- Astroloji & Burçlar konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyet , detaycı bir zeka , yüksek libido, hislerin yüksekliği, on sezgileri kuvvetli , ani çıkışlar yapması tutuklu aşkın temsilcisi, merhamet ve vicdanlı olması , yapılan iyiliğinde kötülüğünde fazlasıyla hakkını vermesi, iç dünyasında yaşayan gizemli bir burç
01 Yorumla
Akrep+1 yılAllah razı olsun ilk defa akrepler hakkında iyi bisey söyleyene denk geldim...
En İyi Cevaplar
+1 yılAkrep kadını; ateşli, arzulu ve doyumsuz olur. İyiliği ve kötülüğü unutmazlar. İnatçı ve kıskançtır. Kırmızı ve mor renki çok severler. İyi niyetlidir. Tutku ile aşk yaşar. Ancak aldatılırsa ya da kötülüğü dokunursa affetmez intikam alır ve akrep gibi sokar.
00 Yorumla
Şehvetli kadınlardır, açık ve dekolte giyinmeyi severler, insanları etkilemek ve peşlerinden koşturmak hobileridir, kendilerini zor kadın gibi göstermeye çalışırlar ama etkilemek çok kolaydır 😂
02 Yorumla
+1 yılAbooooo harbiden mi 😅
18 Yorumla
Kova+1 yılEn sevdiğim burç ha 😅
Kova+1 yılÇünkü suprizlerle dolu hep uğraştırıyor adamı 😂
Kova+1 yılAh ah bak bilmiyorum ben😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılcinsellik geliyor sadece uzak durulmalı sdfsd
11 Yorumla
Akrep+1 yılYa hyr ben akrep Burcuyum ama cinselik konularını kapst8yorum
+1 yılHiç bir şey baş belası oluyorlar genelde sütten ağzı yananlar anlar.
124 Yorumla
Kova+1 yılAkrep burcu olarak tek sen burada olabilirsin ama soru genel olarak akrep burçlarını kapsadığı için genel olarak başbelası oluyorlar dedim ne yani öveyim mi şöyle iyidir böyle harikadır diye
Kova+1 yılEgonu sevsinler takıntı ve kinci yönlerinden baş belası olduklarını söylemekte gerçeklerdir.
O zaman bak övme cümlesi kurayım senin için
Off fenasın başa belasın oldu mu 🤪
Kova+1 yılÖv tabii ki demedin mi?
Kova+1 yılYa ya ne demezsin yorum yapanlar çok güzel övmüşler baksana hepsi bel altına çekmeye çalışarak övmeye çalışmış akrep burcu sadece ondan ibaretmiş gibi peh
Kova+1 yılBen dişil enerjisi yüksek olan değil zekasını ön planda olanların davranışları çeker hemen taş devrinden kalma cümlelerle sopayı başına vurup saçından mağarama çekecek kadar basitleşmedim neden bir kadına öyle yaklaşayım ki
Olumlu olumsuz her yönle bakarım gereksiz övmeye de haksız sövmeyede gerek yok
Kova+1 yılEee öyle olmak lazım sevgilim değilsin sevdiğim değilsin neden seni sevgiliye sarf edilen cümlelerle etkilemeye veya tahrik etmeye çalışayım ki.
Sonuçta bir amacım da yok akrep burcusun diye şımartma derecesine getirip sevgili olmak gibi bir yarışın da içinde değiliz. Kırıcı olmayan kendimce deneyimsel yorumumu yaptım
Kova+1 yılDemekki seni yanlış anlamışlar öyle görüyorlar başka kızlar gibi yazanların çoğu
Benim için akrep burcu olan ve bir çok erkeğin karşılaşmak istediği o burçtan bir kadınsın sadece sonuçta cinsellik akrep burcuna özel bir şey değil ki o gözle bakayım maalesef ki böyle bir kanı oluşmuş bunun dışına çıkamıyorsunuz hemen akla bu geliyor o yüzden sevmesende sanki o konuları çok isteyen gibi görülüyorsun
Kova+1 yılO zaman sana tavsiye seni öyle görenlerle zaman kaybetme çünkü eğlenceli bile olsa işin sonunda o noktaya çekenler kırıcıda olacaklardır.
Kova+1 yılEee dedim ya akrbin adı çıkmış dokuza inmez sekize.
Benim gibi sohbeti hemen hemen her konuda mantıklı seviyede tutacak olanlara denk gelmen elbette kolay olmayacaktır akrep olduğun için.
