Astroloji & Burçlar İkizler dışında nefret edilen burç hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Akrep Aslan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İkizler dışında nefret edilen burç hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akrep ve aslana laf yok Linçler boğaya gitsin 😃 4 1 Yorumla mariaderi Yay +1 yıl neah Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Ben ikizler burcunu seviyorum en iyi anlaştığım burçlardan birisi.. kafa dengi ve eğlenceli bir burç bence.. ama akrepleri sevmem 3 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% Yengeç +1 yıl İkizler en iyi anlaştığım burçlardan 😄 balık burçlular çok alıngan sevmem akrepler de aşırı kıskanç yengeç burçları da bana gıcık geliyor kısacası su grubu burçları 😄 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 496 cevap paylaştı. beni kiskananlar sevmezler ve nefret ederler..🤦♀️🤦♀️😔 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 tane ikizler burcu 😂 Bu arada anlamam burç işlerinden 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% Akrep +1 yıl Ben akrebim aslanları da severim ama gerçekten ikizlerle hiç anlaşamıyoruz 0 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Aslan +1 yıl Aslan diyenler hayatlarında doğru düzgün aslan burcu tanımamış insanlardır. Net. 0 1 Yorumla umt_şşş Aslan +1 yıl Kesinlikle katılıyorum kendini Aslan zanneden Başak falandır 😅 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 520 cevap paylaştı. Ben kova sevmiyorum en anlaşamadığım burçtur (aslan olarak) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akrep burcuyla sevgili olmadan önce aslan diyordum ama aslan akrep yanında adam kaçar. 0 0 Yorumla
tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 30% Balık +1 yıl Yalniş yapmadigin sürece korkma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akrep mi Yorumla tomsuzjeri Balık +1 yıl Evt Yorumla
CoffeeChocolate24 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 85% İkizler +1 yıl Bize çok ön yargılı davranıyorsunuz 0 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% Aslan +1 yıl Aslanın nesi var ikizler gibi dengesiz değiliz ki 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 420 cevap paylaştı. Aslanlardan ne istiyorsunuz 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İkizlerden nefret eden kim ln yazsin bana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çoğu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi top Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bogalarla anlasamayan doktora gitsin. 0 4 Yorumla IsaacH Terazi +1 yıl Boğa mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet , ama bunu ben demiyom ha. Uzmanlar soyluyor 💅 Yorumla IsaacH Terazi +1 yıl 😅 Yorumla IsaacH Terazi +1 yıl Bu burcun libidosu nasıl oluyor Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 319 cevap paylaştı. Başak 😂😂 0 0 Yorumla
Gasdsdh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% Kova +1 yıl Teraziii 0 1 Yorumla IsaacH Terazi +1 yıl Ne alaka? Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 350 cevap paylaştı. Aslan 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yengeç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Akrep ve aslana laf yok
Linçler boğaya gitsin 😃
neah
Ben ikizler burcunu seviyorum en iyi anlaştığım burçlardan birisi.. kafa dengi ve eğlenceli bir burç bence.. ama akrepleri sevmem
İkizler en iyi anlaştığım burçlardan 😄 balık burçlular çok alıngan sevmem akrepler de aşırı kıskanç yengeç burçları da bana gıcık geliyor kısacası su grubu burçları 😄
beni kiskananlar sevmezler ve nefret ederler..🤦♀️🤦♀️😔
2 tane ikizler burcu 😂
Bu arada anlamam burç işlerinden
Ben akrebim aslanları da severim ama gerçekten ikizlerle hiç anlaşamıyoruz
Aslan diyenler hayatlarında doğru düzgün aslan burcu tanımamış insanlardır. Net.
Kesinlikle katılıyorum kendini Aslan zanneden Başak falandır 😅
Ben kova sevmiyorum en anlaşamadığım burçtur (aslan olarak)
Akrep burcuyla sevgili olmadan önce aslan diyordum ama aslan akrep yanında adam kaçar.
Yalniş yapmadigin sürece korkma
Akrep mi
Evt
Kesinlikle Akrep burcu.
Bize çok ön yargılı davranıyorsunuz
Aslanın nesi var ikizler gibi dengesiz değiliz ki
İkizler hariç hepsi
Yengeç 😒
Çokta zırt yane 😂
Aslanlardan ne istiyorsunuz 😂
İkizlerden nefret eden kim ln yazsin bana
Çoğu