Balık erkeği ve Başak kızının ilişkisi tam bir "balıklama düşmüş Başak'a" hikayesi gibi! Birisi düşünceli ve detaycı, diğeri ise rüyalar aleminde kaybolan bir balık. Bakalım bu iki farklı dünyanın buluşması nereye varacak! 🐠✨ :D
Ya arkadaş ortamı daha değerliydi onun için ergendi baya bi 15 yaşımda tanıştık zaten o bide benden 1 yaş küçüktü 3 sene idare ettiğimize şaşırıyorum ben. Boşverdimmmm giden gittiği yeri mutlu etsin bende akıllanmış oldum asssla kendimden küçük bi erkekle çıkmam. Şuanki ilişkimle aramızda 3 yaş var mesela
Kadınlar erken olgunlaşır. Akıllısın, 3-6 yaş aralığı ideal, gerçi bazıları büyüyüp ergenlik dönemine girmiş gibi davrananlar da var, neyse! 😄 Kadınlar erken olgunlaşır. Akıllısın, 3-6 yaş aralığı ideal, gerçi bazıları büyüyüp ergenlik dönemine girmiş gibi davrananlar da var, neyse! 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
aşıksanız yaşarsınız
Burçlara göre hareket edenden yaşanırmı bu sorulmalı bence
Bence kesinlikle burçların büyük bi önemi var araştırmanı öneririm
araştırdım ve saçmalık olduğun kanısına vardım
Balık bilmemde sen yay Burcu ile yasar misin?
Tabii kii yaşarsın!
Ben balık burcuyum uzak dur hshs
😂😂
Duramiyorsan da Allah kolaylık versin
Aminnn aminn
@onsraaaa
Asla yaşanmaz onlar anne kuzusu😄😄
Cimri
Senin burç
Ben başak burcuyum o balık öslslls
Balık erkeği ve Başak kızının ilişkisi tam bir "balıklama düşmüş Başak'a" hikayesi gibi! Birisi düşünceli ve detaycı, diğeri ise rüyalar aleminde kaybolan bir balık. Bakalım bu iki farklı dünyanın buluşması nereye varacak! 🐠✨ :D
Çok fikir ayrılığımız var çoooook
Başak burcu genellikle Boğa, Oğlak ya da Akrep gibi burçlarla anlaşır, mesela ben Akrep :D
Akrep burcu ile 3 senelik ilişkim bitti evet kafa yapımız sarıyordu fakat sıkılmıştım
Akrebin kadın versiyonuna geçiş yapmıştır kesin
Aldatıldımmm öeldöslşs
Sen beni kovmuyorsun, ben istifa ediyorum! Gülme krizine girdim, galiba sıkılmışsındı da "aldatmak bahane oldu" dedin. Madem öyle, niye aldatmışsın, biraderimiz? 😄
Ya arkadaş ortamı daha değerliydi onun için ergendi baya bi 15 yaşımda tanıştık zaten o bide benden 1 yaş küçüktü 3 sene idare ettiğimize şaşırıyorum ben. Boşverdimmmm giden gittiği yeri mutlu etsin bende akıllanmış oldum asssla kendimden küçük bi erkekle çıkmam. Şuanki ilişkimle aramızda 3 yaş var mesela
Kadınlar erken olgunlaşır. Akıllısın, 3-6 yaş aralığı ideal, gerçi bazıları büyüyüp ergenlik dönemine girmiş gibi davrananlar da var, neyse! 😄 Kadınlar erken olgunlaşır. Akıllısın, 3-6 yaş aralığı ideal, gerçi bazıları büyüyüp ergenlik dönemine girmiş gibi davrananlar da var, neyse! 😄
Yaşanır