Ben şu an karar veremedim😅 evet dersem sıkıntı çıkabilir çünkü hayatımda böyle bir insan var😄 #bendebilmiyom#

Evet iticidir ✨
Hayır itici değildir ✨
Bende karar veremedim🤷🏿♀️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben şu an karar veremedim😅 evet dersem sıkıntı çıkabilir çünkü hayatımda böyle bir insan var😄 #bendebilmiyom#

Kesinlikle iticidir. Bende burçlara inanıyorum ama burçlar karakter hakkında bir kesinlik sunmaz. Her aslan burcu insanı aynı olmaz mesela, önemli olan doğum haritasına bakmak ama orada yazan bir özellik de şu an o insan da bulunmuyor olabilir. Burçlar bir sınavdır, kötü veya iyi taraflarına sahip olup olmamak bizim elimizde olan bir şey. O yüzden her aslana egolu, her teraziye aşırı flörtöz, her balık ve yengeçe manipülatif demek doğru olmaz. Çünkü karakterine bakacaksın. Eğer burcunun kötü özellikleri onda bulunmuyorsa o kişi olgulaşmış biri sayılır.
İtici bence ne alaka yani karakter meselesi bazı şeyler. Okuyorlar burç özelliklerini sonra olmadıkları kişiliğe bürünüyorlar. Büründükleri kişilikle de alakaları yok üstlerinde kötü duruyor. Neyse o olmalı insan burcunun özelliği çok dürüstmüş e ben neden bu insanın bilmem kaç tane yalanına şahidim o zaman. Neyse o olmalı insan burçlarına göre kişilik değiştirmek saçma.
Evet iticidir.. Burcunun özelliklerini taşıyor olabilirsin ama her şeyi burçlara yormak bana göre iticidir..
Teşekkür ederim..
Rica ederiim
ayıp olacak ama mal dır. kesin bilgi.
Bende çok rica ederim
Cevap
35Cevap
Bence iticidir yani tabi ki de inanabilir ya da bunu eğlencesine yapabilir.. ama tutup da insan davranışlarını işte burçlar yüzünden oldu ya da onun burcu öyle ondan öyle yaptı demesi çok aşırı saçma
Evet bazen itici olabiliyorlar çünkü senin dediğini de önemsemiyorlar sadece burçlara göre yaşıyorlar sen hayır aslında sadece burçlara bakmamak lazım diyorsun o hayır burç olmadan olmaz diyor.
Geleceği burçlara bağlamak, yaşanılan her olayın sebebini burçlarda aramak Allah'ı hesaba katmamak olur ki;
Sıkıntının büyüğü oradadır.
Her şeyi bağlayanlardan rahatsız oluyorum. Özellik taşırsın, yorum da yaparsın ama her hâl bağlanmaz.
Değildir. Burcunun özelliğini taşımak ayıp mı da biri taşıdığın özelliği sana deyince itici olsun?
Selam 👋🤨
Evet İticidir, burç ne Allah aşkına iyi güzel eğlencesine bakıyoruz ediyoruz da herşeyi de bağlamayın
En son sevgilim öyleydi. itici olmayı bırak , bu mal diyordum içimden
İnanır mısın öyle insanlardan midem bulanır teneke kafalılar 🤣
Tabii ki de iticidir çünkü hayatın gerçeklerinden kaçıyor
Bazen inanıyoruz işte, bel bağlamamak ile motivasyon kazandığımız oluyor.
her şey olursa itici bazı şeyleri yorarsa sorun Yok..
Burçlar bir yaşam tarzı değil yaşamın küçük anahtarıdır.
Şey her zaman ayrı yazılır.
Soruya gelecek olursak evet fazlasıyla itici.
Tanıdığım bi kız vardı her olayı burçlara bağlıyordu.
Tamamen saçmalık her şeyi burçlara göre yorumlak
yok onlarda güzel arkadaşlarımız :)
İtici, sıkıcı, yorucu..
ben de karar veremedim
Herşeyi değil yaa
Evet burçlara göre yaşamak saçmalık
burçlar ile zaman kaybetmenin alemi yok
her şey yorulmaz belli şeyler kabulüm😅
hemde ne itici ayrica cok ergence
⭐İticidir ve eziktir⭐
Beyinsizdir, direkt engellerim
İtici degilde sevmiyorum.