- +1 yıl
2 farklı toprak elementini burçları olan Başak ve boğa burçları ilişki anlamına bakıldığında Başak kadını bakıldığında titiz düzenli ve tertipli yapısı ile bir boğa erkeğiyle anlaşabilmesi için boğa erkeğinin huyuna gitmesi gerekiyor ayrıca bu erkekleri de gerçekten sevdiği insan uğruna her türlü fedakarlığı yapabilen gerçek bir aşk adamı olan çok tutkun sevmeleri ile ön plana çıkabilen bu erkekleri benim gözümde Başak kadını ile çok güzel bir ilişki ve birliktelik içinde olabilir 🥰
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Astroloji & Burçlar konusunda 442 cevap paylaştı. Evet bizzat ben yaşamadım ve yedi sürdü.
Bence zamana yayılan ve tanıdıkça zaman geçirdikçe ortaya muazzam bir ilişki çıkıyor..10 Yorumla- +1 yıl
Boğa erkeği ve başak kadını birbirlerini ciddiyetle severler. Birbirlerinin dediklerini önemser ve ne demek istediklerini anlamaya çalışırlar. Başak kadını eleştirmeyi çok sever. Boğa erkeği sevdiklerine gösterdiği anlayış sebebiyle bunu görmezden gelir. Başak kadının eleştirilerini dikkate alıp onları değiştirebilir. Bu şekilde de ortaya örnek bir çift çıkar. Başak kadını harika bir gözlemcidir. Boğa erkeği asla ondan bir şey saklamamalıdır. Çok dürüst davranır. Erkeğinden de bunu bekler. Boğa erkeğin koruyucu tutumundan hoşlanmaz. Kendisini koruyabileceğini düşünür. Her konu da bilgi sahibi olmak ister. Kısacası boğa erkeğini doğru yönlendirir. Ayrıca boğa erkeğin para harcamasını başak kadını dizginler ve ona tutumlu olmayı öğretir. Başak kadını, boğa erkeğin başına gelecek en iyi burçtur. Boğa erkeği de başak kadını da birbirlerine son derece sadık burçlardır. Bir sorun yaşanacaksa eğer bu asla ihanetten olmaz. Boğa erkeği çoğu zaman çok kıskanç olabilir. İnatçı kişiliği ile bu kıskançlık birleştiğinde başak kadını rahatsız edebilir. Başak kadını ise sosyal çevresi geniş kişilerdir. Aktif insanlarla zaman geçirir. Bu durum boğa erkeğin canını sıkabilir. Başak kadını hayatında olan kişinin başarısız olmasını asla istemez ve bu durum karşısında sinirlenir. Fakat boğa erkeği son derece başarılıdır. İş ve kariyer konusunda birbirlerini teşvik ederler. İki burçta yeniliklere açıktır. Boğa erkeğin kötü özelliklerinden biri siniridir. Çabuk öfkelenir. Kendisinden başka kimseye zarar vermez. Bu zarar genelde psikolojik olur. Bu noktada başak kadını sakinliğini korur ve ona zaman tanır. Aşk hayatlarındaki uyumları, cinsel hayatlarına da yansır. Her ikisi de yavaş dokunuşlarla birbirlerine zevk vermekten hoşlanır. Başak kadını yatak odasında çok iyidir ve bütün fantezilerini boğa erkeği ile yaşamayı sever. Boğa erkeği cinsellikte başak burcuna göre daha arzulu ve isteklidir.
10 Yorumla - +1 yıl
Boğa burcu erkeği başak burcu kadınına nazaran duygularını daha derin ve yoğun bir şekilde ifade eder. Karşısındaki kişiden de bunu bekler. Başak burcu ise boğa burcuna göre daha endişeli bir yapıdadır. Fakat bu ilişkide ipleri boğa erkeğine bırakırsa mükemmel bir aşk uyumu sağlanacaktır.
00 Yorumla - +1 yıl
İlişkinin burçlarla alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü aynı burçlardan olan insanların huyları bir birine benzemiyor her zaman. Kardeşim kova ve kendi halinde sakin, içedönük birisi. Kuzenim de kova ve ben hayatımda onun kadar deli dolu birini görmedim
00 Yorumla başak erkeği boğa kadını ilişkisi yaşamış birisi olarak tek kelimeyle muazzam diyebilirim.
tam tersi de zannediyorum ki güzel olacaktır.00 YorumlaBen boğa burcuyum Boğa erkekleriyle tanışmadan öteye gitmedi
10 Yorumla- +1 yıl
Arada bir tartismalariniz olabilir boğa erkeği sana sinirlendikçe yemek ver ki sissin iyice sissin sonra obez olsun size muhtaç kalsin sorunlarınız cozulur bizim akraba evliliğimiz de boyleydiiiiii ❤️🔥
30 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Tam bizimki. Oo ortalık kondomdan gecilmiyor. 24 saatin 18inde sevisiyoruz
20 Yorumla - +1 yıl
olur ama sıkıcı olur iki burç da sıkıcı olduğu için
00 Yorumla - +1 yıl
Mükemmeliyetçi başak ve şatafata gösterişe zerafete düşkün boğa. Hmm ilginç bir ikili :)
00 Yorumla - +1 yıl
İkiside mıy mıy ve sıkıcı oldukları için anlaşırlar
10 Yorumla boğa ile koç eşleşmesi daha iyi
00 YorumlaHayır ben başağm ve boğa çok zıt
00 Yorumla- +1 yıl
Astroloji Zırva Bilimsel açıdan.
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 553 cevap paylaştı. Olur ama fazla titiz boğayı usandırır
00 Yorumla- +1 yıl
Olmaz başak kızına katlanmak kolay değil
00 Yorumla Uyyyy hiç olmaz🤣🤣
10 Yorumla- +1 yıl
Bence olmaz
10 Yorumla - +1 yıl
Çok iyi olur
00 Yorumla - +1 yıl
olur
00 Yorumla - +1 yıl
toxic bi ilişki olur bence
00 Yorumla - +1 yıl
Başak kadını tanıdığım yok
00 Yorumla - +1 yıl
Mükemmel ćok iyi olaganustü
00 Yorumla Anlaşamaz genelde pek
00 Yorumlaya burçlarla ne ilgisi var herkes farklı
00 Yorumla- +1 yıl
yeşillik sever boğa
00 Yorumla - +1 yıl
Güzel
00 Yorumla boğa başağı yer.
00 Yorumla- +1 yıl
Olur olur
10 Yorumla - +1 yıl
burclar gercek degil
00 Yorumla bilmem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba KizlarSoruyor takipçileri değerli yorumcumuz Yağmur sizler için sorunuzu yanıtladı 🤗🌹
https://www.dailymotion.com/video/x84186gTeşekkürler ☺️❤️