İnanmıyorum, sallayıp tutturuyorlar.
İnanıyorum karakterim burcum ile uyumlu.
%50-%50 inanıyorum ama bilimsel yönü de yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
4000 yıllık asurlardan sümerlerden babillerden kalan hurafelere inanmam.
bu konuda bilim insanları manifesto yayınladı. burç konusu koca bir yalan
uzmanların videolarını ekleyim dinleyin
Günümüzde astrolojinin bilimsel bir geçerliliği yoktur. Günümüzde Batı'da var olan astroloji sisteminin kökeni Eski Yunan'dan gelmektedir. Büyük İskender dönemine kadar, Eski Yunan medeniyetinde gökyüzü incelemeleri yeryüzünde olan olayların açıklamasını ve kehanetleri içermezdi.
Taşıdığımı düşünmediğim pek nadir özelliğim var. Mesela yemek yapmakla aram yok ama benim dışımda tanıdığım yengeç burçları hep iyi yemek yapıyordu. Yapmayı da severdi. Yani yapınca güzel yaparım da yapmak pek içimde yok. İkincisi ağlak değilim.
Bir de ben yükselen etkisi de taşıyorum kesinlikle. Terazinin de huyunu taşıyorum. Venüs başaklar kolay kolay gönül ilişkilerinde birini beğenmez, eleştireldir. Bu yüzden de geç evlenir derler. Venüsüm başak ve bu da doğru. Eleştirel biriyim. 30'uma ramak kalmış biri olmam da zaten kolay evlilik yapmayacağımı bence gösteriyor. Evlilik denen şeyden de soğudum. Ki zaten çok evlilik meraklısı da şimdiye kadar pek olmadım.
Cevap
19Cevap
İnanmıyorum, sallayıp tutturuyorlar.
Karakterlerimiz çekirdek halinde burçların ortak özelliklerini taşıyo olabilir
Zaman
Etkileşim
Sevilme/me
Aile
Çevre
Etkiler
Çekirdekleri bambaşka filizlere dönüştürür
renklerin kokuların bakışların çeşitliliğine inanılamayacak değişimler parlar
Farkında olamadığımız iç dünyalar
Kuranı Kerim de Buruc süresi var yeri göğü ve burçları yaratan Allah a and olsun diyen. burçlara inanıyorum ama günlük fal yorumlarına inanmıyorum.
Bence de 👍🏼 kaderi ve gününü gösteremez ki tamamen gökyüzünün işleyişi ile ilgili
Astrolojiye merakım var. İlginç bir şekilde... :) Karakter burç özellikleri bi nebze doğru çıkıyor.
Boğa burcuyum öyle burç takıntı ve günlük takip merakım yok denk gelirse bakıyorum bazen dediği aynen çıkıyor
Resmi bir yanı olmasa da aslında insanların doğduğu aylara göre bir karakter analizi yapılabiliyor. Buna da burç adını vermişler.
Burçlara inanıyorum evrenin bir düzeni var buda onlardan bir tanesi gerçektende yükselenim ve burcum karakterimle uyumlu
Tuvalet ihtiyacımı yaptıktan sonra şeyimi salladığım gibi sallıyorlar😒
Peki hiç sizde tuttu mu
Burçlara inanmıyorum. Astroloji'yi saçma bir batıl inanç ve hurafe olarak görüyorum.
Burçların kesinlikle karakter üzerine olan etkilerine inanıyorum ama gerisi palavra.
İnanmıyorum hayır sadece özelliklerini taşıdığıma inanıyorum
Falan inanma falsizda kalma sözü bundada geçerli burçlara inanma burçsuzda kalma
Eskiden inanırdım kanka
Tabiki burçlar var ama yorumlar sallamasyon
Hepsi aynı kapıya çıkıyor nasıl oluyorsa
Fifty fifty😅
Çok tennezül etmem
#Hükümdar
%50-%50 inanıyorum ama bilimsel yönü de yok.
Evet ınanıyorum özelliklerini yüzde 90 taşıyorum
pek inanmam
Çok inanmam
inaniyorum
alakası yok
Çekim yasasına göre
İnanmıyorum saçmalık
Inanmiyorum
Öğkk
Tutuyor, inanıyorum
İnanirim
İnsan karakter meselesi