Ya şöyle bişi var herkes parayı sever hangi kadının hayalinde ilerde bebeğiyle otobüs yolculuğu yapmak var ya da hangi kadın sobalı evde yaşama hayali kurar ya da yabani insanların oturduğu bir muhitte oturmak ister
Ama sadece zengin diye de değil yani zaten artık millet zenginde aramıyor evi olsun arabası olsun diyor eskiden almak çok zor değildi artık zorlaştı ama bu o kadının yüksek beklentide olduğunu göstermez olsada olur herkesin kendi tercihi. Sen kirada oturmak hayali kuruyor musun
Kızlar Ne Diyor
En çok karakter iman felan
Ama hayatta tam tersi oluyor buna ne diyeceksin 😀😅
Herkes için geçerli değil takıldığın yer bağlı
Tabi ki. Ama arabaya tav ya da paraya tav olanlarda var
Ya şöyle bişi var herkes parayı sever hangi kadının hayalinde ilerde bebeğiyle otobüs yolculuğu yapmak var ya da hangi kadın sobalı evde yaşama hayali kurar ya da yabani insanların oturduğu bir muhitte oturmak ister
Herkes iyi koşullarda yaşamak ister bunda da eleştirilcek bir şey yok herkes kriterine göre bulsun evlensin
Ama sadece zengin diye de değil yani zaten artık millet zenginde aramıyor evi olsun arabası olsun diyor eskiden almak çok zor değildi artık zorlaştı ama bu o kadının yüksek beklentide olduğunu göstermez olsada olur herkesin kendi tercihi. Sen kirada oturmak hayali kuruyor musun
Yok bende kendi evim olsun diye düşünüyorum
Ben örnek verdim
Sana olabilirim 😑
Ben sana oldum bile 😀😊
Oyy😍
Sana oyyyyy bu kadar güzelliğe oyyyy😁🤭
Çok tatlısın 🥺
Aynaya bakmıyorsun o halde 😁
Sana bakmaktan aynaya nasıl bakayım? 😌
Ben den sana bakıyorum sürekli onu ne yapcaz
kalbimin en güzel köşesi 🤭😌
Kalbinin en güzel ve tek sahibi 😁🤭😻