Ben akrep eşim ikizler hiç anlaşıp geçinemiyoruz etkisi varmıdır burcumuzun sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAstrolojiye inanmasam da, insanlar genellikle burçların kişilik özelliklerini ve uyumlarını önemserler. Ancak aşk ve ilişkiler çok daha karmaşıktır ve sadece burçlara göre belirlenemez. Bir ilişkideki uyum ve başarı, partnerlerin kişisel özelliklerine, değerlerine, iletişim biçimlerine ve ilişki becerilerine bağlıdır.
Ancak bazı insanlar burçların kişilik özelliklerini karşılaştırarak uyumlu olduğunu düşünürler. Bazılarına göre, bazı burçlar diğerleriyle daha iyi uyum sağlar. Örneğin, bazılarına göre Koç burcu Boğa, Aslan burcu Kova, Başak burcu Balık gibi kombinasyonlar uyumlu olabilir.
Ancak her insan farklı olduğu için, bir ilişkideki uyum sadece burçlara göre belirlenemez. İnsanlar birbirlerini anlamak, desteklemek ve birlikte büyümek için çaba göstermelidir. Her iki partner de ilişkilerinde sağlam iletişim kurmalı, saygı göstermeli ve birbirlerine değer vermelidir. Bu, herhangi bir burç kombinasyonu için geçerli olan temel prensiplerdir. Bu nedenle, bir ilişkideki uyum sadece partnerlerin burçlarına değil, ilişki dinamiklerine, kişisel özelliklerine ve çabalarına bağlıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvliliğin burçla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Öncelikle birbirini seven, saygı duyan, güvenen, empati yapabilen, bencil olmayan iki akıllı ve mantıklı insanın olması yeterli bence. Bunlardan birisi eksik olduğu zaman çiftler anlaşamıyor ve boşanıyorlar maalesef. Sonra da senin gibi burçlara suçu atiyorlar. Komik
00 Yorumla
+1 yılKültür çatışması yaşıyor olabilir misiniz? Ya da yaşamdan farklı beklentileri olan bireyler misiniz? Aileleriniz evliliğinize karışır mı? Eşiniz ve siz ailenizden evlenmeden önce psikolojik ve maddi olarak ayrıştınız mı? -yani bağımsız yetişkinler misiniz-
Kendinize bu tip sorular sorarsanız anlarsınız bence.
00 Yorumla
+1 yılAkrep İkizler'e hemen güvenemez. İkizler açısından Akrep fazla zorlayıcı ve kapalı bir kutu gibi gözükür. İkizler de Akrep'e hemen güvenemeyecektir. Tüm bu nedenlerle bu beraberlik arkadaşlık ve aşk boyutunda kolay bir ikili olamayabilirler.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
51Cevap
+1 yılAkrep ikizler aşırı uyumsuz böyle bir kaç çift tanıdım hepsinin sonu ayrılık oldu ikizler erkeğini yay kadını olarak bile istemem uyumlu olduğum halde çok duygusuzlar yüzeyseller
Yay burcu maa genelde sap oluyor öyle çok mutlu sevilen bir yay burcu görmedim kendim de dahil21 Yorumla
Yay+1 yılBende yay burcuyum. Söylediklerine katılıyorum. Yalnız şunuda eklemek isterim. Yay burcu erkeği olarak, ilişkiden, kaçtığımız oluyor. Bile bile, hoşlandığımız biriyle, sevgili, flört olmak varken, bunu reddedebiliyoruz. Yani kız benden hoşlanıyor. Bende beğeniyorum ama nedendir bilmem, ilgilenmiyorum, mesaj atmıyorum. Üstüne düşmüyorum 😅 neden böyle. Bana özel mi. Sende de var mı bu. Birgün burçların kötü özelliklerinde görmüştüm. Yay erkeği ilişkiden kaçar demişti. Kadın, erkek aynı bence. Hepimiz insanıs, cinsiyeylerimiz, ve cinsi yönelimlerimiz, farklı sadece. Yoksa kişilik aynı kişilik. Burç aynı burç. Diye düşünüyorum
+1 yıl
Bence akrep ile koç iyi olurdu. Koç burcu erkeği genellikle liderlik özellikleriyle tanınır. Kendine güveni yüksek, kararlı ve cesur bir yapıya sahiptir. Maceracı ruhu ve enerjisiyle dikkat çeker. Hedeflerine odaklanır ve onları elde etmek için kararlılıkla çalışır. O yüzden sizinle iyi bir ikili olabilirdi.
