İyi anlaşırlar mı?
Uzun süreki bir ilişki mi olur?
Evliliğe gider mi?
Uzun süreki bir ilişki mi olur?
Evliliğe gider mi?
Balık burcuyum, yengeçler acayip erkek delisi.
erkekleri de kadın delisi ve çaktırmadan aldatıyorlar. Tek eşlilik onlara göre değil😂
Bir de sinsi oluyorlar kafalarında 50 tilki dönüyor.
Balık olarak çogunun niyetlerini planlarını anlıyorum söylemeseler bile ama safa yatıyorum seni kullanmaya çalışırkenki hallerini izlemek keyifli oluyor 😂
Boğa kadını iyi hoş ama sabit fikirliler. erkekleri de öyle. Kafaları çalışıyor çogu şeye ama sabit fikirlilikleri yüzünden kendilerini zor geliştiriyorlar.
Yengeç burcuyum. Hiç deşiğin gibi de değilim. Balık erklerini de ben sevmem. Mıymıu yapışkan tipler. Çoğu friendzone tipler. Tek başlarına bi halt yapamazlar, temble ve asalak tipler. Sürekli akıllı ağzı laf yapan becerikli insanlara yapışıp onlardan geçinmeye çalışırlar. Hayır dan anlamazlar allah sabır versin çevrene.
sorumluluk almak ağır gelir balıga ondan öyle.
yorumda @48382727 adlı kullanıcı boğa ve akrepler en büyük sapık demiş ama asrın sapığı koç burcu oldugunu görememiş sanırım :D
"Josef Fritzl (d. 9 Nisan 1935), Avusturya'nın Amstetten şehrinde kızını 24 yıl boyunca bodrumda tutan ve ona tecavüz eden, kızından yedi çocuk sahibi olan Avusturyalı suçlu. Avusturya'da Amstetten."
Balıklar beş çocuğundan farksız bakıcı arayan boş beleş tipler
Kukla olduğu hersek biliyor tyyoşun ağla
Kes be kuş beyinli ne anlatıyorsun. Çoğu yengeç tek eşli aşık olduğuna bağlı çıkmış boş boş konuşuyor 5yaş grubu ağlak lüle
Bütün yengeçleri tavsiyem uzak durun boğadan. Dünyanın en büyük sapıkları boğa ve akrep ten çıkıyor kendi çocuklarına bile tecavüz edecek potansiyele sahipler hiç haberlerde ki sapıkların burçlarını merak etmediniz mi toplum yararına bilgi veriyorum uzak durun bunlardan yaklaşmayın ve yaklaştırmayın.
Ben erkeklerin genel olarak sapık olduğunu düşünüyorum
Cevap
7Cevap
15 gün tanışma sürecim oldu bir gün gecirdim bir yengeçle anlaşabilirler ben boğayım
Yengeç kadını değer verir, boğa değer görmeyi sever.
Yatak odası olarak da uygunsunuz.
Bende akrep veya boğa kadını istiyorum
Gitmez maalesef, yengeç terazi uyumlu
Teraziler açık sözlü, yengeçler alıngan. Bu ilişki nereye kadar gider?
Olur çok uyumlular
Yazik Yengeç kizina
Neden mesela?
Meçhul
Olur bence
Olmuyor
Örnekler verirsen sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?