EQ yeni bir terim, duygusal zekayı ifade ediyor. Empati yeteneği, hayal gücü vb olaylar bu terimin faktörlerini oluşturuyor. Son araştırmalar bir insanda duygusal zeka yani EQ seviyesi ne kadar yüksekse o derece IQ sünün arttıgını söylüyor. Çünkü IQ yü yöneten şey aslında EQ müş yani duygusal zekası. IQ testlerinde en yüksek puanları genellikle balıklar alıyormuş. Burçlar bilimsel değil diyorlar ama alakası yok sadece araştırılmamış bir konu. 12 burç içerisinde en hayalci ve empati yeteneği en yüksek olan burç balıkmış. Sadece insanlar onları anlayamadıkları için yaftalamayı seviyorlar. Einstein mesela bir balık erkeğidir. Sadece duygusal oldukları için erkek gibi görünmezler kadınlara fakat yükselen burç ile karıştıgında diğer burcun karakterini de yansıtıp ortaya bambaşka karakterde bir insan da çıkabilir fakat bu durum balıktaki hayalciliği, empatiyi değiştirmez. Balıklar 3 boyutlu dünyalarından dolayı beyinde parçaları birleştirmeyi çok iyi becerirmiş. Balıkların empati yetenekleri tüm burçlardan daha fazla ve 12 burç arasında en merhametli burç olarak biliniyor. Bilimsel kısmı sadece araştırılmamış bir konu sadece. Hakkıyla araştırılsa tuttugunu zaten kanıtlayacaklar hurafe falan değil yani. Öyleyse IQ leri yüksek olanlar niye balık burcundan çıkıyor? Adamlar erkek çocuk olabilmesi için bile belli günlerini takip ediyor bu olayın ve tutuyormuş. Çok kapsamlı bir konu bu bu astroloji gerçekten. ben de sonradan ilgi duymaya başladım.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
burç ile ilgisi yok bunun
senin yükselenin neydi yengeç bey?
Bir tane çocukluk arkadaşım vardı yengeç burcuydu ama çok dominant bir tipti onun neden öyle oldugunu anlamaya çalışıyorum. her bka kavga çıkarıyordu ve merhametsizdi. yengeçleri pek tanımadım ama 2 tanıdıgım yengeçin karakterleri birbirinden farklıydı kavgacı olsalar bile birinde dominanlık yok diğerinde vardı üstelik kinci merhametsiz bir tipti. heralde bu kinci, merhametsiz ve dominant olanın yükseleni de yengeç olma ihtimali var gibi geliyor ama tam bilemiyorum. sen ne düşünüyosun?
Balık burçları hissiyat olarak çok iyiler 6. His denilen şey eşittir balık burcu.. ama ıq gelirsek asla balık burcu değildir..
işte sen öyle zannediyorsun kendine göre yorumladıgın için. o adamları anlayabilmen için senin de onların dünyalarını anlayabilmen gerekiyor öncesinde. adamlarda hissiyat kuvvetli, empati ve hayal gücü çok yüksek. Zaten bilimsel olarak EQ düzeyleri yüksek olan insanların IQ sü otomatik yükseliyor. IQ tek başına hiçbir şey ifade etmez. onu yöneten şey EQ dür yani duygusal zekadır. Sadece bakarak anlaman mümkün değil bunu. Einstein bir balıktı ve adam hiçbir şey bulmasaydı sıradan bir insan olarak bilinecekti ama kendini kanıtladı. adamın hayal dünyasını kimse anlayamazdı ortaya bir şey çıkaramasaydı. yani öyle senin kesinlikle IQ yüksek değil balıkta demen pek bir şey ifade etmiyor. Vakti geldiği zaman öyle bir ortaya koyar ki IQ yü aklın şaşar apışır kalırsın.
Tamam en çok balık okkey.
Ee işine gelmiyor ama
büyücüler çogunlukla bu burçtan çıkarmış acaba o yüzden mi : )) yani hissiyat meselesi 6. his olayı felan
Hissiyatla zekanın hiç bir ilişkisi yoktur. Benim sevgilimin de hissiyatı yüksekti mesela ama aptalın da önde gideniydi..
Ooo balıktı demek. peki yükselen burcu neydi?
Yükseleni de balıktı. Bak işte balık oğlu balık olmasına rağmen beyni bir işe yaramiyordu
heh işte oradan kaybetmiş o. Yükselen akrep veya oğlak falan olsaydı tam olarak kullanırdı zekasını ve potansiyelini
Çokta kasma yaa
veya koç yükselenli falan olsaydı
Kasmıyorum sadece merak benimkisi. Sen ne burcusun ve yükselenin ne merak ettim?
Yay.. yükselen akrep
Benim de yükselen akrep
yaylar hiç yaramaz çok patavatsız ve eften püften şeylere çok bağırıyorlar bir kaç kişiyi tanıdım öyleler. laf söylenmeye gelmiyorlar. kılıçtaroğlu da yaymış anlatmaya gerek yok sadasfasf
araştırma, muhakeme yetenekleri hiç yok. odun gibisiniz resmen
Boğalar hakkında ne düşünüyorsun?
Sinirliler ama mantıklı insanlar. yaylar gibi boş patavatsız konuşmazlar. boğaların sezgileri orta şeker ne çok iyi ne çok kötü biraz sanki bencillikleri var gibi. ama anlayışlı olabiliyorlar 2 tane boğa tanıdım öyleydiler bi kaç tane daha tanısam tam çözecem. Boğaların Empati yetenekleri de biraz var gibi sanki ama bencilce hareketleri daha çok baskın gibi duruyorlar. Zeka kavrama muhakeme yetenekleri bakımından çogu burca göre daha iyi.
Son 1 aydır burçlara kafayı takmış durumdayım daha önce hiç alakam olmamıştı meğersem çok geç kalmışım bu konulara sarmaya
bir tane çocukluk arkadaşım vardı yengeç burcuydu ama çok dominant bir tipti onun neden öyle oldugunu anlamaya çalışıyorum. her bka kavga çıkarıyordu yengeçleri pek tanımadım ama 2 tanesinin karakterleri birbirinden farklıydı kavgacı olsalar bile birinde dominanlık yok diğerinde vardı üstelik kinci bir tipti. heralde bu kinci ve dominant olanın yükseleni de yengeç olma ihtimali var ama tam bilemiyorum.
İnsan beyni ve zihniyle ilgileniyorum sende ilgilenirmisin?
evet ilgileniyom
Harika. Senle beraber fikir alışverişi, bilgi alışverişi yapalım mı?
Evet ne diyorsun?
yarın konuşuruz uykum var. mesaj at bana
Balık kadını olarak bunu beğendim.
Balığım evet
Yükselenin ne?
Kova
kocanın da özelliklerinden aldın demek
kova** diycektim