İkizler akrep zor bir eşleşme
Bkz:
00 YorumlaKoç yay ile
Oğlak başak ile
Boğa akrep ile
Aslan yay ile
İkizler kova ile
Kova Terazi ile
Yengeç yengeç ile
Akrep balık ile
Evlenmeli.
10 Yorumla
+1 yılAnnenin adı ve senin adını yaz, birde kocanın adını ve annesinin adını yaz bana özelden ya da buradan yildiznamenize baktiracagim uyusmuyorsa bosanirsiniz. Babam hoca
00 Yorumlaİkizlerle kimse anlaşamıyor ikizler genel olarak sıkıntılı bir burç yani. Yengeç Burcu balık oğlak burçları ile evlilik süper olur. Aslanla da olabilir ama aslan çok detaycı.
00 Yorumla
+1 yılİkizler akreple gayette iyi anlaşıyor. Ama sadece bununla bitmiyor ki, yükselen burcu ay burcu gibi şeyler de önemli.
Ben ikizler burcuyum eski arkadaşım akrep burcuydu ve çok iyi anlaşırdık.00 YorumlaBence tamamen etkisi olmasa da kısmi olarak var. Her özelliğini taşımasakta taşıyoruz bir şekilde. Akrep burcuyum ve ikizler aslan burcu bana insanları bana ızdırap geliyor
00 Yorumla
+1 yılikizler bulutların üstünde gibi hissettiriyor ama gerçekten tutarsız insanlar bu çok yıpratıyor adam kendiyle bile çelişiyor ben koç um hangi boğalarla iyi anlasiyorum
00 Yorumla
+1 yılBen tüm burçlarla iyi anlaşıyorum genelde ama evlilik konusunda koç ve ikizlerle anlaşamam sanırım uzun vadede sıkıntı 😄
042 Yorumla
Soran+1 yılSizin burcunuz nedir
Boğa+1 yılBoğa
Soran+1 yılBalık başak oğlakla aran iyi😂
Boğa+1 yılKovayla akreple aslan'la felanda iyi 😅😅diyorumya ben genel olarak iyi anlaşıyorum hepsiyle
Soran+1 yılKovayla aslan yazmıyor akrep yazıyorda😂
Boğa+1 yılO zaman onlarlada yükselenimden dolayı anlaşıyorum 😅😅
Soran+1 yılOlabilir😂ben akrep kadın su gruplarıyla evlenmem lazımmış gittim ikizlerle evlendim😂çok uyumluyuz gibi herşeyimiz zıt ikizler akrep yanlarından geçmemişler birbirlerinin😂
Boğa+1 yıl😂😂ikizler sıkıntı ben hiç anlaşamıyorum 😅
Soran+1 yılİkizler sıkıntılı evet eşimle hiç anlaşamıyorum o yüzden böyle giderse burcunu değiştir yoksa ben seni değiştiricem diycem😂
Boğa+1 yılDur sende bi sakin ol gece gece 😂😂anlaşırsın her evlilikte olur öyle şeyler 😄
Soran+1 yılValla şaka makada gerçekten çok uyumsuzuz hiç anlaşamıyoruz böyle giderse sonumuz mahkeme
Boğa+1 yılÖyle deme Allah korusun olabildiğince yapıcı olmak lazım tamam ikizlerle zor ama 🤭😄başarabilirsin bence ✨yeni evlimisiniz
Soran+1 yılBeş senelik evliyiz
Boğa+1 yılAzda değil ya.. Son zamanlardamı böyle oldu anlaşmazlıklar çıktı? Bide affına sığınarak çok büyük konularmı
Soran+1 yılHić anlaşma olmadıki beş senedir millete laf düşmesin diye ağzına evliyiz işte saçmalık
Boğa+1 yılÇoluk çocuk var mı
Soran+1 yılYok
Boğa+1 yılValla ne diyim hakkınızda ne hayırlısıysa o olsun 🤲
Soran+1 yılAminnn
Soran+1 yılBurç önemli ama uyum için çok taşıyor kişiler özelliklerini
Boğa+1 yılBana göre de öyle ben kendimden biliyorum çünkü.. Burç kişilik özellikleri işte.. Önemli bi etken
Soran+1 yılSiz evli değilseniz evlenirken burcunuda araştırın karşı cinsin😂
