım ve çok sevindim çünkü ondan baya hoslaniyordum ama belli etmiyordum. Akşam eve giderken yanına gittim şaşırdım beklemiyordum dedim az sohbet ettik instagramini vercekmisin dedi verdim. Eve geçince yazdı bana sohbet ettik benim ailem çok katı ilişkim olmasına asla izin vermez rahat dışarı bike cikamam rahat bulusmama bu durumu ona anlattım ilk günden bilsin diye. Onunda aslında hoşuna. Gitti gibi. Bana başkasi olsa hemen hayvan gibi atlar buluşmak gezmek tizmak için ama sen öyle değilsin bende öyle değilim zamana bırakmak en iyisi zaten olacaksa olur ben asla sıkmam seni dedi ailen sıkıntı değil sen ne zaman ayarlardan buluşuruz dedi. Öyle sohbet ettik oda çok mutlu oldu bunu çok belli etti. Kaç kez buluşalım bı 15 dk otururz dedi ayarlayamadim sabah işe giderken bı beş dk benle yürüdü öyle görüştük öğlen isnyerimin onune gekdi sohbet ettik. Yanımdan gidince bana çok tatlısın falan yazdı teşekkür ettim. Hiçbir sorun yoktu. Sonra mesajlarıma geç bakmaya başladı. Ona bende mesajlarima çok geç bakıyorsun eğer konuşmak istemiyorsan bunu bana şöyle sende bende zaman kaybetmeyelim dedim ses attı bana hayır beni yanlış anlama çok yogunum konuşmak istemesen peşinden kosmazdim falan filan konuşalım diye tutturdu. Sohbete devam ettik Instagram'dan yazıyoruz bir hafta oldu dışarı çıkmıştı napiosun dedim kafede oturuyoruz dedi hangi kafe dedim geç bakınca neyse iyi geceler yazdım kafenin adını yazdı geç baktığı için sinir oldum. hadi sana iyi geceler yazdım tekrardan oda iyi geceler dedi. 6 gün oldu yazmadi bana onun yazmasını bekledim yazmadi. Dünde hikayeme bakio beni takipten çıkmış. Bugün nedenini sorcaktim iyi akşamlar rahatsız ediyorum kusura bakma dedim. Bana sadece büyür yazıp beni engellemiş sizce neden olabilir çok sıkıntı yaptım. Bu arada bu çocuğun bir tane daha tanıdığı o mahllede instagramimi istemişti vermistin baktik bizden sevgili olmuyor kanka olmuştuk o çocukla takiplestigimizi görmüştür illaki ondan kaynaklı bir şey olabilir mi ama öyle olsa söylerdi sanırım. Bana neden büyür yazıp beni engellledi sizce ben kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun banaa
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Okumayin arkadaslar. Ergenekon Destan'indan bile uzun ve kotu kurgulanmis bir hikaye bu. Degmez. Ben okudum, bi bhoook anlamadim.
😂 nolur ya vallahi psikolojim alt üst oldu neden yaptı sence bana buyur yazıp engelledi ne dicegimi dinlemedi. biek
Niye kafayı yiyorsun vazgeçilmez biri mi veya başka kimse kalmadı mı dunyanjn sonu mu olmazsa senin icin
Seviyorum onu çünkü nolur oku yorum yap anlatacak kimsem yok çünkü benim
Yani seninle olmayacağını düşünmüş direk soyleyememis böyle bir yola başvurmuş kısacası bu
Ama neden büyür diyip engelkerki bir insan bende hoşlandığı çok belki erkkeler genelde aşık olmaktan korktuğu kişiyi engeller erkekler kolay kolay engelkemez diolar bunla ilgili ne diosun
Ulasmani istememis
Yazmanı istememiş sana inanmayacak sen ne söylersen söyle onun için engellemiş ayrıca neden dert ediyorsun bu kadar anlam veremedim umursamayani sende umursama
Neye inanmayacak peki acaba diyorum ki arkadaşı mı bir şey dedi öyle çok yakın arkadaşı değil ama mahalledelerya genelde bir araya geliolar. Bana inanmayacagi konu ne peki. Buyur dedi ve beni dinlemeden engelkedi çocukça bir hareket değil mi ve ben onu sevmeye başladım gerçekten
Çocukça ama maalesef olan olmuş bu saatten sonra düşünme umursama
Sence engeli kaldirirmi ne yapayim kaldırsın yazsın istiyorum ne yapayım akıl ver arkadaşlarını görüyorum hâlâ bizim arka mahalekde ama o gece çalışıyor goremiyorum da
boş ver umursama önerim bu
Burç yazdın ya başlığa hiç okumaya bile başlamadım kesin saçma sapan bişeydir.
Hayır nolur oku lütfen neden böyle yaptı bana buyur yazıp beni dinlemeden engelledi kafayı yucem
İyi yapmış
Lütfen oku bana buyur yazıp neden engelledi ki sizde erkeksizni daha iyi biliriniz cok saçma degilmi
Bu konuda burada kim yorum yaparsa yapsın boş ve havada kalır. aranizdaki iletişimi bağı bilmeden şahit olmadan yorum yapmak yönlendirme yapmak hak değil.
Yok valla tam yorumda anlattığım kadar başka da geçmedi hiç anlattigima göre yorum yapar mısın