Astroloji & Burçlar Burçlar morali bozulunca ne yaparlar? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Müzik dinlerim, önüme ne gelirse fırlatırım. Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınızı bekliyorum. Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. 🙏🙏🙏 Burçlar morali bozulunca ne yaparlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç müziği sığınırım bir de sigara tabi ki de 1 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% Oğlak +1 yıl Yalnız kalmak kendi içine çekilmez konuşmamak.ya da sinir olup etrafa zehir saçmak 2 1 Yorumla wqwqw3434 Aslan +1 yıl Merhaba Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% Akrep +1 yıl Ben akrebim, kafamı dağıtmaya calısırım tatlı yer müzik dinlerim uyurum 1 0 Yorumla
Shiva37 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% Yengeç +1 yıl Ağlarım saatlerce kendimi yerden yere fırlatasım gelir 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Yalnız kalmak isterler..Evet ne kadar da doğru.. 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 455 cevap paylaştı. Başak doğruYalnız kalmakta isterim ama 1 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Oğlak +1 yıl Oglak oldugum ortamdan çıkarım kalırsam kırar dökerim 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 376 cevap paylaştı. Boğa müziği ve sanatın tüm dallarını sever yanlış olmuş. 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% İkizler +1 yıl Müziğe sığınırmışım.. Aslında müzik dinlemek aklıma bile gelmez.. 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Yay, genelde yalnızdır, ortama girerse de oranın neşesi olur. 1 0 Yorumla
xxAnonimkullanicixx Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% Koç +1 yıl Müzik dinlerim bazen yalnız kalırım kafamı dinlerim 1 0 Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% Kova +1 yıl Vaaayyy be bu ne müthiş bir kişilik analizi. Dünyada iki tip insan varmış demek ha mükemmel analiz 1 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% Yengeç +1 yıl Burçlara inanmam lahmacuna kokorece inanırım 1 2 Yorumla Bravehrart Koç +1 yıl Ye o zaman. Yorumla Coskunn Yengeç +1 yıl Zevkle 😌 Yorumla
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% Koç +1 yıl 24 saat müzik 🎧 dinliyorum tesbit doğru:d 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Balık +1 yıl Balık ama ben müziğe sığınırım genelde 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Halbuki müziğe sığınırım 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Koç burcuyum müziğe sığınmıyorum yalan 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 337 cevap paylaştı. Evet yalnız kalmak isterim. 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Yay +1 yıl Yalnız kalıp içerim ya da uyurum evet 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 570 cevap paylaştı. Müziğe sığınırım doğrı 1 0 Yorumla
Delininzoruneeeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% İkizler +1 yıl Ben ikizlerim ve telefona sararim 1 0 Yorumla
seyhannur2345 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Oğlak +1 yıl @Tuğba-35 canım nolur acil yaz bana 1 2 Yorumla Tuğba-35 Başak +1 yıl Mesaj göndermiyorum noldu canım Yorumla Tuğba-35 Başak +1 yıl Bu üyeye mesaj gönderemezsin diyo Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç burcu 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 719 cevap paylaştı. Benimki yanlış 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Balik burcu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yengeç müziği sığınırım bir de sigara tabi ki de
Yalnız kalmak kendi içine çekilmez konuşmamak.
ya da sinir olup etrafa zehir saçmak
Merhaba
Ben akrebim, kafamı dağıtmaya calısırım tatlı yer müzik dinlerim uyurum
Ağlarım saatlerce kendimi yerden yere fırlatasım gelir
Yalnız kalmak isterler..
Evet ne kadar da doğru..
Başak doğru
Yalnız kalmakta isterim ama
Oglak oldugum ortamdan çıkarım kalırsam kırar dökerim
Boğa müziği ve sanatın tüm dallarını sever yanlış olmuş.
Müziğe sığınırmışım.. Aslında müzik dinlemek aklıma bile gelmez..
Yay, genelde yalnızdır, ortama girerse de oranın neşesi olur.
Müzik dinlerim bazen yalnız kalırım kafamı dinlerim
Vaaayyy be bu ne müthiş bir kişilik analizi. Dünyada iki tip insan varmış demek ha mükemmel analiz
Burçlara inanmam lahmacuna kokorece inanırım
Ye o zaman.
Zevkle 😌
yanlız kalmak iyi dir
24 saat müzik 🎧 dinliyorum tesbit doğru:d
Yalnız kalmak isterim.
Balık ama ben müziğe sığınırım genelde
Yalnız kalmak müzik dinlemek
Halbuki müziğe sığınırım
Yalnız kalmak isterim evet
Koç burcuyum müziğe sığınmıyorum yalan
Evet yalnız kalmak isterim.