Boğa+1 yıl😂😂yok değilim nasip kısmet bakalım öyle bi yola girersem kriterim olsun o zaman 😄
Soran+1 yılBurç Önemliymiş evlilikte yeni anıyorum😂ben akrep mesela kıskançım kindarım
Boğa+1 yılAkrep burçlarının kıskanç olduğunu biliyodumda kindar olduğunu bilmiyordum😄boğa burcu da kıskançtır, gelenekçidir, bişeylerin kontrolünden çıkmasını hiç sevmez 😂
Soran+1 yılBide akrep kadını aşk tutku cin... ćok önem verir bu ikizlerde yok işte ters geliyor bana davranışları
Boğa+1 yılYa cin ne alaka diyecektim😂😂😂sonradan anladım 😅😅evet bu çok bilinen bi gerçek akrep burcu için.. İkizlere bi antipatim olduğu için pek özel yaşantılarınıda bilmiyorum ama sen yakınen bilen birisi olarak öyle diyosan öyledir
Soran+1 yılİkizler daha çok mantık yönünden bakıyor akrep ben yani😂biraz duygusalımda heyecan romantik şeylerden hoşlanıyorum eşimden bekliyorum ama yapmıyor bunları
Boğa+1 yılYahu onunda mantığımı olurmuş 🤭🤭
Soran+1 yılEvett😂
Boğa+1 yılorada mantık benim mantığımın çok ötesinde 😂😂
Soran+1 yılBen çok sinirliyim bide akrep gibi sokarım beni ikizler kızdırdığında öyle huyumda vardır😂😂
Boğa+1 yılİkizlere baya salladık valla şimdi toplaşıp savaş açacaklar 😂😂😂hayır sen bide gizlisin olan bana olacak 😂
Soran+1 yıl😂😂sizde gizlenin ozaman elinizden alanmı var😂kimsede savaş açamaz. açan ikizleride sokarım akrepim. nede olsa😂
Boğa+1 yılYok ya 😂😂gelsin biri yüzünede söylerim gerçekler bunlar 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂siz tanıdık biri görür diyemi endişelisiniz
Boğa+1 yılYoo 😂😂😂gülelim diye öyle dedim yoksa yüzünede söylerim gelenin gerçekler bunlar 😄
Soran+1 yıl😂😂ben nefret ediyorum tanıdıklarımdan görmelerine gerek yok ondanda gizledim gerçek kendimi😂
Boğa+1 yılYok ben şeffafım olanda olmayanda ortada 😂😂
Soran+1 yılEn güzeli böyle gizli kadın takılıyorum😎😂
Boğa+1 yılNasıl mutlu ve rahat hissediyorsan öyle olsun hep 🌸😂😂
Soran+1 yılAynen😂😎
+1 yılVardır illa da o kadar takılmamak lazım bence ya bilmem. Birini bulduk kafa uyuştu hangi burçsjn işte sevmiyorsun atıyorum yok bundan olmaz mı dicez
10 Yorumla
+1 yılBen basak burcuyum kımseyle evlenmesem daha mantıklı sjsjs
237 Yorumla
Başak+1 yılOglakla hayatta yapamam basak erkegıylede aynıyız cok ıyı hersey olabılırız ama ıkı asık olamayız sjsjs
Başak+1 yılOgreteemem askım benım yukselenım kova sjsj ay burcum ıkızler ejje
Başak+1 yılAkrep ıyı akrep ya da aslan , benı bı onlar ceker sjsjs
Başak+1 yılEttım merak etme ejsj akrep te kaynadı arada ama olsun sevıyorm onlarla ıletısım guzel oluyo
Oğlak+1 yılAy burcu ve yükselen burç bunların tesiri yok... Asıl önemli olan güneş burcun dur yani sen başaksın
Boğa+1 yıl@jaaaow bence yetersiz ve ayrıyeten üstüne ekleyerek söylüyorum beynsz olan da sensin bilgin olmayan konular hakkında yorum yapma yar*k yar*k laf kalabaliği yapma
Boğa+1 yıl@jaaaow ahaaah s*ksin seni
Boğa+1 yıl@jaaaow herşeyi yanlış anlatıp insanlara yanlış bilgi verip sonra insanlara yetersiz deyince çok bilgili olmuyorsun maalesef seni bi s*kerim çevremde tur atarsın okey beybi
