Astroloji & Burçlar Koç burcu hakkındaki fikirleriniz nedir? sSYy3454 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Koç Burcu' hakkindaki görüşleriniz ve söylemlerinizi merak ettim Güncellemeler+1 yıl Yaş farkıda çok var aranızda neden siz peki Koç burcu hakkındaki fikirleriniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. inatçı olurlar genelde 1 0 Yorumla
eyita335 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% Terazi +1 yıl tanidigim tek koc mahsun kirmiziguldu. o da surekli emir verip kendi dedigini yaptirmaya calisiyodu o yuzden sevmem koclari 0 9 Yorumla sSYy3454 Koç +1 yıl Size mi yoksa başkasına mi Yorumla eyita335 Terazi +1 yıl bana Yorumla sSYy3454 Koç +1 yıl Yakındınız sanırım Yorumla eyita335 Terazi +1 yıl beni tavlamaya calisiyodu bi aralar Yorumla sSYy3454 Koç +1 yıl He anladım Soytarılık peşindeydi yani Yalan yok kendisini bende sevmem tek bir parçası haric Yorumla eyita335 Terazi +1 yıl guncelleme bana mi ahahajs Yorumla sSYy3454 Koç +1 yıl Yaş farkıda aranızda sanirim neden siz peki Yorumla eyita335 Terazi +1 yıl basta bana kariyer anlaminda yaklasti sarki islerimiz vardi. sonra bi anda ilani ask mesajlari basladi.2 ayrı hat kullaniyodu. sehrime geldi ben gitmedim engelledim Yorumla sSYy3454 Koç +1 yıl Engellemen güzel bir davranış Bir süre bulundum bu ortamlarda Yaparlar utanmazlar da zaten Şehrin neresi peki Yorumla
LAZKIZI2553 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Koç +1 yıl Ben koç burcuyum koç burçları genellikle Lider ruhlu inatçı bir yapıya sahiptirler ama İki tür koç Burcu vardır Sakin olan ve sinirli olan 2 0 Yorumla
ayca777_ Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Koç +1 yıl en iyi burc asko 1 1 Yorumla sSYy3454 Koç +1 yıl O niye kız 🙄 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% Boğa +1 yıl Bende koçum İnatçıyım Kıskancım 0 2 Yorumla sSYy3454 Koç +1 yıl Hangi ay ve kacı Yorumla judebellingham Boğa +1 yıl 17 Nisan Siz? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
inatçı olurlar genelde
tanidigim tek koc mahsun kirmiziguldu. o da surekli emir verip kendi dedigini yaptirmaya calisiyodu o yuzden sevmem koclari
Size mi yoksa başkasına mi
bana
Yakındınız sanırım
beni tavlamaya calisiyodu bi aralar
He anladım
Soytarılık peşindeydi yani
Yalan yok kendisini bende sevmem tek bir parçası haric
guncelleme bana mi ahahajs
Yaş farkıda aranızda sanirim neden siz peki
basta bana kariyer anlaminda yaklasti sarki islerimiz vardi. sonra bi anda ilani ask mesajlari basladi.2 ayrı hat kullaniyodu. sehrime geldi ben gitmedim engelledim
Engellemen güzel bir davranış
Bir süre bulundum bu ortamlarda
Yaparlar utanmazlar da zaten
Şehrin neresi peki
Ben koç burcuyum koç burçları genellikle Lider ruhlu inatçı bir yapıya sahiptirler ama İki tür koç Burcu vardır Sakin olan ve sinirli olan
Koçların koçudur.
Kıral sın👏👏👏👏👏
en iyi burc asko
O niye kız 🙄
Bende koçum
İnatçıyım
Kıskancım
Hangi ay ve kacı
17 Nisan
Siz?