Astroloji & Burçlar Evet balık burcu sorularınızı yanıtlıyor? Balık-Burcu-bir-adam Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Balık burcu erkeğine merak ettiğiniz herhangi bir soruyu sorabilirsiniz. Yanıtlarım Güncellemeler+1 yıl Şuna bir açıklık getirelim. Her balık burcu duygusal, alıngan ya da merhametli değildir... Güncellemeler+1 yıl Yeah Evet balık burcu sorularınızı yanıtlıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% Boğa +1 yıl Balık burcunun tavası mı güzel oluyor yoksa ızgarası mı 🤣 2 1 Yorumla Balık-Burcu-bir-adam Balık +1 yıl Hangisini ağzına kolayca alabiliyorsan o şekilde güzel olabilir.:) Yorumla
Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% Balık +1 yıl Ben de balık burcuyum.. Çektiğimizi bi sen bi ben bi de Allah bilir 1 6 Yorumla Balık-Burcu-bir-adam Balık +1 yıl Ne çektin? allah cektirmesin.. Yorumla Kimoluyorsunuz Balık +1 yıl Her şeye üzülürüm ki zaten. Pık deseler kalbim çıtlar. Ne yapayım 🙁☹️ Yorumla Balık-Burcu-bir-adam Balık +1 yıl Canım Benim üzülme Yorumla Kimoluyorsunuz Balık +1 yıl Tamam 🥺 Yorumla Balık-Burcu-bir-adam Balık +1 yıl Tipe bak yerim Yorumla Sivaslıııış Balık +1 yıl Of aynı ben ya🥲 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% Balık +1 yıl Hangi özelliklere sahipsin? 1 1 Yorumla Balık-Burcu-bir-adam Balık +1 yıl Romantizm.. sezgiler.. empati.. büyüleyici inandırma kabiliyeti..Flörtöz. Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% Terazi +1 yıl Alıngan misin 1 3 Yorumla Balık-Burcu-bir-adam Balık +1 yıl Alıngan değilim. Ama başka balık burcuna mahsup kişiler alıngan olabilir. Bu kişinin yaşantısı.. hayatı ile de alakalı bir durum olabilir. Yorumla whsinemm Terazi +1 yıl Bende balığım ve diğer balık burcu tanidiklarimda alınganlık varr bayaaa Yorumla Balık-Burcu-bir-adam Balık +1 yıl Her balık burcu aynı değil demek ki.:) Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% Yay +1 yıl Niye duygusalsiniz 1 1 Yorumla Balık-Burcu-bir-adam Balık +1 yıl Duygusal biri değilim. Ama birçok kişi duygusal olabilir buda onun kadınlık hormonu daha çok olduğu içindir. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl fanus mu akvaryum mu 1 1 Yorumla Balık-Burcu-bir-adam Balık +1 yıl Okyanus Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Balık burcunu hiççç sevmem 0 4 Yorumla Sivaslıııış Balık +1 yıl Niye ki🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sivaslıııış doğru düzgün özelliğimiz yok Yorumla Sivaslıııış Balık +1 yıl Sende mi balıksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sivaslıııış evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Balık burcunun tavası mı güzel oluyor yoksa ızgarası mı 🤣
Hangisini ağzına kolayca alabiliyorsan o şekilde güzel olabilir.:)
Ben de balık burcuyum.. Çektiğimizi bi sen bi ben bi de Allah bilir
Ne çektin? allah cektirmesin..
Her şeye üzülürüm ki zaten. Pık deseler kalbim çıtlar. Ne yapayım 🙁☹️
Canım Benim üzülme
Tamam 🥺
Tipe bak yerim
Of aynı ben ya🥲
Hangi özelliklere sahipsin?
Romantizm.. sezgiler.. empati.. büyüleyici inandırma kabiliyeti..
Flörtöz.
Alıngan misin
Alıngan değilim. Ama başka balık burcuna mahsup kişiler alıngan olabilir. Bu kişinin yaşantısı.. hayatı ile de alakalı bir durum olabilir.
Bende balığım ve diğer balık burcu tanidiklarimda alınganlık varr bayaaa
Her balık burcu aynı değil demek ki.:)
genelde şeyleri ince ve küçük olur derler doğrumu bu
Niye duygusalsiniz
Duygusal biri değilim. Ama birçok kişi duygusal olabilir buda onun kadınlık hormonu daha çok olduğu içindir.
Nedir burcunun özellikleri
fanus mu akvaryum mu
Okyanus
Balık burcunu hiççç sevmem
Niye ki🥲
@Sivaslıııış doğru düzgün özelliğimiz yok
Sende mi balıksın
@Sivaslıııış evet