Boğa+1 yıl@jaaaow beyinsiz olduğunu bir kere daha kanıtladın tebrikler
Boğa+1 yıl@jaaaow tanımadiğim insanlar için hesap açıp sana mı sövecem popiş kılı
Oğlak ve akrep bir kadın bana kesinlikle akrep erkeğiyle olmalısın dedi uyumlularmış
Aslan ikizler
Boğa başak daha bildiğim yok00 Yorumla
+1 yılKOVA Terazi ile çünkü burç olarak anlayabilen ikili
Ben kovayım şevki emre Terazi
Allahım konuyu biliyorsun amin01 Yorumla
Boğa+1 yıl*anlaşabilen
+1 yılYengeç erkeği oğlak kızı diyorlar
Merak ediyorum oğlak kızı nasıl oluyor kişilik özellikleri neler09 Yorumla
Yengeç+1 yılBaşak burcuna nötrüm ama
Oğlak+1 yılMukkemeliyetci, isini yarim birakmayi sevmeyen iskolik, takıntılı lider ruhlu, iyi niyetli vicdanli ama disardan gaddar gözüken
Yengeç+1 yılPeki duygusal yengeç burcu ile anlaşır mı
Yengeç+1 yılDuygusal, Romantik inatçı temiz kalpli yengeç Burcu erkeği ile mükemmeliyetçi oğlak burcu kızı
Oğlak+1 yılYengecler duysaldir ama içlerinde yasarlar bence cok anaclardir ilsiki olarak anlasirlar mi bilmiyorum ama arkadas olarak anlasiyoar
Yengeç+1 yılPeki yengeç Burcu erkekleri niye sevilmiyor kızlar tarafından
Yengeç+1 yılYengeç Burcunu en çok üzen de başak burcu kızı
Oğlak+1 yılBasagin oglani da erkegi de üzer
Yengeç+1 yılÇok inatçı oluyor lar bencil tarafları var ilgi manyakları anlamıyorum niye böyle ler
Burçla ilgili değil karakter meselesi ben yay burcuyum yükselende yay ve yay ile evlendim olmadı işin garibi çocukta yay 🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilim ve teknoloji açısından geldiğimiz noktada haşa burçlara inanmakla kalmayıp ilişkilerin de bunlardan etkilenebileceğini sanan cühela sığırlar ile diğerleri arasında aradığım uyum canım önyargıları
04 Yorumla
Balık+1 yılHaşa ne yaa ahaha islam dini burçların varlığını kabul eder hiç mi görmedin kuranda islam alimleri de burçlara kitaplarında yer verirler 😂
Cevap sahibi+1 yılastroloji fal veya kehanet değildir ama buradaki yapılan yorumların neredeyse hepsi bunu doğrular gibi. Hala olacaktı o o uymuş ama 😄
Balık+1 yılMaalesef ilişkiler bunlardan etkileniyor çok acı tecrübe ettim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Artıbirinci eski kızarkadasımla aslan burcuyu ve sırf aslan burcu diye kendi karakterini bile değiştirebiliyor bazen ben aslanım aslanlar böyle şöyle diye bana hırlıyodu esasen günden sonra at burcu olmaya karar verdim 😄ilişki kurduğum kişi at burcu olmazsa anlaşamıyoruz ilişki yürümüyor at burcunun en önemli özelliği burç saçmalığına inanmamasıdır bu burçlar yüzünden ne iyi insanlar yitirdik bir bilsen aslanım ben diyip hırlayanlar mı atarsın balığım ben diyip glukgluk edenler mi😄herkes olmadığı şeye şartlıyor kendisini
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen şu kocası eve gelir gelmez tersleyen kişi değil miydin :D
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılKural basit. Topraklar sularla, ateşler havalar ile evlenirse dert tasa kalmaz..
