AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Koç başak asla değil. Koç çok fevri ve saygısız kafasına göre bir burçtur. Karşısındakine değer vermez. Bildiğini okur.
Burcunun başak olduğu anlaşılıyor😄
Kova hepsi demiş 😃 yok valla ben herkesle anlaşmak istemem 😝
:))
Boğa terazi diyor ama onların görevi birbirine dünyayı zindan etmekndjdjid
:))
Akrep ve yaya ihtimal verebilirim yine Yengeç ve ikizlerde çok iyi anlaşır ama evlilik için bilemedim.
Teraziyi hiç bilmiyorum.
Oğlak , boğa , başak diyebilirim.
Koç ve Başak çok yanlış bir eşleşme. O eşleşmeden kan çıkar.
Bende neden mutlu olamıyorum diyordum boğa kadınıymış meğer iki gözümün çiçeği.
Aslan ve terazi uyumlu oluyor. Teraziyle boğa bilemedim ama olabilir belki.
Başaği koçlara birakmam başak benim başağimi ellemeyin
Akrep mi.. Yok ben almayayım ya.. 😅
😄 neden ki
Bilmem.. Aslında hiç kimseyi istemiyorum.. Ben kendi halimde çok daha iyiyim..
Tabi ki 🙏🏻
Yay hiç sevmem dengesizdir yay gibi fırlatırım onu
Sıkar o, neyi fırlatıyorsun, müsade etmiyorum😜 fırlatmana
Yoo hiç sıkmaz fırlatırım
Ben gibisini fırlatamazsın, yayım çok gergin o nazik parmaklarının gücü yetmez benim gergin yayımı çekmeye, gevşek olan yaylarınkini fırlatabilirsin👍🏻
Nerden biliyorsun nazik parmaklarım olduğunu o nazik parmaklar sana hayati sorgulatır
Ok değiştiriyorum kaba tombul parmakların benim gibi bir yayı çekip fırlatmayı bırak, yerinden oynatamaz nerde kaldı ki hayat sorgulatacakmış mış
Sen öyle san özgüvenin fazlası güzel değildir 😅
Bu konuda sanmıyorum, eminim, özgüvenimide olması gerek yerde, nasıl kullanacağımı çok iyi biliyorum.
tamam sen haklısın okey şimdi kaybol
Lugatında bozukluk var, okey, tamam değil cümle içinde ya sadece İngilizce konuşulur ya da sadece Türkçe konuşulur, lugatının bozuk olduğu buradanda değil, kaybol demenden de çok belli oluyor.
Ben söylediğimden sorumluyum anladığınızdan değil lugatımdan memnunum başka soru?
İşte o söylediğin karşında ki indanlara dokunduğunun bile farkında olamayacak kadar egoist biri
Kaybol nedir arkadaş
Kaybo'un Türkçe açılımına bakın Google amcadan ayrıca egoist değilim kırıcı olduğunuzun farkında değilsiniz 😒
Kaybolun demek benim lugatımda yok olun demek bunuda anca kendince otoritesi kendince yükseklerde sanan egoistler kullanır cümle içinde, ayrıca söylediğim egoist kelimesini hal ettiğiniz için kullandım ve bir pişmanlığım yok.
Kırıcısın ve kabasın bunu kabul et
Narsist olduğun için pişman olmazsın zaten
Kırarım da, kabalık da yaparım bu kimseyi ilgilendirmez, bana nasıl gelinirse o şekilde cevap alır işte o kadar, narsist yakıştırması da yaptıysan narsistliği bilen birinden bunu duymak beni senden daha bir mutlu etti.
Siz beni kıramazsınız kırılmam ben narsist ve egoist sizsiniz mutlu olun ne güzel iltifat gibi gelir size çünkü
Seni kırmak gibi bir derdim yok ama dışardan bir gözle baktığımda buna hevesli olan senmişsin gibi görünüyor ama bunu bilki ben kırılmam, kırarım, senide kırılmaya bayılan biri olarak görüyorum artık, narsist ve egoistliği sen benden daha iyi bilirsin.
Sen beni kıramazsın o gücü sana vermem bunda anlaşalım kırılmaya meraklı biri değilim haddini aşma
Söylediğin kelimeler ben seni kırarım ama sen beni kıramazsın der gibi, oh ne güzel dünya ben kırarım ama sen kıramazsın, bence haddi aşan sen bu cümleyi bana kurmaya hiç hakkın yok.
Sizin söylediğiniz cümleler ne peki maşallah sütten çıkmış ak kaşık sizinde bana egoist demeye hakkınız yok kırarım seni itinayla diyorsun resmen beni kimse kıramaz kırılmam çünkü
Başlatan ben değilim yukarıda ki yorumların başına bir dön istersen kim kime haksızlık yapmış, ben beni kıranı kırarım ki sende beni kırdığın için o cümleler yoksa beni kırmak için çabalamayanla işim olmaz.
Özür dile konuyu kapatalım
Peki yana senin bana olan özrün ne olacak
Siz özür dilerseniz bende dilerim ve bu savaş biter
Kaybol diyerek kabalaşan sendin ilk senden bekliyorum özrünü
Egoist diyen ve lugatın bozuk diyen kim peki
Benim evet ama kaybol dedikten sonra söylediğim kelimeler😕
Özür dilerseniz affederim ve bu olay yaşanmadık sayarım lakin bende özür dilerim
Affedilmeye ihtiyacım yok, dilersin ya da dilemezsin, sen dilemeden benden bekleyemezsin.
Ben siz dilemeden asla dilemiyorum
Ben sen özür dilemeden kesinlikle dilemem.
başak itici. Ne yapayım başağı. Ben onu döverim
Boş ver kıyma
tutmayın iki döveyim şunu 😂
Hahahjahjajh
Başak-boğa olmalı 😍
Olsun tabi
Kim uyduruyor bunları
Ne biyiyim ben.
Yengeç mi … evlerden ırak 😃
Terazi dengeli olmayı öğrensin önce
Balık burcuyum gerçekten aslan Burcu doğru
💋💋💋💋bebiş ya
Doğru değil
Doğru olmayan hangisi?
Koç başak
Yanlis
Yanlışlık nerede?
Ben anlasamiyorum bana gelen burcla
Hagi burçla anlaşamıyorsun?
Burcum boga ve teraziyle cok uzun anlasamiyorum
Sıkar seni terazi
İkizler seviyorum aynen.
Kaç yıllık ikizim ilk defa ikizler için olumlu bı yorum okuyorum benim gözler yaşlı 🥲
Kova basakla zor olur. Yakinimdan biliyorum.
Akrep yay
Akrep/Yay
Balık mış
Aslan balık doğru
Yengeç
Burçlara inanmoyorum