Astroloji & Burçlar Burcuna göre kahve insanı mısın yoksa çay mı? Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 510 Yapay Zekaya Sor Selâmlar!Burcuna göre çay insanı mısın, kahve mi...🥳✔️#Acid_Qeenn.🌺 Burcuna göre kahve insanı mısın yoksa çay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç kahve hiç şaşırmadım... :D tabi ki de sigara da olmalı 🚬 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 978 cevap paylaştı. Kahve insanıyım gadası 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% Aslan +1 yıl Aslan çay diyor ama alakam yok hatta evim de çay yok. 😂 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% Kova +1 yıl Burcum da yükselenim de kahve diyor. İtiraz ediyorum. 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Kahve Sabah akşam öğlen gece yarısı kahvesiz yapamam 1 0 Yorumla
Benimadimcokokrem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% Aslan +1 yıl Çay insanıymışım ama nedenn ya ben belki kahve daha çok seviyorumdur :D 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% Yay +1 yıl Yay : çay. Ama ben kahveyi bir tık daha fazla severim 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 633 cevap paylaştı. Yengeç 🦀 kahve diyor ama sigara birlikte olursa muhteşem olur 1 0 Yorumla
Keskin58 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Çay lakin benim olmayacağını bile bile çayı bile bıraktım kahveyi ise uykudan dolayı içiyorum 1 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% Boğa +1 yıl Evimde çaydanlık bile yok nasil çay insanı olabilirim yav shdhdh 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 Aslan +1 yıl Aslan burcunu çay kategorisine yazanları kınıyoruz.. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. bır de ortalara yazmışlar bu bir hakaret ((: koç 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl İkisi de değilim 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Necisin ya😀 AşkıÖldürmek Boğa +1 yıl Limonata ayran falan 😅
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% Oğlak +1 yıl Balık dışında kave seven de yokmuş.😁😁😁 1 1 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl H harfini unutmuşlar herhalde 😀
Airaderin07 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 İkizler +1 yıl Evet cay (ikizler) insaniyim. Kahve cok tüketmiyorum agir geliyor. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 737 cevap paylaştı. Her zaman ki gibi çay. 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% Başak +1 yıl Çay ama kahveyi tercih ederim 1 0 Yorumla
maestamars Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% Terazi +1 yıl Teraziyim ama kahve insanıyım 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Yengeç +1 yıl Çay insanıyım, fazlasıyla doğru. 1 0 Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% Başak +1 yıl Burçlar yalan konuşuyor :) kahve insanıyım 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Terazi +1 yıl Çay diyor ama kahveyi daha çok severim ben. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. ÇAy diyor da alakası yok sdsds 1 0 Yorumla
zeynepaydas Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% Yengeç +1 yıl Yengeç: kahve , kahvede severim ama en çok çay 1 0 Yorumla
mahiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% Balık +1 yıl İkisini de içerim biri olmazsa eksik kalır 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Halbuki kahve insanıyım. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Kahve insanıyım burcum da umrumda değil..🖤 1 0 Yorumla
Agartha__ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% İkizler +1 yıl İkizler… çay diyor ama kahve insanıyım 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 429 cevap paylaştı. Kahve insanı 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. kahve tabiki 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kahve her zaman. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çay. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 660 cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan çay 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yengeç kahve hiç şaşırmadım... :D tabi ki de sigara da olmalı 🚬
Kahve insanıyım gadası
Aslan çay diyor ama alakam yok hatta evim de çay yok. 😂
Burcum da yükselenim de kahve diyor. İtiraz ediyorum.
Kahve Sabah akşam öğlen gece yarısı kahvesiz yapamam
Çay insanıymışım ama nedenn ya ben belki kahve daha çok seviyorumdur :D
Yay : çay. Ama ben kahveyi bir tık daha fazla severim
Yengeç 🦀 kahve diyor ama sigara birlikte olursa muhteşem olur
Çay lakin benim olmayacağını bile bile çayı bile bıraktım kahveyi ise uykudan dolayı içiyorum
Evimde çaydanlık bile yok nasil çay insanı olabilirim yav shdhdh
Aslan burcunu çay kategorisine yazanları kınıyoruz..
bır de ortalara yazmışlar bu bir hakaret ((: koç
İkisi de değilim
Necisin ya😀
Limonata ayran falan 😅
Balık dışında kave seven de yokmuş.😁😁😁
H harfini unutmuşlar herhalde 😀
Evet cay (ikizler) insaniyim. Kahve cok tüketmiyorum agir geliyor.
kahve ve dogru
Her zaman ki gibi çay.
Oysaki kahve insanıyım
Çay ama kahveyi tercih ederim
İkizler çayçı tabii ki
Teraziyim ama kahve insanıyım
Koç burcuyum kahveyi çok severim
Akrebiimmm tabiki her zaman kahveee💞
Çay insanıyım, fazlasıyla doğru.
Burçlar yalan konuşuyor :) kahve insanıyım
Çay diyor, yalan.
Çay diyor ama kahveyi daha çok severim ben.
ÇAy diyor da alakası yok sdsds
Kahve ymiş.. ikisi de olur
Yengeç: kahve , kahvede severim ama en çok çay
İkisini de içerim biri olmazsa eksik kalır
Halbuki kahve insanıyım.
Kahve insanıyım burcum da umrumda değil..🖤
KAVE 😅😂😂 Ben kahve insanıymışım
İkizler… çay diyor ama kahve insanıyım
Kahve diyor da ben çay seviyorum.
Kahve diyor, doğru ♒
yorum 34/34 bozmak için yazdım
Çay diyor doğrudur