Astroloji & Burçlar Takıntılı bi psikotım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Böyle bi kızın hakkında ne düşünürsünüz Güncellemeler+1 yıl Psikopat derken hastayım demek istedim Güncellemeler1 yıl Değilim troll Takıntılı bi psikotım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Psikopat san uzak olsun gebersin hatta 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Psikopat derken bana yapılan aldatmaya karşı Yorumla Soran +1 yıl Yani hasta birir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldatma varsa yol ver sen kendini niye kötü olarak değiştiriyorsun.. psikopat kimse sevmez Yorumla Soran +1 yıl Yani seni gebertirim demek istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gebert ozaman öldür onu sonra kafasını gövdesinde ayır kıyma makinesinden geçir onu seni aldatani Yorumla Soran +1 yıl Aldatan olmadı ama senin dediğin gibi olur 👍🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım senin sevgilin olmak çok zordur yaaa uyurken adamın gırtlağına sarılırsın Yorumla Soran +1 yıl Hmm evet olur herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım hayırlı akşamlar diliyorum kukundan öpüyorum 😘😘dikkat et kendine Yorumla Soran +1 yıl Kuku ne Yorumla Soran +1 yıl Öpme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama çok güzel öptüm yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızma lütfen 😘😘😋😋😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🩷🩷🩷 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 354 cevap paylaştı. Psikopat olduğunu ama yakışmaz sana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yakıştı demedim Yorumla ManyakBaron31 Oğlak +1 yıl Demediğini okudum zaten, kızlara yakışmıyor sadece Yorumla Soran +1 yıl Hm doğru Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 Kova +1 yıl Hadi kızım yoluna devam et 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Sqğol Yorumla Soran +1 yıl Senin kızın mı oluyorjm Yorumla hasanhceylan Kova +1 yıl Yav sana yürüyenlere cevap ver hadi yürü 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aloo Yorumla hasanhceylan Kova +1 yıl Bye 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kim oluyorsun Yorumla Soran +1 yıl Niye sana yürümedim diye Yorumla hasanhceylan Kova +1 yıl Tipik kız tribi çekemem 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çekme Yorumla Soran +1 yıl Bana kimse yürü diyemez Yorumla hasanhceylan Kova +1 yıl Tamam işine bak maç izliyorum bildirim gelip duruyor 😏 Yorumla Soran +1 yıl İki bacağının üstünde yürürsün Yorumla Soran +1 yıl He he Yorumla
sendemi_bürütüs Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% Boğa +1 yıl Toksik? 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla sendemi_bürütüs Boğa +1 yıl Takıntı bir yerden sonra toksik bir ilişki oluşturur ama. İki tarafı da bezdirir be yaaa Yorumla Soran +1 yıl Benimle ilgilenmiyorsa Yorumla Soran +1 yıl Ama haklısın Yorumla Soran +1 yıl Bezdirmek kadar değil diyelim Yorumla sendemi_bürütüs Boğa +1 yıl Bezdirmek kadar değilse ve durulması gereken yer biliniyorsa, tatlı bir durum olur çoğu kez diyebilirim o zaman 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Evet 👍🏻 ben de öyle oluyor Yorumla Soran +1 yıl Bi de takıntımı göstermem ben Yorumla Soran +1 yıl Biraz görsteririm Yorumla sendemi_bürütüs Boğa +1 yıl Hahhavakslah pek de mütevazi bir kişiliğin var maşallah 😂 Yorumla sendemi_bürütüs Boğa +1 yıl O zaman Takıntını göstermeyip kendini yiyip bitiren biri değilsindir umarım Yorumla Soran +1 yıl Yok o işkence yapmam kendime Yorumla sendemi_bürütüs Boğa +1 yıl Kendimi bilirim diyorsun, özgüvenine tam puan veriyorum 👍🔟 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum. mütevazı? Yorumla sendemi_bürütüs Boğa +1 yıl “Evet 👍🏻 ben de öyle oluyor”. Bu cevabına ithafen dedim onu 🙄 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Psikopat san uzak olsun gebersin hatta
Psikopat derken bana yapılan aldatmaya karşı
Yani hasta birir
Aldatma varsa yol ver sen kendini niye kötü olarak değiştiriyorsun.. psikopat kimse sevmez
Yani seni gebertirim demek istiyorum
Gebert ozaman öldür onu sonra kafasını gövdesinde ayır kıyma makinesinden geçir onu seni aldatani
Aldatan olmadı ama senin dediğin gibi olur 👍🏻
Anladım senin sevgilin olmak çok zordur yaaa uyurken adamın gırtlağına sarılırsın
Hmm evet olur herhalde
Anladım hayırlı akşamlar diliyorum kukundan öpüyorum 😘😘dikkat et kendine
Kuku ne
Öpme
Ama çok güzel öptüm yaaa
Kızma lütfen 😘😘😋😋😋
🩷🩷🩷
Psikopat olduğunu ama yakışmaz sana
Yakıştı demedim
Demediğini okudum zaten, kızlara yakışmıyor sadece
Hm doğru
Hadi kızım yoluna devam et
Sqğol
Senin kızın mı oluyorjm
Yav sana yürüyenlere cevap ver hadi yürü 😂
Aloo
Bye 😂
Kim oluyorsun
Niye sana yürümedim diye
Tipik kız tribi çekemem 😂
Çekme
Bana kimse yürü diyemez
Tamam işine bak maç izliyorum bildirim gelip duruyor 😏
İki bacağının üstünde yürürsün
He he
Toksik?
Değil
Takıntı bir yerden sonra toksik bir ilişki oluşturur ama. İki tarafı da bezdirir be yaaa
Benimle ilgilenmiyorsa
Ama haklısın
Bezdirmek kadar değil diyelim
Bezdirmek kadar değilse ve durulması gereken yer biliniyorsa, tatlı bir durum olur çoğu kez diyebilirim o zaman 😁😁
Evet 👍🏻 ben de öyle oluyor
Bi de takıntımı göstermem ben
Biraz görsteririm
Hahhavakslah pek de mütevazi bir kişiliğin var maşallah 😂
O zaman Takıntını göstermeyip kendini yiyip bitiren biri değilsindir umarım
Yok o işkence yapmam kendime
Kendimi bilirim diyorsun, özgüvenine tam puan veriyorum 👍🔟
Teşekkür ediyorum. mütevazı?
“Evet 👍🏻 ben de öyle oluyor”.
Bu cevabına ithafen dedim onu 🙄
Bi erkegemi