+1 yılBazı insanlar vardır ilişkisi hakkında çok konuşur. Ivır zıvır her şeyini anlatır. Gördüğüm kadarıyla başakların kadınları öyle değil, daha ketum bu konuda. Bir şey anlatıyorsa anlatmadığı şeyler de muhakkak vardır.
Bu da kendi arkadaşımla başka bir arkadaşımın arasını yaptığımda ve başka bir arkadaşın ilişkisinde gördüğüm bir şey :Sevgili olduğu erkeğin tüm sosyal medyasındaki kadınları bir güzel elden geçirip stalk yapma durumu. Arkadaşın sevgilisi benim instagram hikayeme bakmıştı. Hatta (eski) arkadaşım arasını yaptığım arkadaşın kardeşine falan yazmış, sohbet etmişler. Yani normal sohbetler... Bir yürüme durumu yok. Mesela şunu ben yapmam. Tanıştırmadıysa çevresinden birine ne olursa olsun yazmam. Yani çok mecbur kalmam lazım. Yoksa hayır. Ha çevresini stalk yaparım. O ayrı şey. Gerçi (eski) arkadaşım dediğim kız çok da güven sorunu olan biriydi. Güya beni sevdiğini, çok değer verdiğini söylediği hâlde yapmadığım şeyle beni iki kez suçlamıştı. Kafasının paranoyak olduğunu düşünüyorum. Bir kez tekrar şans verip affettim. İkinciye yine devam etti ve hatta küfre vardı. Hâlâ kaç yıldır ara ara yazar. Yanıt da vermiyorum. Uğraşamam onun paranoyaları ile. Yani kimse hakkında psikolojik bir ifade kullanan biri değilim ama cidden paranoyak biriydi.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
En İyi Cevaplar
Ben başak burcuyum ilişkimde duygusallık ön planda ilgiyi ve ilgi göstermeyi çok seviyorum. Yerine göre kıskanç ama daima kendime güvenirim. Zaten yaş ve karakter olarak olgun biriyim o yüzden tartışma sık yaşamıyorum çünkü ne istediğimi iyi biliyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yılAyni ben 🥰
Başak burcu kadınları için günümüzdeki sevgi anlayışları oldukça uzaktır. Kısa süreli ilişkiler, bir gecelik ilişkiler, samimiyetsiz aşklar başak burcu kadınının geleneksel yapısına tamamen aykırıdır. Bu tarz ilişkilerden uzak durur. Gerçek bir sevgi ile samimi bir biçimde derinden sevilmek ve güvenmek ister.
40 Yorumla
+1 yılBaşak burcu kadını sadık, detaycı ve duygusal ihtiyacı olan partnerini kendisi gibi hassas bir şekilde anlamak ister.
214 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor reis
Balık+1 yılÖzellikle balık burcunu severler
Soran+1 yıl😂iyi anlaşırım, ama koç boga başak burcu ile daha iyiyim
Balık+1 yılBurçlara göre insan değerlendirmeyi doğru bulmuyorum
Soran+1 yılYa tabiki oyle karakter meselesi ama genelde bayan arkadaslarimda bu burç ondan
Balık+1 yılBen burcunu bile bilmiyorum o kadar da anlayışıyoruz 😂
Soran+1 yıl😂😂
Balık+1 yılArada kavga etmek iyi oluyor seninle değerimi anliyon
Soran+1 yılAaa iftira asıl sen
Balık+1 yılBenim değerim düşüyor artık 😂
Balık+1 yılTL'ye dönmeye başladım gözünde 😂
Soran+1 yılolur mu be , sen kralsın
Balık+1 yılTeşekkür ederim be 🥺 böyle düşündüğünü bilmiyordum
Balık+1 yılEn iyi cevap için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBaşak burcu genelde ne istediğini bilen ve net olan bir burçtur.. sevdiği zaman bunu dile getirir direk.. taktik yapmaz dobra olur ama aynı zaman da eğlenceli de olur
22 Yorumla
Soran+1 yılBen:)))
u +1 yılBiliyorum ahah :)))

Aşk, bir Başak kadını için adeta bir ressamın tuvali üzerinde titizlikle çalıştığı bir tablo gibidir. Duygusal ilişkilerde, o incelikle dokunan ve her aşamayı özenle düşünen bir sanatçıdır. Başak burcu kadını, aşkın karmaşık dansında bile detaylara olan düşkünlüğüyle öne çıkar.
Her duygu, Başak kadını için birinci sınıf malzeme gibidir. Bir ilişkiyi inşa ederken, duygusal tuvaline dikkatlice dokunarak her bir detayı özenle seçer. Onun aşkı, ince işçilik gerektiren bir el sanatıdır. Sevgilisinin hissettiklerini anlamak, onunla birlikte büyümek ve ilişkisine değer katan her bir detayı fark etmek, Başak kadınının kalbindeki renk paletini zenginleştirir.
