Astroloji & Burçlar Burcunuza göre hangi meslek boyutuna uygunsunuz? Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Burcunuzu yazın size hangi meslekte daha başarılı olduğunuzu söyleyeyim! Burcunuza göre hangi meslek boyutuna uygunsunuz? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben yazayım mi yoksa sen mi söylersin Nil Anka ksjsjs ( İkizler) 1 4 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Eğlenceli İkizler burcuna en uygun meslek dj liktir. Bir gece kulübü veya ortamda eğlenen biri olabilirler. Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Mesleğin tam oturdu. Artık çağırırsın konsere 😁 Yorumla u inciitanesiii İkizler +1 yıl Dj yazinca benim adim çıkıyor google git yaz jsjsjs severüz teşekkür ederim ❤ Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Rica ederim 💖 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum sdfsd 1 1 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Fil hafızalı Yengeçler iyi bir öğretmen olabilirler. Aynı zamanda düzenlidirl
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Boğa hangisinde daha başarılı olur :) Şu an karar verme aşamasındayım. 1 7 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl 😊 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Boğa burçları rekabetleri nedeniyle sporcu olmalılar. İnat ve hırs Boğa burçlarında fazlaca vardır. Rekabet ve yarış tutkunları. Yorumla mütesellî Boğa +1 yıl İşte bu 🦹♂️ Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Kararını verdin sanırım 😁 Yorumla mütesellî Boğa +1 yıl Etkili oldu bu 😂 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Yolun açık olsun 🤞🤠 Yorumla mütesellî Boğa +1 yıl Teşekkürler, cümlemizin. Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 355 cevap paylaştı. Boğa azim hırs dayanıklılık gerektiren işlerde iyiyim 1 1 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Spor sana göre Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Yay burcum, söyle bakalım. 1 1 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Özgürlüklerine aşık Yaylar pilot olabilir.
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% Yengeç +1 yıl Terazi yükselen kova 1 1 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Ahenkli Teraziler modacı olur. Çünkü Terazilerin göz zevki çok iyidir. Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% Kova +1 yıl Başak için de bi yorum yapsana ☺️ 1 4 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Düzeni seviyorsun. İç mimarlık sana göre Yorumla softpowerr Kova +1 yıl Wow. Ama hayal gücümüz sınırl olur. İç mimarlık düzen işi olsa da hayal işi ayn zamanda Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Başak burcunu da öğrendik senin sayende 🤞 Yorumla softpowerr Kova +1 yıl Tanısan seversin 😅 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% Oğlak +1 yıl burcum boğa lütfen söyleyin 1 1 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Boğa burçları rekabetleri nedeniyle sporcu olmalılar. İnat ve hırs Boğa burçlarında fazlaca vardır. Rekabet ve yarış tutkunları.
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan, söyle aşkım dkjsd 1 3 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl HavaGösteriş sever Aslanlardan iyi bir ünlü olur. Yeter ki namları yürüsün! 😉 Alfia Aslan +1 yıl Ünlü olmak istemem, ceo olayım yeter kjdfjdf Esrihbaenl Yay +1 yıl Ceo da bir nevi ünlülük 🤪
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% Yay +1 yıl Oğlak. 1 3 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl İşkolik Oğlaklar çok iyi iş adamı olabilir. Yorumla guapomorena Yay +1 yıl Oldu bile :) Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Süper 😉 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 498 cevap paylaştı. Aslan 1 3 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl HavaGösteriş sever. Aslanlardan iyi bir ünlü olur. Yeter ki namları yürüsün Yorumla Yamaal Aslan +1 yıl Teşekürler tam benim tarzım 😇😇😅😅 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Rica ederim Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% İkizler +1 yıl Yengeç 1 2 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Fil hafızalı Yengeçler iyi bir öğretmen olabilirler. Aynı zamanda düzenlidir Yorumla saskinomayra İkizler +1 yıl Düzenli olduğumu keşke kocam da düşünse 😄Avukatım, bi dönem hukuk dersleri vermiştim Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Boğa :) 1 3 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Boğa burçları rekabetleri nedeniyle sporcu olmalılar. İnat ve hırs Boğa burçlarında fazlaca vardır. Rekabet ve yarış tutkunları. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa +1 yıl İnat ve hırs :D yesss Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl 😃 Yorumla
Kaanc080 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% İkizler +1 yıl Terazi 1 1 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Ahenkli Teraziler modacı olur. Çünkü Terazilerin göz zevki çok iyidir. Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Oğlak. 1 2 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl İşkolik Oğlaklar çok iyi iş adamı olabilir. Yorumla Wayne_Jenkins Oğlak +1 yıl Daha daha ne var Yorumla
___lєчdím___ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 78% Terazi +1 yıl Terazi 1 1 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Ahenkli Teraziler modacı olur. Çünkü Terazilerin göz zevki çok iyidir. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan 1 1 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl HavaGösteriş sever. Aslanlardan iyi bir ünlü olur. Yeter ki namları yürüsün. Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Yengeç +1 yıl Yengeç burcu 1 5 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Fil hafızalı Yengeçler iyi bir öğretmen olabilirler. Aynı zamanda düzenlidir Yorumla BağımsızBiri Yengeç +1 yıl Düzensizim ucuvuvu Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Burcuna göre davran ve düzenli ol 🫢😁 Yorumla BağımsızBiri Yengeç +1 yıl Yok ben dağınığım 🤣🤣 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl 🫣😉 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Oğlak +1 yıl Oğlak 1 10 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl İşkolik Oğlaklar çok iyi iş adamı olabilir. Yorumla SülfürükAsit Oğlak +1 yıl Ama hangi alanda? Manukyan da iş kadını olarak geçiyordu mesela Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Ceo ol bir reklam ajansında Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Manukyan iş kadınıysa ben de pilot Yorumla SülfürükAsit Oğlak +1 yıl Reklam sektörü diyosun yani. Ne yapayım dükkanda malları satıp hemen reklam ajansına mı çevireyim Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl 😁hemen yola koyul Yorumla SülfürükAsit Oğlak +1 yıl Kolay değil o kadar malzemeyi elden çıkarmak elektrik malzemeleri Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Yavaştan başla o zaman 😁 Yorumla SülfürükAsit Oğlak +1 yıl Yok ya ben kendi işime devam edeyim. Herkes bildiği işi yapsın Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Peki Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrepp 1 1 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Çok yönlü zeka denilince akla ilk Akrepler gelir. Akrep burçları cerrah olmalılar. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Başak burcu 1 1 Yorumla Esrihbaenl Yay +1 yıl Düzeni sevdiğiniz için mimarlık sizin mesleğiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben yazayım mi yoksa sen mi söylersin Nil Anka ksjsjs ( İkizler)
Eğlenceli İkizler burcuna en uygun meslek dj liktir. Bir gece kulübü veya ortamda eğlenen biri olabilirler.
