Ya ortamda eğer ikizler burcu varsa varya üff üff saatlerce konuşabilirim...😂

#inci💗
Ya ortamda eğer ikizler burcu varsa varya üff üff saatlerce konuşabilirim...😂

#inci💗
Evet inanmıyorum çünkü saçma sapan şeyler hele buradaki sorular beni iyice soğuttu desem yeri var yok ikizler burcu ile çıksam kokerecci olur muyum gibi mesela :d
Jsjsjsjs😂😂
Burç muhabbeti sarar ama bir uere kadar. Özellikle bunu meslek haline getirmiş insanlarla dalga geçerim. Benim olmayan bir burcu söyleyerek özelliklerini sorarım ve hepsi bende var derim en sonunda da benim burcum o değil diyerek manipüle edebilirim. Mesele sohbet değil bunu kafaya ciddi anlamda takmış insanlara tedavi öneririm.
Benim gibi burç muhabbetlerinden uyanmayan biri için sıkıcı oluyor 😂 bana göre burç muhabbeti
+Burcun ne?
-Başak. Senin?
+X burcu.
-Tamam
Bu yani 😄
Devami gelir ya başaklar titiz diyorlar sen de öyle misin? Hobbaaaaa bitmez o muhabbet bitirmem ben😂
Bu şekilde ilerler evet ama benim burç bilgisi bu kadar 😄
Karşındaki ancak şöyle misin böylemisin sende he he bu kadar 😂
Aynen muhabbet tam olarak böyle 😂
Ben de bir ikizlerim ve biraz hakkımız yeniyor bu burç olaylarında 😄 Burçlardan konuşmaya bayılıyorum diyemem ama astroloji ile ilgili yeni bilgiler paylaşmasını severim, aksi durumda klasik yorumlar pek ilgimi çekmiyor.
Benim tek ilgim burç ilerlemiyorum kaptıririm kendimi yoksa 😂
Aa güzel ama ilerle bence ne olacak, ilgin varsa çok keyifli olacaktır 😄
Cevap
36Cevap
Aynen yaaa ufff tuturuyolar aa bu burc boyle söyle ben meraktan bakarim soylerim inaniyormusun dersen. Hayir sdfsd
Ikizler mi djjdjsjs kizim ikizleri ikizlerden baska kimse anlayamaz aslan istisna jdjsj
Sohbeti guzel ama😂ay siyaset konuşurlar kalp kırarlar biz burclardan bahsediyoruz vebali gibi bakarlar jsjs
Aslan jsjsjs
Inci anlamadim yaa hsjsj valla ben geç anlarım biraz 🤣🤣
Burç konusu açılınca uyuz uyuz bakan tipler, siyaset konuşunca birbirini kırıyorlar... Burç zararsiz makara işte
Sen geç anlamıyorsun💋
Bencede dediklerin doğruu katılıyorum konuşurum öylesine keyifine jdjdj
Borç diye okuyan ben 🤦🏻♂️ hayır beni sıkmıyor çünkü burç muhabbeti yapmam
Kendi sorumu ben de oyle okudum borç ile ilgili soru sormadim ki diyorum jsjs
Çünkü senin de borcun var 😏🤣
Çok şükür yok 😂
İyi aman olmasın 🙂
Seni tanıdım ben... profil fotondan şimdi
Hee 🤦🏻♂️
Hı hı
Yani karşıdaki ikizler ise o masayı direkt terk ederim.
Aşk olsun😂vala ben oyle değilim be jsjs
Şöyle konuşmamız olur o zaman burçlar konusu açıldığında 😄
Ama benim. gülesim geliyor jsjsj ben ciddi ciddi zor tartışırım burç bu ya ne gerek var 😂😂
Hatta masadan şu şekilde uzaklaşabilirim 😄
Tüm özelliklerini taşıyorsan tehlike büyük 😄
Emin ol daha fazlası 😂
O zaman iyi günler 😄
O masaya 10 km yaklaşmamak lazım 😄
Bahsederse sıkıcı gelmez de konuyu uzatıp da sırf o yüzden mesafeli davranmalara falan kalkarsa ay sen boğa mıydın 🙄🙄 bakışları atıp durursa o saatten sonra kendisini görmezden çok güzel gelirim 😂
Erkekler kendi aralarında burç muhabbeti yaparsa adları geye çıkabilir.