15 Yorumla
Terazi+1 yıl@jaaaow Evet, ama ilişki analizinizi yaptırın desem kaç kişi anlayacak şu an pardon da 😅
Terazi+1 yıl@jaaaow gidip araştırılabilir sonuçta elinde internet diye bir nimet var değil mi
Kova+1 yılDoğru ne tespit şahsen katılıyorum 🤭
Ya burçlara neden bu kadar takılıyorsunuz abartı yani
01 Yorumla
Balık+1 yılHayata bakışınız önemli geçsinler bunları
Mümkünse ikizler ve ikizler evlensin kimseyi ugarstirmasinlar
00 Yorumla
+1 yılEvlenilecek zamanda değiliz günümüz şartlarında evlenmek erkek için cehennem
00 Yorumla
+1 yılhiçbir fikrim yok cünkü burçlardan ziyade haritalar önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bir akrep olarak ikizler erkeği sevgilim oldu. Arkadaşım insan hiç mi anlaşamaz 🤣🤣 her konuda ters düşünüyorduk… ama o burcundan değil kişiliğindendi bence. Şimdiki sevgilim yine hava burçlarından Terazi burcuna sahip, beraber çok iyiyiz nerdeyse her konuda aynı düşünüyoruz :)
00 YorumlaAkreple Boğa birlikte olmayı of of of yatak odası en iyi anlaşma alanınız olur...
00 Yorumla
+1 yıloğlak erkeği aslan kadınıyla evlenebilir :)
00 YorumlaBurçlar hiçbir şeyi etkilemiyor ki evliliği etkilesin
00 YorumlaVardır, ikizler duygusuz bir burç çünkü. Herkes Kova ile evlenmeli
00 Yorumla
+1 yılAslan yay kova terazi
Bir aslan olarak terazi şu an önde00 Yorumla
+1 yılİkizler İkizler ile evlenmesin yeter çabuk boşanırlar 🤣
00 Yorumla
+1 yılEvet vardır tabi ama yükselen ve ay burcunuz da önemli.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılIkizler akrep çok eğlenceli olur diye düşünüyorum sdfsds
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkizler terazi evlensin çekilsin aradan. onun harici oğlak aslan yakıştırıyorum, koç yay diye gider bu. favorim ikizler terazi ikisi de değilim ama olurlar.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılanlaşıyorum çocuklarımın mürüvvetini görmüş olurum
Cevap sahibi+1 yılkadınlarda böyle erkekleriyle de aranız iyi oluyor diye biliyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılburçlara göre evlilik olmaz. hele ki güneş burcuna göre hiç olmaz. bunun için sinastri uyumuna bakılır eğer %70 kötü sonuçlar varsa gereken yapılır
00 YorumlaAkrep-yengeç burcu ikilisi kesinlikle. Tecrübeyle sabittir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKova kadını terazi erkeği
Yengeç kadını akrep erkeği
Oğlak kadını Koç erkeği
Aslan kadını kova erkeği
011 Yorumla
Kova+1 yılAyy bir yerde kova kadınını gördüm mutlu oldum 😂😂 terazi erkeğini bulmalıyım artık 🤪🤪
Cevap sahibi+1 yıl@sebepsizea kova kadını ve terazi erkeği favori çiftim 😂 astrolojinin en uyumlu çifti kova kadınlarını severim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@sarı_kola evet terazi erkeğinin ruh ikizidir kova kadını birbirleri için yaratılmış burçlardır bana göre aralarında müthiş kimya ve uyum var
Kova+1 yılEski erkek arkadaşım terazi burcuydu. Çok iyi anlaşırdık.
