Araştırmalara bakıldığında, en sevilen burçlar arasında; aslan, yay, balık ve koç burcu yer alıyor! Sevilmeyeni biliyoruz ikizler sevilmiyor 🙄 peki sana göre en sevilen burç hangisi?
Terazi dicem de diyemiyorum onuda seven yok😒

#inci
Araştırmalara bakıldığında, en sevilen burçlar arasında; aslan, yay, balık ve koç burcu yer alıyor! Sevilmeyeni biliyoruz ikizler sevilmiyor 🙄 peki sana göre en sevilen burç hangisi?
Terazi dicem de diyemiyorum onuda seven yok😒

#inci
Aslan ve Koç olduğunu düşünüyorum. Tanıdığım kadarıyla her iki burcun insanı "0" iki yüzlülük ile hareket ediyor. Hem arkadaşlık hem de duygusal olarak daha samimi ve daha içten oldukları aşikar.
Sanırım başak burcu, henüz sevilmediğine dair yorum yapıldığını hatırlamıyorum 😅
Aslan ve akrep
Cevap
19Cevap
Valla herkesin özelliği farklı. Burçlar ikinci sırada. Bugün seni etiket yaptım ama etiketlenmiyorsun sanırım 😊
Evet kapattim gördüm sagol
Akrepler 0rospu çocuğu mu AŞLKDSAKLŞDSFSDFASDFS
Tövbe tövbe 🙄🙄🙄
aDKŞLADŞLADSŞFDASF
Balık burcu olarak kendimi kutlamak istiyorum 🥳🤩😅 burçlara göre insanları ayırmıyorum ya kafa yapısına uyuduğum her insanı severim.
Bu Aslan 'ı ne kadar abarttılar ya.. Her olumlu şeye bunları yazıp duruyorlar 🤣 egoist varlıklar
En sevilen burç bile değilmişim🥲 canım şansım bugünde şaşırtmadı 😂
Yazıklar olsun ben peki? Ben niye sevilmiyorum
Yay burcuyum.. bizi sevmeyenin kanından şüphe ederim zaten 😊
Koç mu o yengectir koçlar seviliyorsa herkes sevilir...
Sevilenler listesine girmişin ne güzel :D
Boğa burçlarını severim
Balığı kim bu listeye ekledi? Madem seviliyoruz bu halimiz ne o zaman :D Yay ve kova severim
Burcum yay yukselenim aslan ben her zaman ki gibi her yerde torpilli seviliyorum 😂😂
Burçları sevmiyorum aslında ama meraklı köftecimin merakı var
Aslan mı kimse sevmez aslanı
Yayim ama yasama enerjimi caldilar
Kovaları kimse sevmiyor onu biliyorum.
Kim demiş ise, doğru söylemiş : ))
Bana göre terazi, Yengeç, ikizler, aslan.
Ben-kova. Aslan kesinlikle ve boğa
Aslan dışında hepsine okeyim😀
Aaa koç ta varmiş
Ben seviliyomuşum😅
Kendi burcum Aslan
Kova sevmeyen astrologum demesin
koçu kim sevmiş be en kavgacu burç
İkizler
Ellerinden gelse bizi silecekler yeryüzünden jsjsjs sen ikizler diyorsun ne kadar yüce gönüllüsün😀
Evet
Ben hep özelim Koç 😍
İkizler burcu
İkizler
Başak olabilir
Aslandan başka burc sevilir mi
Kova ve boğa
Terazi burcu
Başak burcu olsun 🥰
Ben yay hanım Aslan 😆
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?