burcum Aslan yükselen balık ay Burcu Başak
diğer gezegenlerim Aslan
diğer gezegenlerim Aslan
Burcum İkizler
İKİZLER BURCU YÜKSELENİYükselen burcu İkizler olan kişiler kolay heyecanlanan, çabuk sıkılan bir yapıya sahiptir. Kolay sinirlenip, hızlı bir şekilde sakinleşen kişilerdir. Kişilikleri oldukça orijinaldir. Yani deyim yerindeyse, "Nev'i şahsına münhasır" kişilikleri vardır. Fikirleri ve düşünceleri oldukça iyidir. Bilime, mantığa, edebiyata ve sanata düşkün insanlardır. Bilgili ve konuşmasını bilen kişilerdir. İnsanlar ile konuşma ve anlaşma yetenekleri oldukça gelişmiştir, hatta bu konuda uzman olduklarını söyleyebiliriz. Yükselen burcu İkizler olan kişiler iradelerinde dengeli, amaçlarında kararlı kişilerdir. Ne kadar başarılı olabileceklerini çoğu insan göremez. Tüm bu özellikler, yükselen İkizler insanına ne yazık ki aşkta başarı getirmez. Aşk hayatları fazla dalgalıdır. Yükselen burcu İkizler olan kişilerin aşk hayatında, aynı anda birden fazla birliktelik olabilir. İş hayatında, sürekli hareketlilik arar ve meslek alanını buna göre seçer. Sıkıcı işler, yükselen İkizler'e göre değildir.
Cevap
8Cevap
Güneş: Oğlak
Yükselen: Akrep
Ay: Aslan
Alçalan: Boğa
Ulan hepside deli burç yani psikopat 😂😂
Sizce ben nasıl biriyim beni bana anlat😂
Yoo bunlarin hepsi deli bi’arastir Oglak deli inat psikopat Oglak in sinirlenince elinde elektrikli motor testere ile adam dograyabilecek bir manyak oldugunu biliyomuydun? Ben demiyorum astrolojiler diyo😊Boğa sinirlenince burnundan ates cikiyo boynuzlariyla daliyo pert ediyo adami😂 Akrep zehir zaten daha ne olsun Aslan adam parcalar fazla anlatmama gerek yok adi ustunde Aslan Kral
Ay balik mis yükselen yengec burcum terazi simdi anliyorum neden bu kadar günüm günümü tutmadigini
Valla ne olacak bu halimiz
Burcum yengeç yükselenim Kova ay burcum aslan. Haritamda ateş ve toprak grubu hakim. Birde baş ucu diyorlar ya o da Akrep miş. Baş ucu hakkında bilgin var mı?
Akrep diğeri sanırım terazi ya da oğlak falan kova da olabilir
Burcum oğlak yükselenim akrep ay burcum kova nasıl bir karakterim vae bu işlerden anlayan birisi anlatsın bakalım
Burcum aslan yükselen başak ay burcu ikizler
burcum ikizler ükselenim kova
ne yapalım
yapcak bişey yok
günes burcum oglak, yukselen yengec ve ay balık
Sadece kova burcu olduğumu biliyorum 🙄
Burcum balık yükselenim boğaydı galiba
Benim bildiğim bi akrep var yeter mi?
Allah kahretsin keşke söylemeseydim valla yeniyim 😅
Yükselen akrep 🦂
Akrep 🦂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?