Sohbet edersen böyle bir zorunluluğun yok akrebim demene gerek yok yaşın kaç derlerse yaşını dersin biter burcun ne derlerse burçlara inanmıyorum banane de geç kapansın konu akrebim dersen hemn cinsellik akıllarına gelir
Gerçi kız olunca akrebi bırak bir çok erkek abazan moduna olduğu için akrep burcu olunca sanki ahanda oda istiyor gibi daha cesur oluyorlar yoksa burçla alakası yok
Kova+1 yılSöylemek istediğin bir şey var mı?
Seninle yorum altı sohbet Güzel ama gereksiz sinirimi bozuyor şu diğerlerinin ısrarca sevmediğin konular hakkında inatla iletişim kurmaya çalışmaları o yüzden kaçayım ben
Kova+1 yılTamam kendine iyi bak lütfen belki başka sorularda denk gelirsek görüşürüz hoşçakal
+1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu kadın geliyor Akrep deyince. Seviyorum Akrep. Kadınını. Zehirlemeseler bir de 🤪
00 YorumlaKıskanç, şüpheci ve pekte cesur olmayan bı tip
01 Yorumla
+1 yılEskiden hoşlandığım bir çocuk aklıma geliyor onun burcu akrepti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkrep burcu tam bir baş belası 😀😀😀 hiç yaklaşmıyor bana pas vermiyor halbu ki en çok ben yakınlaştım mesaj attım lanet olsun 😀😀
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılakrep burçları böyledir. sevginizi söyleseniz bile ilgi duymaz😀😀
Cevap sahibi+1 yılakrep burcuna sahip insanların kalbi yoktur kulakları ve kalpleri sagıdır , duymak istemezler.
Cevap sahibi+1 yılYa bırak akrep burcu yüzünden bu gece uyuyamadım ne olurdu şimdi burada olsayfı birlikte uyusaydım onunla
Cevap sahibi+1 yıl😂ahjajsjs akrep burcunu olanlar şrfffzdir😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılkalpleri yok birkere
- Astroloji & Burçlar konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılAslan burcuna benziyor çoğu özelliği sadece bunu biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılHırslı güvenilir kaliteli kişi 😎😄ben akrep burcuyum
10 Yorumla
+1 yıl🦂 akrepleer toplansin bakem
01 Yorumla
+1 yılGenelde akrepler Seksi çok sever yanılıyor muyum?
01 Yorumla
+1 yılSinsilikten başka bir şey gelmiyor.
01 YorumlaBaş belası direkt topuklamak lazım QWE
01 Yorumla
+1 yılKudurmusluk hshd
02 Yorumla
Balık+1 yılO zaten belli bir şey hahaa
Enerji, zeki, egolu bunlar doğru mu
00 Yorumla
+1 yılbende akrebım akrebe yanlıs yapılmaz
00 Yorumla
+1 yılmanipüle odaklı ilişki
00 Yorumla
+1 yılSadece tutku geliyor.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gölge yanım ay burcum
00 Yorumla
+1 yılBende akrep burcuyum acaba ne geliyor akıllarına
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık ve libido
00 YorumlaBen ve mükemmelliğimmmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltutku geliyor bir de sevdim mi daha birakmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılİnatçı hırslı sahip olma duygusu ağır basan ateşli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim gibi dimdik birileri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam oldugumuz
00 Yorumlaen istekli burc geliyor
04 Yorumla
+1 yılBurçlara inanmam
01 Yorumlakıskançlık hırs birazda libido
058 Yorumla
+1 yılCinselliğe düşkün
04 Yorumla
Aslan+1 yılÖyle biliyorum
Aslan+1 yılBilmiyorum detayını. Gördüklerimi söylüyorum
Libido
01 YorumlaLibido.
10 Yorumla
+1 yılLibido tutku akrebim
00 Yorumla
+1 yılsinsilik
00 YorumlaAblam
00 YorumlaZeki olmaları
00 YorumlaAteşli olması
00 Yorumla
+1 yılAkrep geliyor 😃
00 Yorumla
+1 yılakrep olarak fenalık
00 YorumlaSinsilik
00 Yorumla
+1 yılSeks yapma ihtimalin
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yıltutku
00 Yorumla
+1 yılAkrep kadını çok şrite esiyor beni
00 YorumlaArzular şelale.
00 Yorumla
+1 yılUyku
00 YorumlaKardeşim 😈
02 Yorumla
+1 yılAkrep
10 YorumlaSinsilik
00 Yorumla
Detaylı bilgi