güneş oğlak, yükselen yengeç, ay balık. kişisel gezegenlerimin de hepsi oğlak, çatışma desen var✨️
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oğlak kadınları başka bi mevzu ya. Sen de çok güzelsin. Hep güzel oluyo oğlak etkililer. Ama çok gururlu, ve duygularini çok gosteremeyen bir yani da oluyor oğlak etkisinin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
güneş oğlak, yükselen yengeç, ay balık. kişisel gezegenlerimin de hepsi oğlak, çatışma desen var✨️
Oğlak kadınları başka bi mevzu ya. Sen de çok güzelsin. Hep güzel oluyo oğlak etkililer. Ama çok gururlu, ve duygularini çok gosteremeyen bir yani da oluyor oğlak etkisinin
ay çok teşekkür ederim. benim derdim ay balık... içimde fırtına kopuyor, yüzüm sadece asık/sinirli duruyor halledemiyorum hahah
Evet felaket bir konum ay balık 🥲 seni az çok anliyorum yengeç ve oğlak etkisini ben de taşıyorum.
yengeç, yengeç ve oğlak
kombinasyonum nasıl hiç bi fikrim yok.
Duygusal, romantik, tutkulu ama ay oğlak sayesinde duygularini tam gostermeyen, kontrol eden. Ay burcu iç dünyayı, düşüncelerimizi temsil ediyor
Benimki de mükemmel😀Terazi burç, akrep yükselen, ay yay, en düşük burçlar toplaşmış jfjfj
Terazi ikizler ve yayla iyi anlasir. Genelde iyi arkadaşlarım o burçlardan oluyor
Buycum başak, yükşelenim buğa ve ay buycum akrep ama üjelliklerini taşımıyoyum
E yani güzelim? ne bekliyorsun:)
Bi şey beklemiyorum volki. Astroloji konuşmak için açtım soruyu
Burcum balık iyi sevişirim romantik biriyim senin burcun benim burcumun yanında sıfır kalır.
Niye benim burcumla senin burcunu kapistirdin şimdi fksbfksnd
Bende anlamadım:D gaza gelince ben
Seni okyanusa firlatmamiz lazim bunalmissin özgür bi balık olmalısın 😅
Diyorsun..:D
Ben pek anlamadım ama benim burcum aslan
Burcum basak yukselenim aslan ay burcum terazi
Burcum akrep yükselen yay ay burcumda akrep
Sinsi, kindar baskın bir tarafın var dimi? Ama güzel, seksi bi 3 leme. Çekici birisisindir
😅👍
Ama kindar değil
Hırslı
Hmmm yakın hissettim kendimi sana
İkizler aslan koç
Akrep akrep terazi
Tutkulu, libidosu yüksek vee biraz çapkın ay teraziden dolayi :)
Burçlar ile aran iyi anlaşılan
İkizler-kova-koç