Başak burcu kadını, duygusal bir denge ustasıdır. İlişkisinde bir düzen oluşturmayı sever; ancak bu düzen, sadece rutin değil, aynı zamanda yenilikçi ve yaratıcı bir biçimde hayat bulur. Onun için aşk, öngörülebilir bir monotonluğun ötesine geçer. Başak kadını, ilişkisine yeni bir nefes ve renk katmak için sürekli olarak kendini geliştirmekten ve sürdürülebilir bir aşk bahçesi yaratmaktan zevk alır.
Duygusal zekasıyla tanınan Başak kadını, sevgilisinin ihtiyaçlarını anlamak ve onlara karşı duyarlı olmak konusunda ustalıkla hareket eder. Onun aşkı, karşılıklı anlayışa dayalıdır; çünkü sevdiği kişiyle birlikte büyümek ve öğrenmek, onun için ilişkinin temel taşlarından biridir.
Başak burcu kadını, duygusal ilişkilerde yaratıcı bir organizatördür. Her detay, bir armoni içinde yer alır ve ilişkisinin orijinal bir başyapıt olduğunu gösterir. Onun aşkı, sadece hissetmekle kalmaz, aynı zamanda birlikte yaşlanan bir eser oluşturmak için detayları ustalıkla bir araya getirir.
Başak burcu kadını, duygusal ilişkilerde bir sanatçı gibi hareket eder. Her bir detayı titizlikle düşünür ve ilişkisini adeta bir başyapıt gibi inşa eder. Onun aşkı, duygu ve mantığı mükemmel bir uyum içinde buluşturan bir şaheserdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyni ben yani.
Astroloji genelde kişisel özellikler hakkında genel bilgiler sunsa da, her birey farklıdır ve kişisel deneyimleri, değerleri önemlidir. Başak burcu kadınları genellikle pratik, düzenli ve detay odaklıdır. Duygusal ilişkilerde sadık ve özenli olabilirler. Ancak, mükemmeliyetçilikleri bazen ilişkilerinde detaylara fazla odaklanmalarına neden olabilir. İletişimde dürüst ve mantıklı olmaya önem verirler. Ancak, bu genel özellikler, kişinin doğum haritası ve diğer astrolojik faktörlerle değişebilir. Her zaman bireysel deneyimleri ve ilişkileri göz önünde bulundurmak önemlidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi bukadar doğru ifade edemezdim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıklı kadındır, süse püse gösterişe önem vermezler özellikle çok para harcayan tutumsuz erkeklerın vazgecemeyecegı kadın turudur. Cunku onlarla ayakları yere basar.
İlişkiye başladıktan sonra erkeğe her adımını dusundurturler. Cunku Başak kadını kolay kolay manipüle edemezsin ilişkide baskın ben zannedersin ama coktan o senın boynuna halkayı taknıstır 😅
Kötü huyları mesela takıntılı dır mesela evlilik yıldonumunumu unuttun eyvahlar olsun senden hıphızlı soguyabılır.
Derin kadınlardır, ilişkiye adım atmadan her bakımdan ölçerler erkeği, zordur ama seni severse bebek gibi sever. İlişkiyi planlamayı sever başaklar. Bu sevgilisini belli konularda üstünden yükü alır rahatlatır ona yaşam alanı açar.21 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir analiz
İlgiden boğan bir yapıları var çok kıskançlar sevdiği adamın yanında annesi olsa onu dahi kıskanırlar o kişiye ait her şeyin şeceresini tutarlar
11 Yorumla
Soran+1 yılBen gereksiz kıskanmam.
Başak burcu kadını duygusal ilişkilerde, sadakat ve dürüstlüğe önem verir. Titizlikle analiz edebilirler ve istikrarlı bir ilişki arayışındadırlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
Başak ve duygusallık. Biri siyah diğeri beyaz kadar zıt birbirine
22 Yorumla
Soran+1 yılAaa nneden
+1 yılSadık, zor güvenen, detaylara önem veren, kıskanç, baskıcı.
24 Yorumla
Soran+1 yılİyi tanıyorsun bakiyomda
Balık+1 yılHiç başak sevgilim olmadı hâlbuki 😄
Burçlara ilgi diyelim.
Soran+1 yılOldu oldu sen hatirlamiyon konuşturma beni sjsjs
Balık+1 yılDemek ki hatırlanacak bir şey değilmiş 🤣
Astroloji & Burçlar konusunda 673 cevap paylaştı. Çok duygusal kadınlardır ikizler kadınından alırlar bu duygu değişimini her insan anlamaz sadece tecrübeli erkek onu anlar
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 👍
Başak uzak durdum hep. Genelde cevresinde cok fazla kişi olmaz cogu yönü terstir
14 Yorumla
Soran+1 yıl🤣
Soran+1 yılAynen
Duygusalda bilmem ama normalde soğuk insanlar sürekli uyuyolar nedense😂
123 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğine farklı dır.