Erkekler yapmasin 😂
Kahvede yükselenini söyleyen arkadaşa ekibin attığı bakış
https://youtu.be/-v02CGlheFc?si=6dGRaKAxbCIa5Y1_
Burçlara inanırım ve konusu açıldığında sıkılmam ön yargılı davranmam arkadaş ilişkilerinde ama sevgililik konusunda ön yargılı olduğum burçlar var.
Ya bazen çok sıkıyor aman bu ne sürekli burç burç.. sonra biriyle muhabbet bir bakmışsın burç muhabbeti açmışım 🫣
Çoğunlukla. Özellike astrologların felaket tellallıgı yapmasından sıkıldım. Astroloji bilim degil, ama sorsan yok bu burç çok şanssız olcak yok bu burçlar evlencek.. Kendilerini nasıl görüyorlarsa artık.
Acayip sıkar. Bir de öve öve anlatırlar " e şimdi ben aslan burcu olduğum için gururlu bir yapım var" bir bitmediniz aaama.
Hayatın merkezin de tek muhabbet buysa sıkar
Ben anlamam burçlardan. Sadece koç olduğumu biliyorum.
Sıkmıyor sıkacak kadar ilgilenmiyor ya da üstüne düşmüyorum diyelim
Bazen her şeyin bir sınırı var nede olsa hep burç konuşacak deiliz ya
Evet, sıkıyor. Burçlara inanmadığım için üzerine sohbet etmeyi de keyifli bulmuyorum.
Uzun süreli ve sık yapılıp, her durumun burçlara bağlanmasından rahatsızlık duyuyorum.
Burca ilgili olan sürekli araştıran insana işsiz gözüyle bakıyorum
Sıkılmıyorum burcumun iyi ve kötü taraflarını seviyorum, yok öyle değildi diye isyan çıkartmam
inanmıyorum okumaya değer vermediğim bir konu.
Sevgilim ikizler burcu ve o kadar zor ki ama çok eğlenceli aynı zamanda çok kavgalı bir ilişkimiz var
canım bir muhabbet
Deme öyle 🙄
bende yengeç olarak koç burcu kadınına hastayım
Evet, çok sıkılıyorum. Başak burcu olduğumu öğrendiklerinde onlar da benden sıkılıyor 😂
Koç burcuyum ama en yakın arkadaşlarım genelde ikizler burcu 😂
Hiç yapmadım ki bilemeyecem hee semtten arkadaşlarla yapayım desem adımı çıkarırlar 😂
Aşırı sıkılıyorum burç muhabbetlerinden gerçekliği olduğunu da düşünmüyorum. Hadi bazıları arada muhabbetine konuşuyor da bazıları gerçekten tamamen burçlara göre insan seçimi falan yapıyor.
Onlari koy çuvala salla salla vur duvara... burcuna göre adam secmek ne alaka... ırk ayrımı bu😂
Sıkmıyordu ama artık sıkmaya başladı djjfjd
B*kunu çıkarmadığı sürece sıkmaz
Hayır kesinlik le sıkmaz
Sıkmaz eğlenceli oluyor 😂
maalesef sıkıyor inanmıyorum
Hoşuma gider, ayrıca boğayım,
evet çok saçma geliyor
Severim burç muhabbetini.
Yanlız değilsin 🤣
Dünyadaki en boş muhabbet.
Beni sıkmaz, severim ve konuşurum
hiç sevmiyorum millet kafayı yemiş
İleriye gitmediği ve uzatılmadığı sürece sıkılmam
Hiç sıkmıyor. Komik geliyor bazen.. 🤭
Bu muhabbetin cahili cühelasıyım.
Herkesle yapmam 😅
Burç dedinmi üstüne kusarım :)
🤲 açtım avucumu kus annem ksjs
İkizler değilsen kusmam anne
Ikizlerim😂ya bi git muhabbete bak jsjss
Kustum gitti o zaman 😊
Burçların yorumlarına göre karakterlerimiz olduğuna inanmıyorum ama eğlenceli burç vineları çok komik
hayırrr cok hosuma gıdıyor
Burçlar hakkında çok fikrim yok
Evet dünyanın en saçma şeyi olabilir ya
Evett
Evet pek sevmiyorum
Hayır ilgim var
Burçlara inanmıyorum
Evet kısa tutarım 😃
Bazen evet
Bazen😁♥️💋
Sıkıyor ama az çok konuşacak bilgim var😀
Abartmamak şartı ile gayet güzel oluyor..
yok sıkmaz
Az çok.
Hayir
Evet
Yooo severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?