Benim yaşadığım gerçek cin mi yoksa karabasan mı?

Ya ben anlamadım bu konu cin olduğu kesin biliyorum zaten de sonunu pek anlayamadım bizim evde sürekli eşyalarımız kaybolur paramız kayboldu saklama kabımız vardı oda kayboldu kilerde zeytin yağ tenekesi vardı hiç kullanılmamış oda kayboldu ve de daha önceleri annemle abim kileri yerleştiriyorlarmış ne olmuşsa kapı kendi kendine kapanmış ve kilitlenmiş bile bence onuda cin yapmıştır ve annemin arada bir annemin yatak odasını açık bırakır yaz vaktinde yani açık bırakmış yatmış annem bende o zaman uyuyamadıydım oturma odasına geçtim oturdum annemin odasından sesler geliyor çekmece açılıp kapanıyor anneme baktım iyi ki gece lambası var baktım annem yatıyor gece lambası olmasaydı göremezdim annemi annem yatıyor ama bu çekmece sesi nerden geliyor bence cin yapıyordur yani cin belirtisi çok cin kesin ama sonra cin banada musallat oldu odamda 3 gündür cin sesi duyuyorum önceden ses yoktu nefes alma verme sesi duyuyorum birde ayak sesi duyuyorum yürüme sesi yani 3 günde cin bana yaklaşmış hem yorganıma değdiğini hissettim hemde nefes sesini bana verdi anneme çekmece sesini yaptığı gibi bana da nefes sesini bana verdi daha delillerim bile var hem benimle uğraşıyor cin hemde abimgille uğraşıyor abimin yatak odasında döndürmeli sandalye var ona oturuyor cin sandalyeden ses geliyor dönüyor bile seslerini uzaktan duyuyorum abim diğer abime diyorki sen mi yapıyorsun diyor diğer abimde yok ben yapmıyorum diyor sonra anneme anlattım kendi yaşadıklarımı ağzının içinden dönüp kaldı şüphelenmiş gibi oldu ha dedi yani kendi olayını dinlemiş çekmece sesini kendide duymuş ha dediğine göre annemin yanında yattım korktuğumdan dolayı onda da yine beni rahatsız bir şey oldu karabasan mı albasması mı öyle diyorlar ya bence karabasan ya onun kılığına girdi galiba yatağımı sallamış gibi oldu yanıma oturdu ayağımla onu dürttüm boşluk var yatağımın içinde sıcaklık var anneannemin evine gittim orada da yattım orada da beni rahatsız eden biri var yatağım sallanmış gibi oluyor annemde sıcaklık hissediyorum gölge gibi değişik değişik hisler hissediyorum yani ben bunu anlamadım başımda cin mi var yoksa karabasan mı yoksa cinler karabasan kılığına girerlermi?

Benim yaşadığım gerçek cin mi yoksa karabasan mı?