Soran+1 yılKesinlikle herkese soğuk mesafeli olsada güvendiği ve sevdiği adama karşı bambaşka biri olur, sevdiğine saklıdır yani, flörtöz elengerli işleri sevmez, yani ben oyleyim sevmem öyle kıytırık işleri
Soran+1 yılAnlıyorum 😂ama korkma ya, önce normal iletişime geç bak tepkilerine
Soran+1 yılHmm o kadarını bilemem küçük mü
Soran+1 yılHmm bilemedim mantık olarak zorlayabilir
Soran+1 yılÇikss😂
Soran+1 yılYaaani, sende zorlanirsin 24 yaş ile 35 bir olmaz, ama benim ikizler arkadaşlarım var anlaşıyorum burç olarak belki anlasiesiniz , mesala burada var Birtane kankam, it gibi kavga ederiz ama geri konuşuruz ahahah
Soran+1 yıl3 tane bayan ikizler arkadaş var birisi arayıp gıcık sevmem negatif elektirik saçıyor, biri nötr ama diğeri ile çok güzel anlaşırım, birde erkek var, onunla da konuşacak konu sohbet buluyoruz tabi ki bazen kavga ederiz , küseriz felan ama, biz sevgili flört değiliz, duygusal ilişkide ne olur bilemem, 😆
Soran+1 yıl@ertugrulkartal1903
Bak bu çok iyi bilir eski sevgilisi başakti, bide çakılı kadro sevgilisi var oda ikizler sana yardımcı olucak tek tecrübeli bu ahahah
Soran+1 yılHah bak tam @ertugrulkartal1903 bunluk naci arkadaşı aydinlat mühendis kafası var adamda sjsj
Balık+1 yıl@tuffy_ ikizler kadınına su bile verme 😂
Balık+1 yılYanından geçme. Evlerden uzak 🤣
Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Tüm burçlar ile sevgili oldum ama hiç başak olmadı şansına küs kanka yorum yapamayacağım fjfj :D
213 Yorumla
Soran+1 yılBasak seni bağlar ama
Soran+1 yılEn çok hangi burç sana hitap etti kanka
Soran+1 yılİkizler den herkes sikayetci😂
Soran+1 yıl@ertugrulkartal1903
Mesala bu çok sever iyi bilir
Soran+1 yılYengec evet narsist oluyor genelde.
Balık+1 yıl@fesfs Bende ikizlerim ama kadınlarını Allah Mars'a göndersin. Hatta marş projesinin astronotu ikizler kadınlarından secsinler 😂
Balık+1 yıl
Balık+1 yıl
Abla biz başaklar yeryüzünün en altın kalpli ve en zeki kadınlarıyiz 😊
20 Yorumla
+1 yılBilmiyorum kadınları burçlara göre ilişki anlayışları ile değerlendirmek yanlış
20 YorumlaDuygusallık diye bir şey yok başak kadınlarında ilişkide. Hep ben hep ben
10 Yorumla
+1 yılSoğuk çok soğuk, soğuk daha da soğuk olacaaaaakkkkkkk :D
10 Yorumla
+1 yılBaşaklar için titiz temiz derler onun harici bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılİlgi manyağı
Bencil lık derecesinde kendini düşünür.
Şüpheci
Bir kızla aylarım geçti kız iyi bir kızdı
Çok kırdı geçti00 Yorumla
+1 yılU
Burcu a bakmak yerine göz rengine göre kişilikleri araştırma yaparak, bilimsel araştırmaları okumanızı öneririm.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşak burcu duygusuz, yersiz özgüven sahibi, bu hadsiz bir dik başlıdır. Ondaki tek duygu hasetliktir. Başkalarıyla yarışmak, kıskanmak ve dedikodusunu yapmak onun işidir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😆sendemi basaksin çok emin konuştun. Valla genelde aslan burcu kadınları öyle, başak burcu yersiz ozguveni yoktur mantıklı karar verir, boşlukta kalınca başka erkeklere nude felan atmaz mesala daldan dala atlamaz, mesala evliyken elin adamlarina s. utyenli foto atmaz. maddiyat düşkünü değildir, sadakate önem verir. Kocasi varken 14 şubatta elin evli adamları ile dışarıda gezmez , bu bir kadın için yeterli, ayrıca tabiki karakter önemli, insanın mayası temiz olmalı demi fake hesapcigim💋
Ben terazi burcuyum herkesle iyi anlaşırım. ama burçlarada inanmam :)
00 YorumlaBence cok gaddar kisilikleri var ama yeri gelince de sevgi pitircigi olabilirler
00 Yorumla
+1 yılBerbat tır. Ben de başağım ordan biliyorum:-)))
13 Yorumla
Soran+1 yılYio gayet iyiyiz, en azından kalleş değiliz.
Başak+1 yılZaten sorun da orada... Kalleş olmayınca madur oluyoz kardeşim maaaadur🤔
Soran+1 yılUmurumda değil, seven sever sevmeyen ziktir olur gider, kimse için değişmem. Neyse odur.
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe bilem hiç vaşak sevgilim olmadi
135 Yorumla
Soran+1 yılSen yetiyorsundur😂
Başak+1 yılÇok vaşakım dime jsjsj
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl
Soran+1 yıl@ahhbukizlar deli hahah
@asli306 canim dun yorgundum okuldan gidince sallayacam😜😂
Başak+1 yılJajsjs
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl
Soran+1 yılÇok yorgunum, bugün ağır öğrencilerim vardı, eve zor attim kendimi @ahhbukizlar bizim evlilik cüzdanı nerde sjsj
Başak+1 yılGardrobun orta gözündeki önemli evraklar kutusunda kaç kere söyledim sana jsjdj
Soran+1 yıl@ahhbukizlar haykırdım
Soran+1 yıl@Aslı306 dm aç yazayim
Başak+1 yıl
İkizler+1 yıl@ahhbukizlar ondan bir 100 kilo lazim
Başak+1 yıl
+1 yılBenim fal n'oldu 😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yılSen evlenicin😂
Oğlak+1 yılNe zaman
Soran+1 yılYazin😂😂😂
Oğlak+1 yılHadi bakalım inşallah ama daha sevgilim yok be
+1 yılBaşak kadını olarak çok duygusalımdır ama bi o kadarda sinirliyim işte
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHenüz bir başak kadınını tanımadım ama başak erkeği olarak ben düzenli ve duygusal biriysem, kadınları daha da iyidir.
00 Yorumla
+1 yılDüz çok duygusal yönlerini ortaya koyamiyorlar ama içten içe duygusallar🤷
10 YorumlaPek burçlar inandırıcı gelmiyor bilimkurgu gibi yav
10 YorumlaYa o değilde ben hiç doymuyorum durmuyorun canım çok istiyor hergun durduramiyorun kendimi acaba neden dir şikayetçi değilim ama olmuyo da böyle sürekli istemek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlgun tavrıyla dikkat çeker kriz yönetimini iyi halleder. Sevgisini belli etmekten çekinmez ilgi görmeyi sever kıskançtır
10 YorumlaAsla duygusal değillerdir:))
20 Yorumla
+1 yılElde ettikten sonra soğuma uzmanlık alanlarıdır, sadece ego tatmini için beraber olurlar fakat çok çekici ve auralilardir.
00 YorumlaBaşak burcu kadını çok özeldir, açık ve net
10 Yorumlaacelecidir bir an once olsun ister
10 YorumlaMerhaba tarot bakar misiniz
10 Yorumla
+1 yılAcayip kocacılar partnerin gözüne girmeye çalısıolar
00 Yorumla
+1 yılcok iyidir sevdi mi tam sever baglandi ki tam baglanir aldatmaz yarı yolda birakmaz
00 Yorumla
+1 yılBaşak burcu sadıktır erkeğine sahiplenir aldatmaz ama kardeşim kxjskskssoaak
04 Yorumla
Balık+1 yılAma kardeşim yazacaktım yanlış oldi
Balık+1 yılAma kardeşim
Balık+1 yılAw bunr yanlış yaziyo
Balık+1 yılYawsakktir
Bildiğin bk gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılÇ. üsss
Soran+1 yılB. ok neden diyorsun ozaman adam akilli yazzana,
Soran+1 yılBöyle dersen böyle cevap alırsın.
Burçlara fazla bilgim yok
10 Yorumla
+1 yılHassas
10 YorumlaTuhafdir
10 Yorumla
+1 yılbaşaklar her zaman sıkıntılı
00 YorumlaBen basagim aşırı duygusalim
10 Yorumla
+1 yılBence çok kötüdür kendimden biliyorum
11 Yorumla
Boğa+1 yılHangi huyum çok pis
Ah Violetta havuçlu kekim
00 Yorumlaİyi degildir
00 Yorumla
+1 yılBence hiç iyi değildir ya
00 YorumlaKötü en iyisi balık burcu yani ben
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBurçlara inanmam
10 YorumlaOnlara sor
10 Yorumlaİyi bence
00 Yorumla
+1 yılTitiz dengeli
00 Yorumla
+1 yılDuygusal🌏
00 Yorumla
+1 yılAldatır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Merhaba değerli Kızlar Soruyor takipçileri 🌸 Yorumcumuz Akın Kurt sizler için sorunuzu yanıtladı. ♍
https://www.dailymotion.com/video/x8t2y3i