İstihare namazı kıldım ayrılan sevgilim hayırlı mi diye rüyamda siyah beyaz kedi gördüm ve bir tane adamdan şiddet gördüm?

Sevgilimin ailesi istemediği için benden ayrıldı sebebide sevgilimin yengesi sevgilim hakkında kötü konuştu abaza demeye çalıştı sonra benim ayrilmam için herşeyi yaptı ben yinede vazgecmedim öyle biri değildi ben sevgilimle mesajlarimizi video yapıp storye attım yengesi küfür edip engelledi beni kiskandirmaya mi çalışıyorsun engelledi sonra ben dayanamadım numarasını alıp aradım küfür etmeye başladı ben sakinligimi korudum sonra anneme küfür etti bende küfür ettim ona annesi de bana yazdı kufurlerin ailemizi sarsıyor oglumdan uzak dur dedi ayırdı sonradan sevgilim bana yalanlar konuştu arkadaşinin ağzından kaza yaptı hafızası silindi gibisinden ben sevgilimin annesi ve yengesiyle kavgaliydim ama ayrıldığı içinde sürekli ağlıyordum gelmesi icin dualar ediyordum en son istihare namazı kılıp uyudum hakkimda hayırlı mi değil mi diye rüyamda bir tane adam beni sevdigini söylüyordu ben istemeyince şiddet uyguladı bana siyah beyaz karisimi. kedi gördüm üstüme saldırıyordu ama bu adam eski sevgilime benzemiyordu sizce bu rüya ne anlama geliyor

İstihare namazı kıldım ayrılan sevgilim hayırlı mi diye rüyamda siyah beyaz kedi gördüm ve bir tane adamdan şiddet gördüm?