AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aslan burcu... hahah
ee niye sözü geçmiyor hiçbiyerlerde? tayyip balık burcu mesela.
Sen aslan mısın tapınak şovalyesi @La_llorona
Niye sözü geçmesin ki... Aslan burcu lider bir burçtur. Kendini üstün görmeyi, yönetmeyi sever.:d Tayyiple konunun alakası ne yavv jkkjgkj Siyasetle ilgilenmiyorum, onunlada ilgilenmiyorum...
@berkessinss yok değilim. ben ikizlerim :D
ee aslanları bi bk sanmandan belli. şov tamamen onlarınki. gösteriş delisi olduklarından öyleymiş gibi gösteriyorlar kendilerini.
Senin özelliğin ne?
Onlar gerçekten harika b*k oluyor hahah tanıdığım bütün aslanlar zeki ve başarılıydı :D gösterişi seviyorlar doğru ama aynı zamanda zekilerde...
@berkessinss benim özelliğim ne derken hkjhjk burç yorumlarına bak ben anlamam burçlardan :D
Xperim yetmiyo sanaa keşke yetse :)
onlar esip gürlüyor sadece.. balıklar sessiz ama öfkesi daha büyük. kimseye eyvallah çekmezler. kimseye boyun da eğmezler. aslanlar gibi dolandırıcı da değiller.
Yetmesin zaten. Yetsede sadece takip listem mesaj atabilir :d
Essin gürlesin ya hdjdj bir şey olmaz havlayan issirmaz jdjdj balıkları sevmem ya :d kız kardeşim hariç balık burcu sevmiyorum pek :d
siyasette ve iş hayatında başarılı bir aslan burcu pek göremezsin. dürüst olmuyorlar çünkü. o liderliği lafta tamamen. ve para yönetimleri berbat. savurganlar. atıp tutmayla şov yapmayla olmuyor bu işler
İş hayatında başarılı ve çalışkan bir çok aslan tanıyorum... Ve gayet dürüstler. savurganlar değil hepsi ama gösterişi seviyorlar doğru :d burca pek bağlamamak lazım bence ya hkjk tamamen kişinin karakteri...
sen ikizler misin? kardeşim balık dedin. o nasıl biraz anlatır mısın
Ben ikizlerim evet. Kız kardeşim balık, ablam akrep. Annem koç. Babam başak jfjrj Bizde her telden var :d neyi anlatayım anlamadım:d
annen çok bencildir senin eğer yükselen balık falan deilse. koç aslan yay gibi ateş grupları çok egoist olur genellikle.
balık ablan hepsinden farklıdır muhtemelen. akrep ablan da büyük ihtimal herkesi çekiştirip kin kusuyordur ona buna. başak baban da takıntılı obsesif biridir, düzen gerektirecek işleri yaptırtmak onu mutlu eder. ikizlerin naptıgı zaten belirsiz dengesiz bişey :d
Annem bencil değil değil ya ama kontrolcü yönetmeyi sever , yükselinini bilmiyorum hdjdj kendi yükselenimden bile emin değilim... haha babam çok bencildi:d balık olan küçük kız kardeşim. ablam değil... balık kardeşim çok duygusal ya. ama beni sever , dinler hep kuzucuğum ya... Akrep ablam kimseyi çekiştirmez ama aşırı kincidir :d Başak babam takıntılı ruh hastası evet jfjrj
Düzenli ve titiz değildir ama ruh hastası evet :d
İkizler olarak evet dengesizim kabul hahah Sen nesin? Hangi burç?
öyleyse babanı hiç sevmiyon sen sjsjsjs
başaklar öyle oluyor gerçekten.. ama yükselen ve ay burcu da çok etki yapıyor kişiliğe. koç yay aslan bunlar ateş grubudur ve savaşçı ruhludurlar o yüzden otoriter olmaları normal ama koçları kimse geçemez.
benimki balık.
Sevmiyorum evet jrjrj yükselen ve aydan hiç anlamıyorum. Nerden baktın ki? Aynen savaşcı ruhlar hahah Annemi çekemiyorum zaten jdjrj sürekli kontrolcülüğü seviyor , çok zıtlaşıyoruz :d koçlar fena. koç diyince kaçıyorum zaten jdjdj
Balık olduğunu tahmin ettim. baştan beri balıkları övüyordun... hahah
Doğum saatini bilmen gerek doğum haritasına bakarak bulabilirsin yükselen ve ayları. hatta mars ve venüs burcu da çok ipucu veriyor kişilik ve aşk ilişkileri konusunda. mercür iletişim şekli vs uzar gider çok kapsamlı işler.
Sanırım doğum saatim 22.40 . Doğum haritama bakmadım hiç ya. Bayağı bir şeyler biliyorsun. Beni takip etmelisin bence. Herkesi takip etmem ama beni takip edersen seni takip edeceğim...:D
Takip isteği gönderen sen misin? Ona göre kabul edeceğim:d
evet. kutun kapalı y*zamıyom sana
Tamamdır bekle geliyorum
naber lan