Mesleğin tam oturdu. Artık çağırırsın konsere 😁
Dj yazinca benim adim çıkıyor google git yaz jsjsjs severüz teşekkür ederim ❤
Rica ederim 💖
Yengeç burcuyum sdfsd
Fil hafızalı Yengeçler iyi bir öğretmen olabilirler. Aynı zamanda düzenlidirl
Boğa hangisinde daha başarılı olur :) Şu an karar verme aşamasındayım.
😊
Boğa burçları rekabetleri nedeniyle sporcu olmalılar. İnat ve hırs Boğa burçlarında fazlaca vardır. Rekabet ve yarış tutkunları.
İşte bu 🦹♂️
Kararını verdin sanırım 😁
Etkili oldu bu 😂
Yolun açık olsun 🤞🤠
Teşekkürler, cümlemizin.
Boğa azim hırs dayanıklılık gerektiren işlerde iyiyim
Spor sana göre
Yay burcum, söyle bakalım.
Özgürlüklerine aşık Yaylar pilot olabilir.
Terazi yükselen kova
Ahenkli Teraziler modacı olur. Çünkü Terazilerin göz zevki çok iyidir.
Başak için de bi yorum yapsana ☺️
Düzeni seviyorsun. İç mimarlık sana göre
Wow. Ama hayal gücümüz sınırl olur. İç mimarlık düzen işi olsa da hayal işi ayn zamanda
Başak burcunu da öğrendik senin sayende 🤞
Tanısan seversin 😅
burcum boğa lütfen söyleyin
Boğa burçları rekabetleri nedeniyle sporcu olmalılar. İnat ve hırs Boğa burçlarında fazlaca vardır. Rekabet ve yarış tutkunları.
Aslan, söyle aşkım dkjsd
HavaGösteriş sever Aslanlardan iyi bir ünlü olur. Yeter ki namları yürüsün! 😉
Ünlü olmak istemem, ceo olayım yeter kjdfjdf
Ceo da bir nevi ünlülük 🤪
Oğlak.
İşkolik Oğlaklar çok iyi iş adamı olabilir.
Oldu bile :)
Süper 😉
Aslan
HavaGösteriş sever. Aslanlardan iyi bir ünlü olur. Yeter ki namları yürüsün
Teşekürler tam benim tarzım 😇😇😅😅
Rica ederim
Yengeç
Fil hafızalı Yengeçler iyi bir öğretmen olabilirler. Aynı zamanda düzenlidir
Düzenli olduğumu keşke kocam da düşünse 😄
Avukatım, bi dönem hukuk dersleri vermiştim
Boğa :)
İnat ve hırs :D yesss
😃
Terazi
Oğlak.
Daha daha ne var
Terazi
Aslan
HavaGösteriş sever. Aslanlardan iyi bir ünlü olur. Yeter ki namları yürüsün.
Yengeç burcu
Fil hafızalı Yengeçler iyi bir öğretmen olabilirler. Aynı zamanda düzenlidir
Düzensizim ucuvuvu
Burcuna göre davran ve düzenli ol 🫢😁
Yok ben dağınığım 🤣🤣
🫣😉
Oğlak
Ama hangi alanda? Manukyan da iş kadını olarak geçiyordu mesela
Ceo ol bir reklam ajansında
Manukyan iş kadınıysa ben de pilot
Reklam sektörü diyosun yani. Ne yapayım dükkanda malları satıp hemen reklam ajansına mı çevireyim
😁hemen yola koyul
Kolay değil o kadar malzemeyi elden çıkarmak elektrik malzemeleri
Yavaştan başla o zaman 😁
Yok ya ben kendi işime devam edeyim. Herkes bildiği işi yapsın
Peki
Akrepp
Çok yönlü zeka denilince akla ilk Akrepler gelir. Akrep burçları cerrah olmalılar.
Başak burcu
Düzeni sevdiğiniz için mimarlık sizin mesleğiniz
Oglak..