Kabul edin şimdi içe kapanık ama zeki. Korkak derler fakat ailesi veya arkadaşları söz konusuysa kurşunun önüne atlar. Fazla plan yapar düşünür ama her şeyi mükemmel yapar. Sadık güvenilir yakışıklı tarz sahibi komik ne ararsan var 😎

Kabul edin şimdi içe kapanık ama zeki. Korkak derler fakat ailesi veya arkadaşları söz konusuysa kurşunun önüne atlar. Fazla plan yapar düşünür ama her şeyi mükemmel yapar. Sadık güvenilir yakışıklı tarz sahibi komik ne ararsan var 😎

Zeki degil saf olurlar korkak olduğunuzda doğru maalesef asla risk alamazsınız kursunun önüne atlarım demişsin atla da görelim😄 plan kısmına katılıyorum sadık değilsiniz gizli çapkınsınız geneliniz çirkin oluyo😄 komik olduğunuz aşırı doğru ama sizle takılan biri varsa asla sıkılmaz
@SatanistBeyyy sadece komik kismina katiliyorum. Sen ne diyorsun? jsnsjssansjsnsnssns
Me incesi la ne diyor bu acikla acil
anlamıyorum ne oluyor burada
@SatanistBeyyy off biz sendne medet umuyoz bu bizim elimiz ebakiyor puuuu
@s2minkeyfi ya sen kova kızı değil misin? Anlaman lazımdı ayriyeten bu kim @SatanistBeyyy
Benden ne medet umuyon lan sen
@SatanistBeyyy aaaa lan hiç yakışmadı biz burada @s2minkeyfi ile ne güzel tatlı tatlı ufak laflar atıyorduk. Sen geldin birden gerildin. Bak öfke kendine zarar yanakların sarkar Allah korusun hipertansiyon kalp krizini tetikler yaşın daha çok genç yazık olur ama..
Yürümelan kıza
He la nerden anladin ki JSBSNSSNSNS O benim biladerim
Tanisiyoz mu kanks sksnsn yeni eniste falan snsbsj
@SatanistBeyyy ne dedigini tercume etmen icin
Yok la ne kalp krizi bide bayil istersen Feriha
Tercümanlık bürosumuyum lan ben
@SatanistBeyyy evet🥹
Ştt @SatanistBeyyy dinsiz olan. Ne zaman yazacaksın kıza özelden hee seni yaramaz seniii hadi yine iyisin sayemde kaptın kızı
Aaaa @s2minkeyfi sende mi?
Bak ayıp oluyor ama sizde lan diyorsunuz erken çökersin cildin kırışır bak sonra evde kaldım diye siteye gelip ağlama bize ;))
Kim olduğuma gelirsek... kilimcinin kör oğlu ne oldu neden merak ettiniz. Siz aranızda konuşun canımmm bizde gençlerin sevabına nail olduk. Artık birinizin nikah şahidi ben olurum 😅
Evde kalirsam senin kapiyi calarim dert etme.
Ben bulurum yavrum kirar gecirirm evini sey parodn medenice tabiki
Kosss
ne diyonuz aw ben zaten gibiyom
HAHAHAHAAHAAHAAHA @satanistbeyyysavun beni cabuk!!!
@SatanistBeyyy kaç lan kaç tuzağa çekiyor seni
ne seni ağzına vurduğiuım
@SatanistBeyyy savun beni diyorum grzekliiiiiiiiiiiiiiiiiii gtne vurdugum
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar