Astroloji & Burçlar Burcunuza inanıyor musunuz? sentinustm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet, Burcunuza inanıyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Kapaktaki kadın kim ben koymadım Burcunuza inanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Hayır inanmam, 0 0 Yorumla
Nisan54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Moç burcuyum susamam sussam da sonu kötü olur özelliklerini taşıyorum baya inanmıyordum okuyunca inandım 0 1 Yorumla Nisan54 Koç +1 yıl (koç*) Yorumla
Mirakalkan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% Akrep +1 yıl Evet özellikler genelde taşındığı icin iniyorum genelde 0 0 Yorumla
tuffy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% İkizler +1 yıl İnanmak istemiyorum deyimde bıraksın gitsin beni burcum 😂 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% Akrep +1 yıl Hayır. Bazı burç yorumları mantıklı gelse de burç, fal falan vb. türevi şeylere inanamıyorum. 0 0 Yorumla
senhayirdiryha Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% Yengeç +1 yıl Çok takıntılı olmasam da inanıyorum çoğu özelliklerini taşıyorum 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% Oğlak +1 yıl Evet tüm karakteristik özelliklerini taşıyorum ~☆🤩 0 0 Yorumla
Γιατί Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% Oğlak +1 yıl Zevkine bakıyorum sadece inanç olarak mümkün değil, safsata 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet inanıyorum kesinlikle burcum Aslan ve bütün özelliklerini taşıyorum 0 0 Yorumla
biranbirhatira Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Akrep +1 yıl Aşırı derecede kıskancım ve çevremdekiler bundan illallah etti ailem dahil. Bu huyumu düzeltiyorum yavaş yavaş. Burcumdan dolayı diye düşünüyoruz. 0 0 Yorumla
Spartacuskurt Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Yengeç +1 yıl Evet inanıyorum en bahtı karalar neden hep oğlaklar oluyor aq 0 0 Yorumla
oylesinebiriqw Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Kova +1 yıl ben inanıyorum çoğu özellik var ve bazende tutuyor hee 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 301 cevap paylaştı. Ben ona inanıyorumda o bana inanmıyor 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 747 cevap paylaştı. Evet özelliklerini taşıyorum 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% İkizler +1 yıl Yengeç burcuyum, evet tüm izlerini taşıyorum 0 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% Boğa +1 yıl EvetÖzelliklerini taşıyorum ya 0 0 Yorumla
Sema_Foster Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% Yengeç +1 yıl inanmıyorum ama zevkine bakıyorum birşeylerine 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnanıyorum tabii 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 934 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır inanmam,
Moç burcuyum susamam sussam da sonu kötü olur özelliklerini taşıyorum baya inanmıyordum okuyunca inandım
(koç*)
Evet özellikler genelde taşındığı icin iniyorum genelde
İnanmak istemiyorum deyimde bıraksın gitsin beni burcum 😂
Hayır. Bazı burç yorumları mantıklı gelse de burç, fal falan vb. türevi şeylere inanamıyorum.
Çok takıntılı olmasam da inanıyorum çoğu özelliklerini taşıyorum
Evet tüm karakteristik özelliklerini taşıyorum ~☆🤩
Zevkine bakıyorum sadece inanç olarak mümkün değil, safsata
Yükselenimle güneş yer değiştirse daha çok beni anlatırdı
Evet inanıyorum kesinlikle burcum Aslan ve bütün özelliklerini taşıyorum
Aşırı derecede kıskancım ve çevremdekiler bundan illallah etti ailem dahil. Bu huyumu düzeltiyorum yavaş yavaş. Burcumdan dolayı diye düşünüyoruz.
Evet inanıyorum en bahtı karalar neden hep oğlaklar oluyor aq
ben inanıyorum çoğu özellik var ve bazende tutuyor hee
Ben ona inanıyorumda o bana inanmıyor
Terazi diye burc mu olur mk
Evet özelliklerini taşıyorum
Yengeç burcuyum, evet tüm izlerini taşıyorum
Evet
Özelliklerini taşıyorum ya
inanmıyorum ama zevkine bakıyorum birşeylerine
İnanıyorum tabii
Hayır
İnanıyorum