Güncellemeler
+1 yıl
Ya bu kadar mı başka yorum olmayacak mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Koç burcuyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Koç burcu 1000 cc lik motosiklet gibidir. Herkes uzaktan bakar elinde olmayan kıskanır çamur atar. Ama yanında geçince vay anasını avradını der. Anlaşmayı bilmeyenin canını alır anlaşabilene de hayatındaki en güzel anları. Başka denecek bişey yok 😂
Agresif misn
Fazlasıyla
Kısacası sinirli
İftira.
Şimdi sen sınırlı değil misin djdjjdjd
Mınnacık belki
Sen öyle diyorsan
Etrafımdakiler sınırlı olduğumu söylüyorlar. Hatta arkadaşlarım neden öfkemden çok korktuklarını defalarca söylediler...
Bu sorun oluyor mu senin için sinirli olmak
Olmaz olur mu öfkemle hareket ettiğimde hep zararlı çıktım ama asla hakim olamıyorum.
Ben koç burcu değilim burcum balık ama bende aynı şekilde çoğu zaman aglamamin nedeni çok aşırı sinirleniyorum ve kimseden çıkaramıyorum yok ona bir şey olmasın falan diye içime atınca hep dolup ağlayarak taşıyorum artık düşün o yüzden kötü bir şey sinir
Sinirden ağlayan insandan zarar gelmez. Ben öfkelendigim zaman kendimi kaybediyorum kim olursa olsun zarar verecek potansiyele geliyorum kendimi asla tutamıyorum. Askerde, sivil hayatımda zaten çok duydum, duyuyorum sen çok sinirlisin cümlesini.
Gelmez çünkü ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz
Belkide tedaviye ihtiyacım var yarın bir gün evlenirsem belki eşime vurucam o öfkeyle. Ben kadına şiddete karşı biriyim ama dediğim gibi öfkeme yenik düşüyorum. Eğer böyle bir şey yaşarsam çok üzülürüm içim içimi yer. Kadınlar benim için çok naif, kırılgan insanlar.
Düşüncen iyi ama ofkenden yapacaklarin kötü
Zaten kadınlar olarak küçücüksünüz elleriniz falan minnacık oluyo bı merhametim oluyor kadınlara karşı.
Çok nariniz ya diğerlerini bilmiyorum ama ben öyleyim 🥲
Kıyamam, yerim seni bende aksine odun gibiyim arkadaşım kalkan gibi ellerin var diyordu hahahahaha.
Benim bı vurmama kadını bırak erkek bile dayanamaz şuana kadar kimseye özellikle bı kadına vurmayı hiç istemiyorum.
Güler yüzlüdür
Eyv
Düşünmüyorum
Sevmem sizi
Bende seni sevmem.