Cevap sahibi+1 yıl@sarı_kola çıkar inşallah bulunca kaçırmayın ideal partner ve karşılıklı anlayış için terazi erkeği kova kadınıyla mutlu olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@sebepsizea terazi erkekleri kova kadınlarını çeker 😂 çok severler birbirlerini
Kova+1 yıl@sarı_kola ayrılmamızın sebepleri farklıydı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkizler ve kova 10 yıldır beraberiz 8 yıldır da evliyiz
10 YorumlaBence var koc burcunun yengecle uyusmamasi gibi mesela ben cok dikkat ederim mesela bu duruma...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimkide akreptir ve bende ikizler
Boşandık
Etkisi yok kanka00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen terazi eşim koç arada tartışma olsa da gulmeyi seviyoruz idare ediyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar ya eşim yengec ben aslan hiç beklediğim gibi bir evlilik olmadı maalesef🤦🏼♀️
00 Yorumla
+1 yılIlişki probleminini burclarda arayan türk kadını 🥳
10 Yorumla
+1 yılOğlak balık
Başak akrep
Yay kova
Terazi ikizler23 Yorumla
Kova+1 yıl🥰yağğğ
Oğlak1 yılOğlak Balık mı🤢🤮
+1 yılBurçtan daha önemli şeyler var. Bence burçları çok baz almamalı karakter kişilik daha önemli
00 YorumlaOğlak kızıyla Başak erkeği çok yakışıyor oğlak kızıyla Başak kizida çok iyi arkadaş oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvleneceğim kişiyi burcuna göre değil karakterine kişiliğine beni sevmesine ve benimle aynı statü de olmasına dikkat ederim burçlar saçmalıktan ibarettir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence anlaşan burçlar akrep-balık , ikizler-kova, yay-aslan, terazi-koç, boğa-oglak, yengeç-balık olabilir başak bence hicbiriyle olmamaillı (opsiyonel)
10 Yorumla
+1 yılBen burçlara inanmıyorum bu arada boğa yım ama hiç bişey bilmm hiç inandırıcı gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılKovayım bence terazi veya yay ile iyi anlaşa bilirim evlilikte
00 Yorumla
+1 yılBen balığım her ne kadar ayrı dünyaların insanları olsak da Yay burcu her zaman çekici geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılburçlar geleceği düzenlesydi onu uyduran asurlar sümerler tarihten silinmezdi
00 Yorumla
+1 yılKoçla evlenmeyin de 🤦🏻♀️
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKoç burcuyum kiminle evlenecem ben
04 Yorumla
Soran+1 yılİkizler kova yay terazi burclarıyla evlilikte iyi diye okudum😂
Koç+1 yılKaderimde kim var göster
Balık+1 yılSen mümkünse kimseyle evlenme koç erkekleri sınır dışı edilse keşke
Koç+1 yıl@Artıbirinci Çok ayıp.
+1 yılEvlilik baslı başına sorun
10 YorumlaYay burcu kadın
Aslan erkeği10 Yorumla
+1 yılMumkunse ikizler evlenmesin
10 Yorumla
+1 yılAkrep -Yengeç uyumu diye bir şey var😊